![]() |
Rijeka, dobivam oko 800Mbps / 560Mbps
Na nekim lokacijama samo 700/250Mbps Mjerim Hakometrom jer su ti testovi besplatni https://i.ibb.co/YXpYsnR/image.png Ne žele mi aktivirati navedenu promociju 24mj po 55kn preko chata, dobivam ovo: Citiraj:
|
Citiraj:
Uf, javi jesi li i kako se uspio izborit za ovo. Sent from my iPhone using Tapatalk |
K drugom operateru pa nazad u bonbon...
|
možda bi dovoljno bilo na bonove pa na preplatu
|
Citiraj:
|
Samo za potvrdu, hakometrom ne skida potrosnju iz tarife? Htio bi testirat al nebi da mi pola tarife ode
|
Imaš ograničenje koliko testova možeš napraviti mjesečno a da ti ne troši podatkovni promet. Ne znam, možda 10 mjesečno. Piše ti negdje u FAQ
|
Citiraj:
Na brzinu sam prošao FAQ, ne piše ništa za besplatna mjerenja. |
Imas u aplikaciji pod information, zero rated tests
|
Code:
Surfanje bez granica je bonbon! Ovog travnja castimo te s 24 sata surfanja for free - zato pravac u bonbon aplikaciju (bonbon.hr/aplikacije) i aktiviraj neograniceno surfanje! Tvoj bonbon |
Često oni časte, ja se navika na to haha
|
Aktivirao sam napokon VoLTE i VoWifi i moram priznati da su fora opcije. Spaja skoro instantno i osjeti se razlika u kvaliteti.
|
Davnih dana mi se aktivirao taj VoWiFi i imao sam problema, sjećam se da mi SMS poruke nisu radile, a je li bilo poteškoća sa samim pozivima ne sjećam se.
VoLTE je must. |
Krajem 7mj mi ističe ona promotivna akcija za Velku kombinaciju. Nakon toga regularna cijena je 12.61e.
Ima kaj slično, a da je tak oko 8e :D |
Mislim da nema osim ako zamoliš korisničku službu da produlji.
|
Pitao sam chat agenta, ako si bez ugovora, kombinacija se produljuje automatizmom svakog 1. u mjesecu
|
Citiraj:
Ali bez promotivne ponude? Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Ne mjerim više. :D |
To znaci da telemach radi kontra pravilnika i moze dobit prijavicu :)
|
istice mi promo jako velike kombe za 70kn, prebacio sam se u a1 na bonove, ako netko zna mozda je dovoljno samo skinuti se s pretplate na bonove ali ostati u bonbonu? Pa onda nazad na promo pretplatu?
|
Citiraj:
|
Mislim da su to vec spominjali, nije opcija jer nisi novi korisnik mreze. Siguran sam da bi to ljudi radili jer je manji rizik nego prijenos broja. Kod prijenosa se uvijek moze desiti neko odugovlacenje, ispad sa mreze, pa si nedostupan ako negdje zapne itd.
|
Citiraj:
stoga da je sad dodano i ovo Citiraj:
|
a kak pa se iskonu za to javit ?
ili ce uvijet bit, kupi nešto prvo od iskona |
javit cemo se chatom pa kud nas odvede
|
Citiraj:
|
predao zam zahtjev za raskid pretplate i ukljucenje bonova pa cu probati tako, ako prode onda otkazujem prijenos u a1, ako ne onda idem do kraja s tim..
|
Zasto ne probate prvo preko iskona kad pise da ide?
|
zvao sam 3x iskon, prave se mutavi.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:19. |