![]() |
gotovo je - ne isplati im se ulazit u box - nek max ide do kraja pa ako ga ovaj stignei dalje je drugi
|
Ne vjerujem da ce ga stici. Dok mu bude blizu, gume ce otici od previse stiskanja.
Jedino da se dogodi SC pa izmijesa karte. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
ja isto navijam da ga ne stigne - zaslužio je max ovo samo činjenicom da mu se odupro u nekoliko opasnih navrata hehe
|
fetel će skinut čarlija
ovo je vrhunska utrka |
Napokon da se cijela utrka vozi max. na noz... bit ce zabavan zadnji krug izgleda :D
Edit: balh, steta za maxa, zasluzio je P1 danas. |
odu gume maxu :(
stignut će ga ko od šale sada |
Ne moze se nista prigovoriti Maxu.
Schumi 1998. = Hamilton 2019. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
strategija i mercedes sinonim
|
Citiraj:
Ta utrka je bila bogovska. Mislim da je to najjača MSova utrka. Ma aski, to su slideri. To bolid sam dopeljao i bolid sam strategiju odradio. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Čestitke Hamm i Mercedesu. Vrhunski paket!!
Vettel 3. Sviraj kraj. Tragično je da jedan Ferrari na ovakvoj sporoj stazi zaostaje 1 min. Haahahhaa Prejak Ferrari i onda je svim tifozima i ostalima Vettel za sve kriv. Mnogima se ovo neće svidjeti ali Vettel je tata za Charlia. Do iduće utrke. Pozdrav svima. |
Citiraj:
|
Ferrari da lošiju strategiju Leclercu = Vettel je tata za Charlia
Takav je tata da se jučer Leclerc zabio u zid sjebo auto i opet brže odvozio kvale :D |
Citiraj:
Tada je to mogao izvesti samo on. Isto kao što i danas ovako nešto pitanje je li bi mogao izvesti bilo tko drugi osim Hama i možda Maxa. Od Spa nadalje, Bottara tamo gdje i treba biti, 2nd driver. Maxa u Mercedes. Bez greške, cijela sezona odlična, vozački i kalkulativno sazrio u odnosu na lani 100+%. Konstantno podiji i bilo bi nekoliko u nizu da ga panj Vettel nije pokosio u Silverstonu. Uz Hama daleko najbolji vozač na stazi. Odlična utrka, nije kao zadnje 2-3 ali OK, nije se moglo zaspati. Najbolji McLaren od 2012 do sada, Sainz odličan. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
možda se tebi neće svidjeti, ali ovo je glupost. |
F1 sezona 2019
Sjebase Norrisa u onom pitstopu, moglo je bit P5 i P6 za McLaren. Al i ovako su solid fourth team.
Najveci tragicari Renault, opet 0 bodova. STR ih je pretekao, zapravo mozda je vec na prosloj utrci. |
Citiraj:
Tati su danas morali naštelati nekoliko planova da bi ušićario 3.mjesto 5 minuta iza vodećih. Koji to puta u sezoni već? Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Samo impresionirao me Max svojom reakcijom, nije srao po teamu nego je sve dobro podnio.
|
Ma velim, koliko god Vettelovci pljuvali po njemu, Max je ove godine vozač u punom smislu riječi. Nije više hot headed balavac. Vozi bolje no ikad i još k tome zreo. Lud ćeš bolje.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Pitali Landa Norrisa kamo ide na godišnji: "Croatia" :)
Za dogodine predvidjam povratak botasa u williams, ili u alfu, iz koje đova dobiva pedalu 1000%, jedino ga moze spasiti jer je talijan i ferarijev pijun. Toliko je los da to nisu istine.
Cak bi i gasly mogao zavrsiti u alfi, ili grosjean. Reno totalni raspad sistem, nikakav bolid, smece. Jedino se moze jos napisati da du bolji od williamsa, i to je to. Svi drugi ih propisaju na stazi. Tu su negdje sa forsindijom. |
Grosjeana treba potjerati van F1. Nije se nikad ni trebao vratiti kad je vec jednom izletio.
Ocona staviti u Mercedes. Steta da decko ne vozi. Bottas u Haas ili tako nesto. Kubica isto van. Kad sam govorio da se ne treba vracati, ovdje ga dizali u nebo. Russela isto u neku bolju momcad. Gasly, natrag u TR. Albon/Kvyat u Red Bull. Osim Hamiltona i Maxa u top momcadima, ove sezone po meni najbolje voze Kimi i Albon, iako su decki iz McLarena isto OK. Mercedes najbolji, Red Bull trenutno iza. Ferrari treci, ali u par utrka u kojima su bili uvjerljivo najbrzi su spusili zbog Vettela, traljavosti i kvarova, a ni Charlie nije bio imun na greske. McLaren cvrsto cetvrti. Torro Rosso isto odlican. Haas se mora rijesiti ove dvojice cim prije. Kimi i Alfa OK, Giovinazzi ocaj. Racing point ko i Renault - sranje Williams 0. To bi bio nekakav presjek prve polovice sezone kako ga ja vidim. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
U sjeni današnje dosadne trke, gdje je najbolje nabaviti/pretplatiti se na snimke starijih utrka iz doba bar 2000ih, ako ne i prije?
Postoji li neki streaming ili negdje za kupiti snimke? Mogu li se pribaviti u većim kvalitetama od VHS snimaka? Piratizacija mi nije u interesu, ali ako nema drugog izbora, just PM me. :) |
Probaj tu: https://www.dailymotion.com/Sukhoi-su37/videos
Cudi me da se to uopce drzi tamo :) Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Čuj dosadna ,a valjda najzanimljivija Mađarska u 10 godina :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Btw, Bottara je slomio krilo na Leclercu a ne na Hamiltonu.
Nismo vidjeli u prijenosu, ali Perez je skrenuo u Albona. I to onako, s namjerom.
Prljavac je on oduvijek. Proslo je ispod radara. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
https://www.motorsport.com/f1/news/p...essary/4508195
Po njegovom nije ,ali pogledamo onboard https://streamable.com/bm2el I sve je jasno :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:10. |