![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni je najjače kod te američke propagande, što su njihovi vojnici uvijek ko fashion modeli, nema prosječnog rođe, ruznih zuba i skembe.
|
Di će marinac imat škembu :D
|
@rak21 slažem se loš film ( 12 Strong (2018) )
imate na kraju filma slika sa originalnim vojnicima pa tipični ameri http://www.historyvshollywood.com/reelfaces/12-strong/ |
Deadpool 2 - preporuka fanovima. Glupa priča, dobar humor, u početku malo naporan, ali kasnije urnebesan. Najjači dijelovi filma su oni u kojima se (samo)ozljeđuje.
|
kao majstor negledanja takvih filmova, deadpool je zakon i nisu stvarno boljeg konja (pozitivno mislim) uhvatiti za takve uloge ;)
|
The Lost City of Z
https://www.imdb.com/title/tt1212428/ Ne znam koji me qurac prisilio pogledat ovaj film uopce, kamoli do kraja. Toliko ispreskakanih i ubrzanih radnji, toliko usranog dijaloga koji satro treba bit ozbiljan, a ti se puknes smijat koliko je sve bezveze, ne znam kako je ikome palo na pamet uopce ic snimat ovakav uzas. Bozemesakloni ovakvog smeca kakvog u zivotu vidio nisam. Najgluplje potrosenih 2 ipo sata ikad :eek: Izgleda da cu ubuduce prvo citat komentare na film pa tek onda ic gledat, koliko god da riskirao sa spoilerima samo da mi se ovakva pogresja vise ne desi. UZAS! |
Deadpool2 7.5/10 a prvi 8.5/10
Nije loše za mozak na pašu i ima dobrih fora ali prvi mi je bio bolji |
Citiraj:
Vezano za "terorizam" pogleda san i Hong hai xing dong - Operation Red Sea (2018) Neću dati ocjenu, ali bolji je od onih 12 silnih. Terminal (2018) zanimljivo i zabavno za pogledati onom tko ne sluša i ne pamti (ono kad si zatupljen i kad ti se spava, a nesmiš zaspati). |
Deadpool 2 je jedan od rijetkih filmova za koje sam primjetio više različitih plakata. Jedan parodira scenu iz Flashdancea, drugi scenu sa Sistinske kapele,..
|
kad smo kod terminala - https://www.imdb.com/title/tt0362227/?ref_=nv_sr_6
nemojte ovo propustiti svakako ;) |
film u kojem c z jones izgleda bolje nego ikada
|
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Deadpool 2
Znači meni je film brutalica. Isto k'o i prvi dio. I to zbog svega. Od brejkanja "fourth walla", do referenci drugih franšiza i likova (Wolverine, Batman, drugi Xmeni), općenito scene di se ozljeđuje (Xforce :D ) i definitivno su pogodili sa soundtrackom - ono na kraju kad je krenula Cher sa "If I could turn back time" - skoro sam se podušio sa kokicama od smijeha :D |
potpis na iznad, gledao jučer
|
Deadpool 2 je baš ono što želiš, prostački crni humor, napucavanje.. priča je ionako sporedna... Ja sam se zabavio, kome je prvi bio dobar, bit će i drugi.
|
Deadpool 2 - odličan, bolji od jedinice
S onom tavom na početku iztrollali pubg 😂😁 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Pogledao Deadpool 2.
U kontekstu superhero filmova, da se pripadnici akademije ovdje ne nađu opet uvrijeđeni, dao bih mu 9/10 Ne mogu mu dati 10 jer će vjerojatno biti i 3, pa da ima prostora, a bolji je od prvog dijela, kojeg onda moram spustiti na 8/10 :D Enivej, smijeh od početka do kraja. Proletilo...za razliku od Avengersa :D P.S. - ne morate ostajati SKROZ do kraja creditsa, iako ima više od 2-3 scene ;) Soundtrack je opet vrhunski |
A Quiet Place
Dugo me nije... zapravo jesu Avengersi u kinu :D .... neki film tako držao zakovanim za ekran. Ako imalo volite horrore svidjeti će vam se. Trenutna ocjena na IMDBu je 8.0/10 i fakat je zaslužuje. Definitivna preporuka, nadam se da će biti još filmova iz ovog serijala. EDIT: sad sam malo pogledao na drugim forumima, razne negativne komentare i nelogičnosti. I dalje mi je dobar, to je samo film. JEdan od tih najboljih nelogičnosti je: |
Annihilation
Prva polovica odlična, druga polovica koma, kraj predvidiv. Sam kontakt s "njima" je užasno odrađen. 5/10 samo zbog drugog dijela i kraja. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
uzasno los film. A ja volim taj djir. za ovo je Arrival remek djelo. |
Šteta za Annihilation jer je bila dobra ideja i film je imao puno potencijala, ali jako loša izvedba.
|
12 strong kazete da je to americka propaganda. Pa ovaj glavni heroj nije ni do koljena pravom horeju, pogledajte slike na kraju, ti ljudi su imali glavu ut orbi i boljela ih je kita.
Ali slazem se da je slabo to prikazano, a i tesko je to sve snimit s konjima, enma vise toliko dobrih glumaca jahaca.. EDIT: Ako vam je dosta ovog trasha s tim superherojima i zelite pogledati jedan film o kojem cete duuuuuuugo razmisljat: Wheels - https://www.imdb.com/title/tt2170667/ Film ima ocjenu 9.2/10, ja sam mu dao cistu 10tku jer duuuuuuugo nisam vidio film o kojem bi tako dugo razmisljao. A razmislja, WTF sam to gledao, nadam se da nije true story movie... |
Murder on the Orient Express - meni je film sjeo. Uz neke propuste, film je sasvim solidan za one koji vole takvu tematiku i Agathu Christie.
Solidna sedmica od mene. |
uh. ti si prvi koji je dao zeleno svijetlo za taj film. do sada je bilo jako loše.
na čekanju je. |
bolje pogledaj original https://www.imdb.com/title/tt0071877
Murder on the Orient Express (1974) |
ili poirot epizodu iste tematike koja je po meni imho jedna od najboljih u cijelom serijalu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:25. |