![]() |
Nadam se da ce ove sezone imat u emisiji F12 berlinettu
Malo mi je cudno sto ovi u TGu svako malo seru po amerima al svake 2-3 sezone idu opet tamo |
Citiraj:
A One-77 je već bio na Top Gear magazinu: http://www.topgear.com/uk/videos/top...he-aston-one77 Tako da, mogli bi se malo potruditi da ga dobiju za snimanje :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
ma nemas pojma :D ne bi ni ja kupio takav auto sigurno, al da izgleda opako izgleda.. kao da ce svaki cas na krovu izbit neka strojnica :) |
Ili sa svake strane jedna. XD
|
|
Billy Bob Hammond :roller:
...da ne spoilam dalje :D |
dobra :thumbup:
|
Vanquish i LFA su neopisivi! :care:
"Drive through dentist, let's hope Hammond pulls over" :roller: |
Citiraj:
|
Clarkson : So what it was like out there today , better than last week when is snowing ?
Mick Fleetwood : well i wasn't stoned , so that's good .......:D |
Ma dajte, one aute su dobili od nekih bling-bling amera. Ofarbat onog Astona u onakvu florescentno plavu ili LFA u tu jarko žutu :eek:.
Ali osim te farbe Vanquish '13 je predivan, a tek iznutra :nuts: |
55mph
LOOOOOL |
Totalno su zasrali ovog Vanquisha s gomilom spojlera i difuzora. To bi bilo trebao bit elegantan GT, ne neki boy racer iz NFSa. Od ona 3, samo Viper liči na pravo auto.
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=RvV3nn_de2k |
Citiraj:
|
Cup holder by Richard u Lexusu mi je bio predobar :D
|
Hammond, you didn't put sugar!
Jedna od boljih: "Beat the heat!" :roller: |
Citiraj:
najbolji dio :lol2: |
|
Amy Macdonald :zdero:
|
:landmines:
:D :D :D isto je prejako ovo gore kad ima blesavu facu i samo promijeni brzinu :) |
Jako dobre zadnje 3 epizode,nadam se da i ostatak sezone neće razočarati.
|
Amy MacDonald:care:
Slušam je od prvog albuma, ali nisam znao da je ovako zakon. :zdero: :kupujekartuzaškotsku: |
Loša epizoda.
Onaj GT 86 mi se popeo navrh glave, a auto je preružan. Da ne pričam da za te pare kupiš rabljeni M3 E46 koji je svemirski brod za Toyotu. A i challenge je odrađen u lošem autu. |
jea rajt... maltene ista stvar posjedovat novu toyotu i rabljeni auto od pol milje kuna.
moš' i rabljenu cessnu nać za te pare, pa onda letiš :D |
Sa malo pristojnijim jap style felgama i lagano ubijena u pod, izgledala bi puuno bolje, a tek da zadnji farovi nisu boy racer kromirani...
|
oni su radili auto za driftere. jer novih auta za driftere i nema, a ovaj je samo tome podređen. cekaj da se tuning scena uhvati toga...
|
Zbog onog ''ugovora'' mi je Toyota pala u očima i to opako. Da idem uzet BRZ/GT86 išao bi na BRZ iz čistog principa. Jesu li to isti auti? Jesu, pa pusti onda da ljudi odaberu koji žele. Ili se fakat toliko boje da Subaru ima bolji image od Toyote?
Na stranu što mi je to posve bezveze auto koji uz to još i izgleda poprilično loše. IMHO radije bi uzeo Mazdu MX-5 nego to. Nek stave poštene gume na taj auto pa da vidimo kako će ići u bok. Mislim pazi fore, stavit gume s niskim otporom kotrljanja sa fakin' Priusa i onda gle čuda auto ne može vozit ravno :D Pa stavi to na Kadet C i isto ide u bok :D |
Meni je ta Toyota preskupa, 25k funti
Za 2k vise se uzme Nissan 370z koji je IMHO 5x bolji auto Ovaj Mustang ima debilan rezervoar, 50l a auto valjda trosi 20l na 100km Novi Quattroporte je preljep Inace ok epizoda |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:02. |