PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

CatKiller 02.03.2006. 02:20

Ja uvijek igram ko autoasign

MisterM 02.03.2006. 02:47

Citiraj:

Autor CatKiller
Ja uvijek igram ko autoasign

Kar98k i mp44: nuts : : goood :

mitzek 02.03.2006. 07:32

: nono :

ko s dijecom lijeze budi se popisan...kaze jedna stara narodna...

znate kaj,samo mi je zal vasih(Rak,Majkl) neprospavanih noci i zivaca,al mi je vec nakon 2-3 dana postalo jasno u kaj smo se upustili...razmazene bebice bi ovo-ono...Vi im ispunjavate svaku zeljicu...al kad treba nekaj drugo napraviti,probat procitat pravila il nekaj novog probat....ccc,kaj ste nori?
pa kaj bi se oni bavili timom,vazno je da se mogu naslikavat koliko puta su nekog od nas izkundakirali, izresetali i ponizili....cccc.,sve me jeza lovi od toga...a samo znacenje tima,ekipe,ma ko to hjebe,dok je moj nick prvi odozgora na listi killova..a to kaj mu se isto tak vidi da je njegov tim zbubil ,recimo 5:0 u Ctf,ma nema veze..

Decki...(Rak,Majkl i ostali...) ne bacajte bisere pred svinje,oni samo tak i tak cekaju da si mogu napumpati ego i hvaliti se na 55 strana kak su velke mange
e od toga me vec malo i proljev hvata..ok, ak necete timski ,nemorate,al shvatite ,kvragu, ovu igru i sve oko nje prvenstveno kao zajednicku zabavu,pa onda iz tog kuta shvatite da bi se i drugi zabavljali,bilo to s vama ili bez vas...

i sad se pitam jednu: dali je vrijedilo ista........truditi se i pokusavati ujediniti par generacija za opce dobro.....bas i nisam ziher,al znam sad nakon ovog kaj je izvirilo ,da sam (duboko)razocaran ovakvim stanjem..

mojih 5 lipa....

atha 02.03.2006. 09:11

mojih 5lipa....

ako se igra timska igra, neka se igra timska igra. dakle, kako je i ck rekao,
poginuti za zastavu. nemalo puta sam to i napravio, bacio sam se na zastavu,
samo da je vratim, i bio sam ubijen....a NISAM ishao rehsetati naokolo da bih skupio killove...mislim da se i po mojim scoreovima najvishe mozhe vidjeti kakav nachin igre preferiram....
ako smo zakupili yebbeni server, onda se nastojte i ponashati po pravilima,
chitati pravila igre, prochitati kratke upute o modovima same igre,
shto su sve rak i mister m DOBROM VOLJOM napravili,
mitzek se anagazirao oko zakupa servera, svojom DOBROM VOLJOM,
i to treba poshtivati....

ako je u nekom trenutku vechina igracha na serveru za rifle only,
onda ne iz inata baciti shkembu na travu i okidati sniperom,
i govoriti ostalima "banajte me slobodno, ja chu sniperom".
dakle, kao shto vidite, iako nisam na serveru, znam shto se dogadja....
molim lijepo...

imamo nash server, i uz malo vishe truda oko nachina igre,
poshtivanja ostalih igracha i poznavanja pravila,
mozhe se napraviti dobra stvar, u prijevodu mozhemo se svi dobro zabaviti i
naigrati do mile volje, jer imam _nash vlastiti_ server na koji se mozhemo spajati od 0-24h, a zabava je svrha igranja, zar ne?

mITZEK jr 02.03.2006. 09:25

tata i atha slazem se:beer: ak se igra teamski onda se igra u korist svog tima a ne u korist samog sebe!!!!ja sam masu puta izginuo samo zato jer sam istrco da ne skine mog koji cuva zastavu polozaj ili bilo sta...al ne ekipa samo na fragove trci.....a poslje ono vidi kolko imam fragova a izgubili 5-0!!!jednu vecer smo bas lijepo igrali i svi se zabavili 3 na 3 u ctf i svi smo krvi dali za suigrače ja sam pokrivo starog stari mene i sve je super teklo...al zalosno je to da je to bili jednu vecer a dalje sam poblenavio od fragmana!!!!!: pirate :

ZED 02.03.2006. 10:21

Ajmo svi koji kukaju da je server prazan sad gore na krkljacinu:D

grizli 02.03.2006. 10:27

Citiraj:

Autor Fleks
Slažem se sa CKom. Ovo danas je bilo KATASTROFA. Pa nemreš sam igrat HQ u kurac. Killer seagl mi je najbolji. Ja Dole 3 puta moram odustat od zauzeca položaja a on na drugom kraju mape iz grma tamani svabe. Ma aj bok. Pa nije ti uvjek kill score najvažnije. Nije to TDM. MisterM ceka na kamionu da neko prođe ispred da opali rafal u njega. Mislim CK, Fish (kolko tolko) i ja nemremo sami protiv njih 10. Team work u kurac..... Neko mora pazit leđa. Pogine, pogine....

Fakat ste mi digli tlak.... :smoke:

Ja tamanim švabe iz grma to si ti nešto zabriju ja sam svaki puta bio barem na jednoj točki što ti može potvrditi i mrkonja koji me od tamo stalno skida i to sekundu prije nego je zauzmem i u HQ trik pobjede ti nije zauzet njihov položaj odmah na početku jer ih se previše skempa neg eliminitati par komada jer se oni ne respawn-aju dok mi ne osvojimo HQ što bi i znao da čitaš pravila

MisterM 02.03.2006. 10:31

Citiraj:

Autor ZED
Ajmo svi koji kukaju da je server prazan sad gore na krkljacinu:D

Zed - nemoj posle plakat - pal sam godinu jer stalno haklam online:clap: : lol2 :
NHF - šalim se - ja bi ali poso zove:(
M

grizli 02.03.2006. 10:34

Oco kod ctf se potpuno slažem, ja maznem zastavu i svi njihovi u napad na mene a moja eklipa se razbježi po stazi i skuplja killove dok se ja sam kao neki jadnik skrivam u podrumi ili kutu bez pomoci i derem se da me bar neko cuva ali vraga malo killovi su killovi i onda se čude kad me netko(mrkonja) skine i mazne mi zastavu

atha 02.03.2006. 10:49

netko bi ekao da mrkonja opasan igrach ovako po prichama,
a kad ono k*** od igracha.... :D :p

;)

RAK 02.03.2006. 10:55

Necu ni raspravljati o taktici. Moje je mišljenje poznato o tome kako se skupljaju killovi. Da ih počnem skupljati onda bi u ElAlameinu mogao biti rezultat 113:30, kako sam jednom i imao kada su me raspizdili na stranom serveru cheateri i spawnkilleri sa sniperom i aimbotom (možeš zamisliti kombinacije).

ZED 02.03.2006. 11:59

Citiraj:

Autor atha
netko bi ekao da mrkonja opasan igrach ovako po prichama,
a kad ono k*** od igracha.... :D :p

;)

Pa i nisi ti daleko od istine:p:D
A sto se tice medvejda(grizli), njega nije tesko koknut premda ga ja i Mrki lako nađemo:p

domy_os 02.03.2006. 12:31

Ajmo igrat, dosadno mi je. :D

http://img76.imageshack.us/img76/744...board017we.jpg

MRKONJA 02.03.2006. 14:59

Citiraj:

Autor ZED
Pa i nisi ti daleko od istine:p:D
A sto se tice medvejda(grizli), njega nije tesko koknut premda ga ja i Mrki lako nađemo:p

Pljuvat po čovjeku dok nemože odgovorit: bonker :
Atha ja se ne dopingiram pa mi niede ko tebi:p (takve bi trebalo kickat a ne za admina:D)
Zed -25xx:D kilova tiho budi:p
Killer segal je prvi kanditat za izlet jer kad se igra rifle only tip ljepo snajper i viče hoću one shot kill oružje i fura svoj film: baad : : baad :

ZED 02.03.2006. 15:23

Citiraj:

Autor MRKONJA

Killer segal je prvi kanditat za izlet jer kad se igra rifle only tip ljepo snajper i viče hoću one shot kill oružje i fura svoj film: baad : : baad :

i kaj sad ak je minus:D

A Ovom medvjedu treba kick cim pocne srat:D

atha 02.03.2006. 15:25

nema problema, navecher sam up, pa chemo napraviti malo reda.....

zippo 02.03.2006. 20:30

Sta je ovo veceras :confused: igrali ste jedno vrijeme a odjedamput nigdje nikoga. Koji vam je k.... pa nismo zakupili server da vrti diskove u prazno.
Ustedimo lovu onda, treba smanjiti broj slotova na 20. :grrr:
Bude li se to nastavljalo i dalje ode ja, cao djaci. Skupiti vise od 16 igraca je postalo povod za festu. I ono sto su neki spominjali: neki igraju da bi imali sto vise killova, a to sto se treba igrati timski to je za nas ostale budale.
Nece to dugo ici tako, bude li svako potezao kako ga je volja, ne bude li dogovora i postivanja dogovora bolje da sve to prekinemo i ne trosimo lovu, vrijeme i zivce. Ja barem necu. : nono :

Renesis 02.03.2006. 20:34

Evo ja sada idem...

Nego jedan prijedlog... Jel se može skinut ona žarulja nad glavom dok se tipka? često baš ona otkrije poziciju...

CatKiller 02.03.2006. 20:40

Mozda ne bi bilo lose da se jedno vrijeme makne pass, a platisama daju slotovi sa prioritetom, imali bi barem s kime igrati

SniperWolf 02.03.2006. 20:40

Čujem da ima ljudi koje još uvijek muči veliki ping, oko 300, (domy npr) ako netko zna nekakve optimizacije za netcod u igri da se smanji ping?

domy_os 02.03.2006. 22:07

Ma ovo je užas, neću ni igrat više... Vidim da me neko oće pogodit, sakrijem se i dok taj pokret dođe do servera, već sam mrtav, a isto i kad ja oću nekog pogodit - nanišanim, ispalim, a metak dođe tamo di treba nakon pol sekunde kad se meta već maknula...

maX 02.03.2006. 22:31

Ja sam naprotiv jako zadovoljan i moj metak sa Kar98-ice uvijek pogodi tamo kamo je upucen. Treba malo steci osjecaj i puknuti par mm ispred mete, ali ja sam zadovoljan... A o granatama da i ne govorimo :D

Renesis 02.03.2006. 22:43

hehe, ovisno o pingu treba i nisanit... doduše preko 200 nije više baš igrivo (nekima :/)

i da, apeliram na micanje žarulje iznad glave.

i podržavam ideju CK,da se otvori server, a nama prioritizirani slotovi...

Fleks 02.03.2006. 23:13

Dobro je bilo sad. Onaj SBP mi je mozak popio :D

MisterM 02.03.2006. 23:24

Citiraj:

Autor Renesis
Nego jedan prijedlog... Jel se može skinut ona žarulja nad glavom dok se tipka? često baš ona otkrije poziciju...

Ako sam dobro shvatio hočeš da udemo u kod igre i to izbacimo:eek: Ili ipak možda da napravimo novu igru custom za svakog posebno:D;)
Osim toga pravila ljepog ponašanja ili bolje rečeno ono iz naslova na ulazu poštujte svoje suigrače kažu da ne gađaš nekoga ko piše čak ni 2 sekunde nakon što se ugasi lampica jer je igrač tada kao u respawnu - ne može reagirati:D
Sad dal neko non stop piše pa ga se skida non stop - tu nema pomoči:D
Obično ljudi potraže neki bolji zaklon kad pišu ili to rade u respawnu.:smoke:

Citiraj:

Autor CatKiller
Mozda ne bi bilo lose da se jedno vrijeme makne pass, a platisama daju slotovi sa prioritetom, imali bi barem s kime igrati

Mi smo unajmili server koji nije public nego private jer je to bio dogovor jer je jeftiniji. Ako makneš pass i na minutu server ode u blokadu a admin dobije poruku " VIOLATION OF RULES........": evil :
Slotovi sa prioritetom - hmmm - morat ćemo kontaktirat firmu koja nam je iznajmila server - samo molim te da to neko drugi napravi - ja nebi: hitthewa jerbo takavo nešto košta još $$$$$$$$$: baad :

Obavijest - ako napravite trace rute na DoZi vidjet ćete da se nalazi na serveru od Euroherca;)
M

atha 02.03.2006. 23:31

vecheras nas je bilo dosta, chak u jednom trenu 18.....bilo je solidno...

MisterM 03.03.2006. 00:40

Citiraj:

Autor atha
vecheras nas je bilo dosta, chak u jednom trenu 18.....bilo je solidno...

Bit che josh bolje: goood : : CoolRamb

E.T. 03.03.2006. 01:08

Sad je bilo Ok...3 na 3 i 4 na 4 HQ... Fleks u juris, AMD kempa, ja ciljam s puskicom sa distance... Bilo je napeto...a i ts (tekstualni) se masovno koristio...

Amdejac 03.03.2006. 01:21

Bilo je OK.
A di ću sa tanđarom jurišat, pa nisam lud ko Boško Buha.
Tu je ionako bio cilj osvojiti i zadržati.
Kuda onda treba trčat, zalegneš i čuvaš.

zippo 03.03.2006. 07:45

Da, da nocas nije bilo lose:D bilo nas je i dovoljno za pravu makljazu. Konacno :clap: Vidi se da smo dosta neuigrani, prebili su nas dva puta po 5:0. Trcali smo okolo kao muhe bez glave : baad : dok je druga ekipa organizirano peglala po nama i igrala kako treba. No to je drugi par rukava i na uigranosti ce trebati poraditi : bonker : Bitno da nas se dovoljno skupi, ne da nam igraci lutaju po BiH serverima ili ko zna gdje, da deremo po nasem serveru zato ga i placamo :D

grizli 03.03.2006. 10:28

Citiraj:

Autor domy_os
Ma ovo je užas, neću ni igrat više... Vidim da me neko oće pogodit, sakrijem se i dok taj pokret dođe do servera, već sam mrtav, a isto i kad ja oću nekog pogodit - nanišanim, ispalim, a metak dođe tamo di treba nakon pol sekunde kad se meta već maknula...

Meni i catu ping niti u jednom trenutku jučer navečer nije prešao 60: cheers2 bar koliko sam ja pratio a sa vama ostalima ja nemamblage veze kaj je ali taj vaš ping mi pije živce jer ja pucam u lika a on jednostavno nestane:confused:

grizli 03.03.2006. 10:31

Citiraj:

Autor zippo61
Da, da nocas nije bilo lose:D bilo nas je i dovoljno za pravu makljazu. Konacno :clap: Vidi se da smo dosta neuigrani, prebili su nas dva puta po 5:0. Trcali smo okolo kao muhe bez glave : baad : dok je druga ekipa organizirano peglala po nama i igrala kako treba. No to je drugi par rukava i na uigranosti ce trebati poraditi : bonker : :D

Ma kakva uigranost pa ja solo cuvam zastavu acijala ekipa (7) mi se razbježi po stazi pa se onda čude di je nestala kad mi dođu trojica a ja max skine 2: bonker2 :grrr:

Sam Fischer 03.03.2006. 10:39

O jucer navecer je bilo odlicno...Samo athu treba kaznit :D,on je igrao za švabe iako je bio pod američkom zastavom, mislim ono :D, ja se zbuksam u kut sa zastavom on veli da će me čuvat i počnemo vježbat aerobik :D sve dok nije doletio onaj killer segal sa granatom :D

Amdejac 03.03.2006. 10:44

A zakaj sad nema nikoga?
Ja bi se malo napucaval.

CatKiller 03.03.2006. 10:45

Citiraj:

Autor grizli
Ma kakva uigranost pa ja solo cuvam zastavu acijala ekipa (7) mi se razbježi po stazi pa se onda čude di je nestala kad mi dođu trojica a ja max skine 2: bonker2 :grrr:

Moji nisu bili losi, ako su svi otisli u juris, onda smo fish i ja ukopali nasu zastavu, kad sam se vracao sa zastavom onaj kamikaza Fleks se nagutao metaka da me spasi :) i tako...

Moram napomenuti (vidio sam dva primjera) da se ledja ne cuvaju tako da trcis metar iza ovoga sa zastavom i gledas mu u ledja : goood : , osim ako cuvanje ledja nije samo izlika da povalis nositelja zastave :D

Uglavnom nakon sto sam ih izvrijedjao malo su se potrudili i to je licilo na nesto.

Jos uvijek sam *protiv* uvođenja TSa dok se stvar ne uhoda tekstualno (say_team) i preko hotkeya (koje nitko ne koristi, v>2>1 je lako kliknuti unutar sekunde, a ovi koji slusaju ce znati da si vidio neprijateljsku grupaciju) .

edit: Mozete uvesti, ali mislim da se ne smije preskakati stepenice, znaci najprije se izvjezbati tekstualno, a onda se probati prebaciti na TS!

mITZEK jr 03.03.2006. 10:55

ajde dodjite da se napucavamo jos malo dok ne moram u skolu!!!!!
do sad sam ucio hrvatski a sad je vrijeme da se dopingiram!!!!
ajde svi !!!!!!!!!!: pirate :

atha 03.03.2006. 10:59

nemoj da te stari vidi, a imash zadache....: bonker2

;)

sbp 03.03.2006. 11:41

@MisterM, Rak (offtopic) - ehh, znam kak se osjecate, nekad davno je tak i tu na forumu bilo dok su razno razni *khm* *khm* (trenutacni) clanovi (provokatori) pljuvali po pce-u i tome kaj radimo, a mi smo im pokusavali objasnit da to sve kaj radimo radimo zbog njih

@Fleks - popio ti mozak !? Bzzt... Jel "Izbusio" il "popio" ???

@Svi (teamspeak & hotkey) - ovaj, ja sam dosta igro Enemy Terriotory, i bilo je >nemoguce< igrat bez hotkey-a (v>1>2 itd) - od "Hi", "Bye" do ostalih 100+ opcija koje pomazu u obavljanju misija. Ono kaj sam primjetio na svim COD serverima di sam igro da to niko ne koristi (pa nit na PCE-u) sto je steta, ja cu probat enforsat (bar s moje strane) takvu team komunikaciju posto nemam mogucnost team speak-a.

RAK 03.03.2006. 11:59

Citiraj:

Autor sbp
@MisterM, Rak (offtopic) - ehh, znam kak se osjecate, nekad davno je tak i tu na forumu bilo dok su razno razni *khm* *khm* (trenutacni) clanovi (provokatori) pljuvali po pce-u i tome kaj radimo, a mi smo im pokusavali objasnit da to sve kaj radimo radimo zbog njih

Eto! A neki vele da ti ništa ne radiš...

Citiraj:

Autor sbp
@Svi (teamspeak & hotkey) - ovaj, ja sam dosta igro Enemy Terriotory, i bilo je >nemoguce< igrat bez hotkey-a (v>1>2 itd) - od "Hi", "Bye" do ostalih 100+ opcija koje pomazu u obavljanju misija. Ono kaj sam primjetio na svim COD serverima di sam igro da to niko ne koristi (pa nit na PCE-u) sto je steta, ja cu probat enforsat (bar s moje strane) takvu team komunikaciju posto nemam mogucnost team speak-a.

Baš sam primijetio lučer. Napišeš lijevo je neprijatelj. I zaista je bio. jedino što sam ja već odavno razgovarao sa manituom dok sam to pročitao. TO je nedostatak pisanja. Rijetko ga i stignem koristiti a imao bi što za reći. Često vidim ono što drugi ne mogu jer sam često behind enemy lines.

Virus7 03.03.2006. 12:41

Citiraj:

Autor CatKiller

E bas sam to htijeo reci!!!!:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:10.