![]() |
Neki dan me prosla giulietta i onako zagledam se malo bolje i stvarno je ono vrh vrhova što se tice dizajna, ostre linije, o svakom detalju se vodilo racuna, cista milina bez obzira sto mi je u po pouzdanosti dno dna, IMO.
@Sisa što se tice fiata meni je stvarno ruglo, nije mi jasno kak ti moze biti ljepši od ND..:P Priznaj to ti je BUJO nesto izdilo pa u trenutku našmrkanosti te obmanulo :D :D |
ne znam, meni je fakat fiat ljepši.
|
Citiraj:
|
Taksisti isto seru a kad pozovem taksi dode po mene u 20 godina starom Pugu ili zadnji je dosao u starom Senicu kojeg je kupio pred par dana za neku sicu, ne zna ni koji je motor nutra.. Umjesto da unaprede svoju uslugu i bore se sa uberom i ostalima oni voze totalne krame od auti i blokiraju zagreb..
Sad ce oni kao zakonom shebat Uber pa bu garant Uber shebo njih na sudu pa budu opet taksisti nezadovoljni sa svojim autima od 3 soma eura.. |
najjača mi neka babetina, ona je ko glavna il nešto, kaže ''kad ste dobili račun nakon uber vožnje?'' a ne, dobio sam ga u zegreb taxiju IKAD
a u uberu ga dobim isti čas, na mail, opet dobro |
Nije mi nešto jasno. Gdje su sad svi oni paukovi ? Ili im barem svima stavit lisice na gume pa nek plate. Tko se buni pendrekom po glavi. Ima bar 6 kombija interventne na Vukovarskoj, dalo bi se
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Citiraj:
Mislim WTF are we talking about? 1998 TypeR https://www.carthrottle.com/wp-conte...type_r_153.jpg VS 2017 TypeR ![]() Citiraj:
No treba uzet u obzir i cifru za koju se prodaju. Ali opet, unaprijedili su se u odnosu na zadnjih 10ak godina, sad barem ne proizvode kade na lisnatim oprugama i kočnicama od sira. :lol2: Mada ruku na srce tu je Hyundai/Kia otišla pun kufer daleko što dizajnom što kvalitetom. Nova Optima se vozi tako glatko da je to suludo za omražene koreance :D |
Ne bih se ni ja bunio. Sjeo sam u jednoga (IIRC Challenger baš) prije nekoliko godina, mislim da je bio izložen u City Center-u. Izvana mrak, ali kad sam ušao unutra ono WTF - dojam interijera kao za djecu. :D
|
Tolko se drobilo o smrdljivom dizlu da sam danas zabrijal da mi smrdi auto kad sam izasal na parkingu a ono susjede peku rostilj u dvoristu susjedne zgrade, sad ih je bas oprala kisa :)
|
evo i mene oprala, to je zato jer je auto dizelaš, da je benzin nebi me oprala kiša :(
|
Bar si masan od dizela pa ces se lakse ocijedit :D
|
I smrad dizela dobro zakamuflira miris znoja. #freeoldspice
|
Gledam svaki dan novi Civic jer radim blizu salona,i auto mi je neskladan potpuno,djeluje preširoko.Subjektivno.
Kad je Honda u pitanju, Integra TypeR iz 90tih, jedan od vječnih favorita o kojem i trenutno razmišljam kao nekakvom vikend autu. |
Citiraj:
Sent from my HTC U11 |
Citiraj:
Nema sansi da Megi sad smrdi, prozracio sam joj dusu zadnja tri dana na autoputu, cak je i potrosnja skocila na 6.3 :) Gasterbajteri se voze ko budale, lijeva traka je lagano 170 min... Lagano se vozi 200 i pol auta mu viri dolje, SUV ispred nabija tempo naravno.. https://s7.postimg.org/rh7viggrr/346...7c25ef37_h.jpg |
Citiraj:
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Ekipa,kako mjerite ulje vi koji nemate na displayu vec :D
Da li mjeriti auto kad je hladan ili kad je zagrijan i pricekati 10-15 minuta ? Kad je hladan ispod minimuma mi,kad je topao i odstoji iznad maksimuma,zbog cega takve varijacije ako se slije u karter naposljetku,ni sama viskoznost kad je toplo ne moze dati tolike varijacije ? |
Pa na šipki. Normalna stvar da se mora "ohladit" jer se tak ulje slegne. Ak ti je na hladno (kad odstoji prek noći) ispod minimuma, dolij odmah sutra ujutro.
|
Citiraj:
Ili ne znas kako uber funkcionira ili tumacis stvari drugacije nego sto jesu. |
gabre... gle da ti kažem kako ja to vidim:
1. gradski taxi - imaš ekipe, koja je ova koja je, a to je bagretina govana, ali i ta bagretina (većinom) je prošla ono šta je nužno, a to je određena limitacija za kola (zanemari ove što voze pežo 106 jer je to ispod radara), davali su po 2000 DEM za koncesiju, polagali ispite za istu i na kraju krajeva živili dobro od toga. vs. 2. uber pregazilo ih vrijeme. došao neki app koji instaliraš i ti si taxist. daleko od toga da ih ja branim, stvarno ih treba pobatinat sve na toj vukovarskoj, ali brdo tih ljudi su jednostavno žrtve zastarjelog sistema. |
Citiraj:
|
upravo to.
tvoje vrijeme je došlo. |
Tko brani Radio Taxi da razvije svoju aplikaciju?
Imas recimo Lyft kao konkurenciju uberu Ovo sa taxi licrncom je ono, proslo stoljece, i davno su oni nju otplatili i naplatili i to posteno. Nego je ekipa navikla igrat karte/sah, odradit dvije-tri voznje dnevno, stavit u dzep 300-400kn i to na crnjaka i spavat ostatak u autu Tetakmi je taksist i sve mi je poznato kako su/se radi |
Citiraj:
|
pa sa jedne strane tetak ti je stao u obranu svoje profesije, a sa druge strane nije... jer je to nepostojeća profesija u današnje doba.
jel možeš vidjet two sides? brdo ljudi ostaje bez posla zato što eto... država. |
Citiraj:
|
kako si samo ti jednostavan :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Imam 2 točkice za max i min, i jednu X oznaku iznad koje ne smije ići. Citiraj:
|
Citiraj:
Nadam se da kolega nakon mog brzopoteznog odgovora nece morat spustat ulje :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako će to tako biti, da se svatko svakome miješa u posao, neće se daleko dogurati. Ako su potrebni neki uvjeti da se može raditi to i to, valjda to ima zašto. Uostalom meni je svejedno, ako ovi iz Ubera po zakonu isposluju i riješe što prosječan taksist mora, plate porez, široko im polje. Ili, neka se promijeni zakon, pa neka vozi gdje kako i kada hoće, za tih par kuna tko voli nositi glavu u torbi, hell možda je i to dio avanture :) |
Citiraj:
|
Ako je na hladno malo ispod minimuma, na toplo ce biti na minimumu ili malo iznad, svejedno ces natocit bubam, 2 dl. Ako je na hladno na pol, na toplo je sigurno jos vise, neces tocit :D
Tak svejedno bilo hladno/toplo, bitno da se sleglo.. |
Citiraj:
Daj čovječe, taxirat odnosno prevozit ljude može svatko tko ima položenu B kategoriju. Kad god si povezao nekoga u autu ti si bio taxist, tako da mi nije jasna tvoja konstatacija o "glavi u torbi". Kakvo to znanje imaju ovi šahisti, a nemaju drugi ljudi koji voze aute?? Praviš nauku iz ničega. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj: