![]() |
@mamutarka - tako je. Krivo je prevedeno.
|
užasan propust po meni, pogotovo jer se spomene 3-4x, rekli bi ljudi da su to ''google translate'' prevoditelji, ali gugl prevodi ovo kako treba :D
|
Cuvari formule https://m.imdb.com/title/tt20365920/
Dugo nisam gledao stvarno dobar film. Svaka preporuka. |
di si ga našo
|
Poslao sam ti na pm. :)
|
Citiraj:
Nemojte ići u imax dvorane i to je to. |
Citiraj:
zadnje sta sam gleda je bia reevesov batman jer sam racuna da ce zbog mracnog vizualnog identiteta filma moj (tadasnji) lcd svisnit...na kraju se ispostavilo da je slika u kinu bila na razini 149,99$ tevea iz SD. :D |
To ti je kao kad na nekoj fešti uvijek ima ljudi koji uvijek ali baš uvijek odvrnu muziku do kraja i malo više :D Clipping, crveno, nelagoda... nema veze, do kraja. Hoće da im masira organe i gotovo.
|
Pupo je gluh. :D
Samo nas trola. |
To! J. Lo u Jaegeru u svemiru!!1!!!! :D
|
Dina u IMAXU je meni bila vrh. Zvuk definitivno pridonosi doživljaju, pogotovo niže frekvencije. U onim scenama jahanja crva se sve fino treslo, a u scenama s puno glasne rulje baš imaš osjećaj da su oko tebe :). Ne bih rekao da je preglasno.
Baš jedan od onih filmova koje se isplati pogledati na velikom (ili ogromnom IMAX) platnu. Meni bolji od prvog, 9/10. |
mene tu iznenađuje koliko je gluhih ljudi :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Amen |
Meni paše jak bas ali mrzim kreštav glas
|
Citiraj:
Ja sam to obavio tak da IMAX ne dolazi u obzir, ali jest da sam u onoj epskoj sceni u "All quiet on western front" kad krenu francuski tenkovi s čežnjom pomislio na IMAX. |
Ako zele turnjavu i vibracije, nek ubace haptic u sjedala ili ugrade u pod. Ne moze sub toliko bit glasan koliko dobar buttkicker ili slicno moze zatresti :)
|
:kafa:
|
Komentar nije neloš :D
"This movie looks kinda crappy but it's got Mila in it" |
Citiraj:
Preglasno je, nije mi jasno zašto to rade, sigurno neću popiti više kole ili pojesti više kokica radi toga. :hitthewal: |
Svaka čast onima koji idu u kino. :) Ne znam kako trpite taj ekstremno glasan zvuk, prljavštinu, nekulturnu bagru od posjetitelja i bezobrazno visoke cijene. :) Stvarno mi se ne daje novac da bi bio na rubu incidenta. :D
In other news :D I Like Movies . Iritantan film o odrastanju iritantnog mladića. :D Ne bi preporučio. :D |
Jebeš sve, nije isto kada gledaš fim u kinu ili doma. Je da je doma komocija ali kino je kino, institucija.
Je da su ljudi nekulturni ali to pokazuje samo kakvi su. Većina ih je ok. |
Citiraj:
Citiraj:
|
zato se kupi fini OLED i fini soundbar :D
|
Gdje ovaj svijet ide kad su ljudi postali preosjetljivi i za u kino otić :D
|
Neke stvari su jednostavno pitanje mentalne higijene.
|
Citiraj:
|
najgore je šta to većina ljudi ni ne kuži.
još ima masu ekipe koji navečer nakon vježbanja samo protein popiju. E to nakon par sati tako fakin smrdi, bože moj mili. |
Lako sto smrde, ali i prde. To je epic. Pa se svi uskomesaju, a vjerojatno i krivac skupa s njima, pa se svi okrecu i pusu...
|
Pa to je dio immersive experience :D
Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
jebiga to su ti filmovi od tri sata, em ti se napuni mjehur, em ti se napune crijeva plinovima koje ne smiješ isprditi i onda još IMAX basevi ti to sve drmaju tak da dobiješ žilice na bjeloočnicama.
|
Citiraj:
Razmisljao sam uloziti 9 eura za pogledati Dinu 2 u kinu al ovaj komentar je prevagnuo da cu ipak pricekati videoteku. Hvala ti:chears: |
Mene pak najviše smeta lobotomizirana publika.
U prošlom stoljeću je ekipa umirala od smijeha, dobacivala neukusne primjedbe, šale i poskočice te svakojake slične manifestacije doživljavanja radnje na velikom platnu. Danas samo smrde i prde. |
Pogledao Dune 2.... U KINU !
Ništa, preživili smo. |
Sudeći po friškom (novom) Mad Max traileru, Chris Hemsworth glumi jednog od (naj)boljih likova.:):chears::frend:
|
Ovo se ide gledati u kino, ali ne imax, ni pod razno :D
|
gledam trailer i pitan se di je mad max u ovom 'mad maxu'?:lol2:
|
Mene jedino brine CGI tj, da bude slabo primjetan kao u prethodniku.
|
ovo se ide u IMAX pod obavezno
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:11. |