![]() |
Citiraj:
Znači da se kod mene neće gledati :D |
Pogodite o kojem je filmu riječ :D
Netflix’s New Sci-Fi Sequel Is Supposed To Be Like Star Wars, But Ends Up Living In An Amish Paradise |
Čini mi se da se radi o drugom dijelu i nekim pobunjenicima :D
|
Citiraj:
https://forum.pcekspert.com/showpost...postcount=1407 |
Citiraj:
To je isto kao da Pepsi napiše, to je onaj sok koji ima okus po Kokakoli... |
Barbarian
zanimljiv film, ne nešto pretjerano strašan niti krvav ali pogledao sam ga s guštom. Malo je kao drugačiji... preporučam ljubiteljima žanra ala dont breathe |
Bratjo, naletio na pravi dragulj, odbacite predrasude i prepustite se, ustrajte u trenutcima sumnje, bit ćete bogato nagrađeni.
YMMV. |
|
First Reformed
Nezasluženo visoka ocjena. Fali pola sata fima da se radnja odvije do kraja... Zaobiđite. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jeste! :D Ako izgleda ko da ima feferon u dupetu ta je moja. :D
|
Stigao Monkey Man u videoteke..
https://www.imdb.com/title/tt9214772/ |
Citiraj:
|
The Brood - malo spor ali zanimljiv film sa bezveznim efektima, čak i za `79... Nije moj đir ali me je zanimala radnja pa sam ga dokrajčio.
|
Darkman 1980. Ok za mozak na pašu. :) Malo je stariji film ali ok meni ne smetaju "loši" efekti iz tog doba. :)
|
Citiraj:
|
Nagledao sam se toga kao klinac, mislim da mi stvarno ne treba repriza :D
|
Civil War (IMAX) - 4,5/10
totalno razočaran filmom, očekivao sam nešto više. :( |
Citiraj:
Nigdje nema Captaina Amerike, užas od filma :D |
Godzilla Minus One u videotekama :kafa:
|
Koja melodrama i to loša.
Gojira kolko tolko spašava stvar ali 8.3/10 je još jedan pokazatelj da živimo u idiotkraciji. |
Tko glumi Godzillu? Nicolas Cage? :D
|
Dwayne Johnson, logično :D
|
A onda ne mora da ne bude nelos :D
|
Citiraj:
|
OK, (možđa) je jutro pametnije od večeri: film je originalno CB, ja sam gledao "obojenu" verziju, izgleda da je namjera bila snimiti Godzilla film u stilu japanskih filmova iz 50-ih, koji su svi (osim časnih izuzetaka) bili jeftine melodrame.
Dakle, ako već gledate, svakako CB verzija i bez visokih očekivanja molim. CGI scene su očekivano vrhunske, što je nešto neviđeno za CB film :) |
Valjalo bi onda nabaviti c/b tv, lampaš :)
Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
Citiraj:
Inače jel se to samo meni čini da godzilla sve više poprima oblik tipičnog amerikanca sa svojim otečenim nogama, debelim dupetom i man-tits Evo before & nova verzija https://images.bigbadtoystore.com/im...cae0f92f00.jpg |
Slabije razvijena čeljust također, očigledno se hrani u mekdonaldsu.
|
Ako nastavi ovim tempom, u sljedecem nastavku ce provaljivati u apoteke u potrazi za inzulin shotovima
|
Meni najgora stvar kod tih filmova novijeg doba da jedna Godzilla svaku scenu mijenja veličinu.
Jednom je veća od najveće zgrade u Tokiju, jednom stoji na sredini oceana uspravno na dubini od 4km, jednom se sakrije u tunel, jednom jedva digne 2 automobila itd. Ne kužim logiku iza kreatora. Volim tu vrstu filmova, ali bez obzira na mizernu ocjenu, Godzilla iz 1998. jede svaki film takve vrste nastao nakon 1998. |
Citiraj:
|
Ma nije do logike, već konzistencije koja je sve veći problem unazad 20 godina u filmovima.
Hulk u jednom filmu je nezaustavljiva sila, u drugom ga pregazi auto...takve stvari su problem. |
Svi ti likovi su slobodni za interpretaciju od strane redatelja i scenarista.
Zašto bi trebali kopirati nečiju zamisao. Sad bih ja trebao plakati po internetu jer Batman više nije Michael Keaton, a Joker nije Jack Nicholson, samo zato jer mi se ta interpretacija najviše svidjela i postavila mi benchmark jer sam tad bio mlađi i lakše impresioniran |
Citiraj:
|
Unfrosted. Ako volite Sienfield seriju nemojte gledati ovu glupost. Prelose. Toliko lose da mi je pokvarilo dojam cak i legendarne serije. Stvarno mu ovo nije trebalo. Dobro je na stand up rekao da ne vjeruje da su mu dali da snimi ovo.
|
Citiraj:
Ali generalno mi je jasno što se događa: od silnih repriza ljudi više nemaju kamo pa izmišljaju kako kome prdne. Možda će u narednom video uratku gozdilla konačno krenuti ono što mu je bio inicijalni poziv: socijalni djelatnik i savjetnik za djecu iz loših sredina, a.k.a. bitange. Nemam ja ništa protiv da bilo tko ponudi svoju viziju, ali daj, nakon što se odvojiš kilometrima od originala, nazovi film/likove nekako drugačije i napravi novu franšizu |
Citiraj:
Za Godzillu svi znaju i masa ljudi će je otići pogledati bikoz GODZILLA |
jesam li samo ja dobija dojam da je Godzilla metafora na Ameriku protiv koje se Japan bori?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:43. |