![]() |
Citiraj:
from my x500 on TT |
Kakva su iskustva s exterdnim HDD-ovima preko usb-a, kod recimo filmova od cca. 20 GB. Šteka ili radi fluidno.
|
[QUOTE=sasha2511;2975462]imam A95X evo vec tjedan dana i mogu rec da je jako dobar box.. nevjerovatno koliko je manji od mog starog MXIII a po svemu bolji.. po meni vrijedi svake kune sta sam dao.. cak i ona sugava carina sta me zakacila.. android radi odlicno, jedina stvar koja me smeta je sta nema opciju free memory, bas nigdje nema za pogasit odredenu apk jednim klikom.. ispada da je nepotrebno jer je uvijek oko 1gb memorije free.. i daljinski je jako dobar.. za mene vrijedi svake kune eto.. :)
kaj si mu instaliral za kodi. |
@freddie mislis koje addonove??
@kis nemam filmove od 20gb.. :D from my x500 on TT |
Citiraj:
da |
Citiraj:
from my x500 on TT |
[QUOTE=sasha2511;2975487]COD, Exodus, Phoenix, Quasar i Castaway.. imam i placenu IPTV listu koju gledam preko simple iptv playera i to je to.. ne vidim svrhu ubacivanja masu addonova koje ne koristim zato izbjegavam custom buildove recimo..
Fala.... |
... a da li ga spajaš na kakav a/v receiver. Mislim zbog podrške za DD i surround-a ?
|
Citiraj:
from my x500 on TT |
Super, hvala.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
sent from my LG G2 |
Citiraj:
https://forum.libreelec.tv/thread-1172.html |
Moj isto a95x odlican. Inace imam isto mxIII, mislim se da ga dam puncu a sebi ostavim a95x. Odlican player, za svaku pohvalu.
Sent from my K6000 Pro using Tapatalk |
Od addonova instaliram phoenix (i uz njega zemtv radi utakmica), exodus, castaway i sportsdevil. Za utakmice koristim phoenix ili., pogotovo za ligu prvaka., castaway (p2p sekcija - arenavision - odlicna kvaliteta streamova). Za filmove i serije exodus. I naravno za hr programe croatia on demand. Full respect natku za njegova dva addona. Odličan posao radi.
Da li na 95-icu ide Kodi 17, odnosno da li je dosta svaki box s 2/16 gb, quad proc 1,5-2 mhz ili će trebati nešto bolje (octa npr.) ?
|
Ja koristim zadnju official verziju s google playa. Mislim da je 16.1 ili?
Mislim da je dosta to što imaš za verziju 17.
Ma još nemam ništa i jedino sam u dilemi 95 ili 96, te znam da mora imati 2/16 gb.
|
Eto mojih kratkih utisaka sa A95x(16/2): Kodi s kojim je došao radi probleme, svaki drugi put mogu izaći iz aplikacije normalno. Inače se smrzne pri izlasku. Maknuo sam ga, kao i Kodi centar te stavio čisti 16.1 sa weba. Sad sa exodusom radi ok i bez ikakvih problema. Očito je neki plugin radio sranja.
Drugi problem (malo veći) je taj što mu sleep/wake ne radi dobro. Naime imam Logitech K400 tipkovnicu i ona ima tipku za gašenje (sleep) i ka stisne, upali se crvena lampica i kao ode u stand by. Ali se nakon nekog vremena (pola sata sat) opet sam upali i ostane upaljen. Ne bi me toliko spetalo ali imam vanjski disk (1TB) sa filmovima i kad se upali Kodi tad i on lagano bruji i svijetli plava lampica. U biti zivcira me kaj uopce radi, a ne bi trebao. Brzina preko LAN-a je cca 7.5 Mb/s (megabajta) dok je preko WLANA 4-5 Mb/s (megabajta). To je na 2.4 GHz, 5 GHz router ću još malo pričekati. Ugl player vrti sve formate koje mu stavim, malih je dimenzija, i mislim da je odlična kupnja. Ova sitnica sa gašenjem/paljenjem možda bude riješena sa nekim update-om. Ocjena 9,8/10 od mene. :beer: EDIT: Antutu daje 33977 bodova. Asphalt 8 radi odlično, s tastaturom igram kao i na PC-u. |
Kakva su iskustva sa Beelink MiniMX III?
Kako se gore ponašaju (i kako ih uopće instalirati, na sd card ili unutarnju memoriju ili svejedno) openelec i libreelec? Radi li na openelecu i/ili libreelecu hardverdsko dekodiranje i može li se player paliti i gasiti preko daljinskog? Ili mi je najpametnje držati se androida + kodia? |
Pozdrav ljudi,treba mi mala pomoc. Zanima me ovaj box A95X s905x koja je brzina preko wifi-a i preko lana, i dali moze povuci iz lokalne mreze sa compa putem kodija ja vlc-a film? Hvala
|
Citiraj:
|
|
nije los, samo bih kao mali minus napomenuo samo 2 usb porta (kao i moj a95x).
Ostalo se čini ok, samo da još malo cijena padne. |
Citiraj:
kad smo vec kod Nexboxa jel netko rijesio problem nedavno otvorenih aplikacija tj. memory menagmenta.. nema nigdje da se moze pogasit aplikacije koje se izvode a nisam ni nasao aplikaciju koja bi to radila brzo i efikasno.. from my x500 on TT |
koja su ova stoka na carini, ako se hoce pricekati posiljka odmah, to je 75kn ekstra, a ako postar donese onda nije :D
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Tv u dj.sobi nema hdmi..kako spojiti box?
Znaci box ima hdmi a tv ima vga. Pretpostavljam na vga s nekim adapterom ali neznam kojim http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...5d3a96a47a.jpg http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...4c56d15d66.jpg TT on P8lite |
imas za kupit adapter hdmi na vga + audio.. imam ja jedan doma koji ne koristim uopce..
from my x500 on TT |
Na Nexbox-u A95x 2/16 je došao OTA update. Bio sam lagano zatečen :D
https://s21.postimg.org/k7u8rj59v/viber_image.jpg Koliko vidim Fixali su root pristup, stavili su statusnu traku i još neke sitnice. Nisam se nadao da će na tom boxu ikad izaći update, na starom M8s sam to mogao samo sanjati :) |
Citiraj:
@alengrosevic jesi uspio instalirat? meni pise da nemoze raspakirat datoteku.. :( Edit: uspio i meni OTA.. ubacili system bar a u njemu opet ne radi gasenje aplikacija.. :( from my x500 on TT |
meni je javio tu grešku ali sam onda izvadio SD karticu i tad je prošlo OK.
|
Citiraj:
from my M5 on TT |
Citiraj:
Isprobao si ga, radi sve ok? |
Citiraj:
http://s.aliexpress.com/7VRVjYJb nisam probao jer je meni trebao adapter da radi kontra tj. vga>hdmi a ne hdmi>vga ko tebi.. probano na TK forumu i radi.. http://forum.telekineza.com/viewtopic.php?t=1019 from my x500 on TT |
Imas PM.
TT on P8lite |
Citiraj:
Ne dobije se s boxom i oni chinchevi? 3.5mm na Zuti, bijeli i crveni? |
Ne, samo hdmi kabel..a taman prije nekoliko mjeseci čistio ormare s kablovima i hrpu njih, a mislim i te činčeve ih lagano "izreciklirao"..
|
Citiraj:
|
Jeli bolje na ovom nexboxu a95x izbrisat kodi i instalirat ga priko playstora?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:07. |