![]() |
I kad sam mislil da je problemima sa GTAIV kraj dogodi mi se sljedeće: Igra radi normalno kolko je to moguće. Napravim backup 4xDVD5 i idem isprobat dal je dobar da spržim. Uninstall, pa novi install backup verzije i WS10 fatal error pri pokretanju. Mislim si da ne valja beckup verzija, brišem sve instaliram original i opet WS10 zaheb. Da sam kaj meljal ne bi mi bilo čudno al ovak... Samo uninstall i ponovo install i igra ne radi. Probal sam i novi Games for Windows i update Social club-a i nove gfx drivere (181.20) i chipset drivere al stalno WS10 problem... Svaki savjet bi mi dobro došel.
|
taj error je i meni bio prvi put na xp-u i kad sam ponovno instalirao os radilo je bez problema-znači mislim da ti ne preostaje reinstal winsa(možda griješim ali meni je samo to uspjelo)..
|
Citiraj:
Odkad ima pogasene sve programe, sve mi glađe ide:goood: |
radi mi jedino gamepanel manager od tipkovnice i rocket dock al oni ne cuclaju neš resursa da bi smetali igri..a antivirus nemam jer mi netreba..
|
Citiraj:
E sada, to je i mene brinilo kod nekih igara pa sam postavio temu i dobio odgovor tu na to pitanje... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=130171 Sada cu biti poprilicno sretan kada instaliram neke igre koje nisam presao, a igrao sam ih na XP-u i ako mi "save" nece raditi kako treba u Visti!!! :hitthewal::hitthewal::hitthewal: Dobro da bar znam da ne radi kod GTA IV!! :nono: |
ma neznam jel to zbog drugog os-a ili nečeg drugog(brijem da mi vjerojatno nešto promakne, a neznam što) al znam da mi je krv popilo:suicide:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jel to onaj s policijske zgrade u alqounqinu?
@mikey_rs:kak si unintalirao igru-jer sam se ja tu zaj*bo prvo sam deinstalirao igru pa mi je social club zaštekao pri deinstalaciji, probao sistem restore i sve pm al ništa nije pomoglo;tak da bi moglo bit do krive deinstalacije... |
Citiraj:
al sjebe ti misiju uvijek, sad prvo se igram sa cheatovima malo, isprobavam sve kaj ima, nakon testiranja cu start new game i ispocetka clean... nemam rijeci uopce za kompleksnost detalja u igrici, ali jebote drveca se nisu promijenila od vice city-ja. sam kaj su tam palme bile, a ovdje su bas krošnje, al covjece iste teksture, izgleda dobro samo iz helica, dok hodam po parku radije ne gledat krošnje... kaj se to nije moglo bolje napravit, gle kak su vodu usavršili... |
Citiraj:
Najviše me hebe kaj je sve delalo sa 'Update v2' i sad napravim uninstall i install i sad ne dela?!? Mora da je nekaj ostalo jer nikaj nije mijenjano, pogotovo ne sa driverima, a nije bilo niti nikakvih Windows update-ova jer sam privremeno isključil (privremeno nemam ADSL)... |
Citiraj:
|
Yep, pustil sam i to (TuneUp-ov)...
Hebe me još kaj sam na cca 200Mbit-oj vezi sa nekih 25kbps i tih stotinjak MB-a bude trajalo ko vječnost... |
Citiraj:
eusing je par MB samo... |
Pa nemam baš puno za izgubiti pa budem probal i taj.
|
:dobar: Oce se netko mijenjat samnom, dajem mu 9600 gt i nadoplatim za nesto bolje heh :dobar:
long shot... |
Imam problem,dakle imam orginal verziju,instaliram,unesem serial stavim DVD 1 i izbaci mi sljedeci error:
GTA IV FATAL ERROR:RMN40 sta da radim? |
more biti svašta ali ekipa je to riješavala-desni klik na ikonu i compatibility mod staviti na win 2000 ili koji ti odgovara
|
Napravio sam to i sada se na pokrene nekakav DOS ekran i opet javi fatal error.
|
jel imas SP3?
|
ili sp2 za 64 bitne xp....
nego jel ti to mislis pokretat sa ovog pod moj komp? jerbo bi to moglo stvorit nekih problemcica... |
jučer sam malo išao igrati i izađem ja iz stana na ulicu, sve je tiho, uzmem pištolj, poubijam par ljudi, i dalje nema zvuka :(, sjednem u auto čujem radio, ali to je sve što od zvuka radi, umjesto da je igra bolja i bolja, ovdje ide baš suprutno, igra je sve gora i gora
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nemam rijeci uopce za kompleksnost detalja u igrici, ali jebote drveca se nisu promijenila od vice city-ja. sam kaj su tam palme bile, a ovdje su bas krošnje, al covjece iste teksture, izgleda dobro samo iz helica, dok hodam po parku radije ne gledat krošnje...
kaj se to nije moglo bolje napravit? gle kak su vodu usavršili... |
Jel mi može netko reći zašto mi NE čita gta4 disc kad ga ubacim u dvd rom, igrica je orginal....???
|
Dali ti dvd podržava double layer medije?
|
Problem riješen, naime pržilica odjednom ne čita dvd-e nego samo cd-e, zamije
njeno sve radi....pozdrav.... |
Pozz jeste primjetili cheatere u zadnje vrijeme u MP?danas igrao i pucam u nekog lika sa 10 metaka snajperom,nista kao da nisam gađao,onda me iz daljine brzo pokose,strasno...nadam se da ce banat te idiote
|
Pozz, imam igru, tjedan dana, igram ju svaki dan, sve na minimum SVE, i tako danas palim komp, sere mi neš, igram 5 min i onda najednom se zaledi i pokreti su svakih 10 sec, malo okrenem miš, tek za 10 sec se on makne... išao van iz igre, natrag unutra, ista stvar, probao i patch ali ne pomaže ;(
|
igrica mi išla super prešo je preko 40%, na very high, i danas igram i
nakon min-dvije zašteka....i ništa moram restirat komp...nekužim šta mu je? Intel E2200, 2GB, HD3870 ... i cjeli se dan muči s tim? wtf |
da, meni ista stvar. sve super i na pola igre PUFF
|
kloknite proceve na barem 2,8..
|
ne vupam, neznam kak podesit u biosu one voltaže.... one djelitelje,,, ništ ne kužim:) čitao sam i na forumu onaj tutorial, sve jasno, ali još uvijek neznam kak da podesim sve ono... I išao jedan dan u bios, namjestim neznam ni šta što,... kad ono komp se neda upaliti, nejde, nejde, nejde... Pokušao nakon 15 minuta, ide, brzo ušao u bios i samo natrag stavio default postavke jer ne vupam.
|
ja sam prešo pola igrice na 2x2.2, i nikada nije ni malo zaštekalo...zašto bi sada...imali ikakvog načina da se to riješi?????? ....
|
GTA IV - Zaledi
pozz svima;)
imam problem s GTA IV, sestra mi kupila u SLO i sve sam fino instalirao, i sve ok, igrao tjedan dana, jučer igrao 40 minuta, kad ono.. Zašteka, stisnem "W" da ide naprijed tek za 5-6 sec napravi korak i natrag zašteka, znači svakih 5-6 sec reagira, konfa iz siga, igrao sam na LOW normalno fino... temperature su ok, CPU 40, GPU 60... najnoviji catalysti stavljeni, patch stavljen. Evo kad je zaštkealo išao sam brzo u task bar, upalio everest i išao pod CPU, pisalo je ispod 1.jezgra zauzeta 100% 2.jezgra zauzeta 4% Nije mi onda jasno ak imam preslab procesor, znači full je zauzet, zašt u početku radi i nakon 40 min počne trzat... Dajte plis pomognite jer mi je igra stvarno zvjer :care::care: |
Mislim da ti je proc preslab za tu igru !
Identičan problem imao je i moj prijatelj sa procom amd3500+ ( sa igrom FAR CRY2 ) sve radi par minuta ok i zatim počinje "zamrzavati" Problem je riješio tako što je kupio intel C2D 2200 i zamisli igra mu je radila bez zamrzavanja i problema !!! To je jedno od mogučih rješenja , a možda ima netko sa drugačijim i jeftinijim savjetom . |
u procesoru sigurno nije problem, jer da je ne bi tjedan dana igrao i onda da pocne stekati
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:33. |