![]() |
:D:D
aj dobro,2. sezona je pocela malo bolje,mozda bude kaj.. :goood: |
pogledao friday night lights po 2. put, sve sezone...serija je predobra, svakako preporucujem ako volite sportsku tematiku :chears:
|
Počeo gledat 2. sezonu serije Covert Affairs, pošto sam Nikitu pogledao do kraja :D
|
Novi breaking bad i true blood. :) Jedva čekam pogledati breaking bad. :p
|
Ahem. I Curb Your Enthusiasm novi! :P
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pogleda Sons of Anarchy u par dana, mislim da je to dovoljna preporuka:D
Podsjećaju me na Sopranose, malo manje realni, ali zato više zabavni |
Zadnja scena true blooda najavljuje zanimljiv nastavak. :p
|
Citiraj:
|
Jel ima nesta slicno seriji walking dead .... treba mi nesta dok nedodje druga sezona :))
|
Citiraj:
Inače gledam i The Unit na tvu (bude svake dan osin vikendom oko ponoći), meni osobno solidan uradak:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
nije totalno "In your face", ko recimo u Fringe-u... Peter vozi auto i onda mora kamera malo snimat logo "Ford Focus", da se vidi sta vozi :hitthewal: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Aj dajte par preporuka neke relativno starije serije, pod starije mislin na to da ima pokoju sezonu emitiranja, dakle ono 2006, 2007, 2008 (može i starije jel, ako nisan pogleda).
Ovo sve šta iman trenutno na popisu (i šta se vrti po topicu već mjesecima) ima po 5,6 epizoda pa mi je tlaka iti počimat gledat, taman se uživin, a ono kraj i treba čekat godinu dana iduću sezonu... Može sve redon, preskočit samo teži SF:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Odgledao Mildred, McG ekipa ima li išta slično za preporuku? |
Pa ima tu istine. Čovjek spomene neš tipa Breaking Bad, Justified, Misfits, Luther... 10% ljudi popljuje, 10% ljudi pogleda, 80% ljudi samo ignorira.
Mislim, pogledam i ja neki time filler tipa Melissa and Joey, Burn Notice... , ali to mi je sporedno od sporednog kaj se tiče nekog prioriteta gledanja. |
Citiraj:
Ja sam počela gledat True blood, pa nije loša samo me Sookie tak živcira, ali još sam na početku pa se možda i ona promjeni ili mene prestane nervirat :D @TheEmpress meni je zgodnički Sam...Erica sam vidlado sad samo jednom (na 7 epozodi sam) :D E da i gledam Hawaii Five-0 Jooj kak sam smotana...i Castle sam odgledala i sad jedva čekam novu sezonu. Skidam kapu onomeko je to dao za preporuku |
Bacio sam se na kupovanje chucka, trenutno cetvrtu sezonu posto neznam koja je bila na tvu? ( Zna li netko? ) Ako je prva bila onda mogu kupiti i ostale :D poslje chucka veronica :)
|
Citiraj:
A Eric... Što reći nego: http://roccosrevolution.files.wordpr...-shirtless.jpg Može, hvala. :nuts: |
Citiraj:
|
Svaka čast! Zaslužila je legenda!
http://www.jutarnji.hr/al-bundy-dobi...lavnih/970048/ |
Strike back - sezona 1 odlicna
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:26. |