![]() |
Ak ćeš produživat volan imaj na umu da je izbijanje tih produžetaka vrlo težak posao. GRBO sa dropbikea ugrađuje te nastavke za 50kn.
|
Citiraj:
Kontaktiraj GRBO-u sa dropa. On ti izrađuje produžetke za volan za 50 kunića neovisno o dužini. Ja sam si produžio volan sa 710 na 750mm. Moš pogledat kak to zgleda sl. puta na Sljemenu ak ti nije hitno ;) |
E fala,sam kaj sam ga jednom bio kontaktirao i nije mi nis odgovorio...budem ponovno probao, ili pogledao malo volanceke, svrbe me novceki :(
|
Gledaj da sve šire od 680mm nebudeš našao za manje od 150kn :( (govorim o rabljenima)
|
Bome sljeme je bilo odlicno danas. Mislili smo ici na 69-71 al kak je vrijeme bilo li-la smo onda otisli na nesto brze i blize.
Sileta smo danas zajebali pa smo ga odveli na pilani precacom prek ona dva velka dropa :D U nadi da ce se strgat al je i on nas zajebo i odvozio ih :) |
Dosao sa biciklijade, sve proteklo u redu, ucesnika preko 100,Cro,BiH i Slo. Jedina zamjerka sto je dopustena voznja bez kaciga, te je bilo 3-4 pada, te je bila ozljeda arkade i zuba. Nije bilo takmicarski, ali po vremenu dolaska na odmoriste cilj mozes odrediti prpremljenost. Da ne duzim evo nekoliko slika;
http://img72.imageshack.us/img72/1543/016xx.jpg http://img525.imageshack.us/img525/3010/013hmk.jpg http://img822.imageshack.us/img822/5765/029ak.jpg http://img338.imageshack.us/img338/2770/021ohp.jpg |
Neka neka, tako će i naučit da kaciga glavu čuva.
Fine škembice na biciklijadi :stoopid: |
Citiraj:
|
Vidio sam jednu jedinu zensku na slici :)
KO nadje jos jednu placam pivu :D A ove skembice se vidi ko ima doma za jest kaj. |
Na prvoj slici treba na klupici desno, na drugoj slici trebica u dresu.
Nikad lakša piva. |
Trteba na prvoj slici nije na biciklijadi :)
|
Kak znaš da nije? Osim toga nije nigdje u pravilima nagradne igre bilo što navedeno kao kriterij.
Erdinger od pol litre thank you very much. |
Zaboravio danas rec na usponu da sam tek neki dan saznao kaj znaci Enduro natjecanje.
Pravila su da ima nekoliko stage-a i da do svakoga stage-a moras voziti bajk i onda slijedi samo mjerenje vremena po stage-u + jos u Talijanskom natjecanju ekipa mjeri i vrijeme koje ti treba da dodjes do novoga stage-a Znaci ta ekipa fakat treba pucat od snage i kondicije da bi se natjecala. Svaka im cast. Citiraj:
Mozemo sutra na njega:chears: EDIT: Zaboravio jos rec da mi onaj rock garden pred kraj pila svaki put zgleda sve veci i veci :) |
Citiraj:
|
Hehe
Siletu je to poznat osjecaj :) Naganjao je bio juniorsku prvakinju u DH po stazi koju zna (na kraju je saznao ko je ona :D) |
Naganjo sam je 2 zavoja :goood:
Nakon toga sam se sam do dolje vozio :stoopid: |
Mega potočić :CoolRamb:
Taj je samo jedan od, onaj prije one kompresije koja te lansira u zrak je isto odličan, neki su samo lokvice ali definitivno treba ić guštat na Dotku sad kad su potoci nabujali, prejeben osjećaj, onako u dosta većoj brzini od ovih koji su na oštrom zavoju, kad uletiš ko stoka i samo pršti posvuda, rokenrol. |
To da je valjanje po blatnom potoku gust mozes eventualno Lovrixu (aka ljubitelju potocica) prodati, ostali ce se kloniti Dotke dok se kanali ne isuse :D
Inace u mojim pocecima bicikliranja, dok jos nisam kuzio da se nakon pljuska sva voda sa Sljemena slije na Dotku, sam nakon spusta navratio na Dotku i voda je bila otprilike do koljena, prije zaleta sam provjeravao koliko je potok dubok da ne ostanem u njemu, i voda je poprilicno jako tekla a ne stajala...uglavnom, nakon zaleta kroz bujicu bilo je tusiranje od jaja pa do struka, kad sam dosao doma kao da sam sjeo u kadu punu vode i izasao van. |
to se na zadnjem prolazi :D
|
Da imamo malo vise kise u godini dotka bi bila mocvara..poslje kise je nevoziva 2 dana sta se mene tice..nemozes se nigdje popest zbog blata,jos ti se lisce zaljepi za gumu a nemozes se ni posteno spustit zbog proklizavanja..tko voli nek izvoli:)
zaboravih,prosli put kad sam iso dan poslje kise na dotku 2 puta sam letio na glavu na onom strmom spustu..guma se samo odsklize bocno.. |
Evo jos jednog koji gusta po potocima :)
Btw, evo rute od jucer (@Sile - otisao sam jos na sladoled na Bundeku :D) |
uspio sam dobavit jučerašnji uspon mica i mene.
http://www.sports-tracker.com/#/work...muddik4r5sotvu ak link ne radi, dajte recite da probam nekaj drugo.... nisam ziher kak to ide sa ovim sportstrackerom. |
Radi i super se vidi!
PS. s čime to bilježiš? Koji uređaj? |
super.
iPhone 4 |
Citiraj:
nemreš ti te mjere pretvorit u metričke? :kafa: |
Pa u metrickim je. Meni fino pisu kilometri za sve. Kod tebe je u miljama?
|
da....
sve je nešto ft, miles, mph...... pas masters, neda mi se guglat :D edit:
|
|
hehe, ma koga briga...
sada sam na tvom screenshotu pročitao i to mi je dovoljno :D uglavnom, ljepo ste se vi to navozali - skoro 70km je jako puno, pogotovo zato jer je polovica na brdu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:49. |