![]() |
Citiraj:
https://jennicontrisciani.files.word...-uzi.jpg?w=604 |
To bi bilo bolje od 3% popusta i vodilo bi brzom podizanju - prometa :D
|
Uzi je tu al nema shopa. Uostalom tko bi uopće ušao u trgovinu ako su navedene gospodične vani...
|
Vidim da je jako puno stavki na webu navedeno kao rasprodano (ilitiga - izbor je za onu stvar :D) pa me zanima hoće biti bolja situacija nakon nove godine?
|
šalji im mail i nabavi će ti 99% onog što želiš ;)
|
Pozrdav UZI ekipi, samo da javim da je kuciste Corsair Carbide Series Air 540 dobro ukućeno i da je kupac jako zadovoljan (tj. ja) :chears:
|
Citiraj:
Sent from my Moto G Play using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
Obavljena još jedna ugodna kupovina, GTX 1070.
Što reći, malo je takvih, jako malo. Hvala još jednom ;) Sent from my iPhone using Tapatalk |
E to je fini upgrejd sa one oronule gtx 7xx, čestitke na prinovi ;)
Sad bar neće bit upita "jel igru moguće pokrenit na ...?" :p |
Evo i ja se regao na uzi webshop. Na koji email se mogu javiti njima pošto sam iz ZG-a?
|
UZI SHOP - poslovnica Zagreb
Zagreb
Čulinečka cesta 2a 10000 Zagreb Hrvatska Tel. +385 1 7988 086 GSM: +385 95 564 1824 email: hrvoje @ uzishop. hr info @ uzishop. hr skype: uzishop_zagreb (chat only) Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 09-17 h |
I ja ću pohvaliti uzishop; nažalost prva moja kupovina u uzija, iako mi stalno nešto stoji u korpici od kad je shop stao na noge.
Od odabira komponenti do dolaska konfiguracije na kućnu adresu prošlo je svega par dana, iako se radilo o škakljivom periodu po svakom pitanju; izbora komponenti / dostavljača / gužve itd. Konfiguracija je došla složena što nisam tražio, ali ovaj puta je i to plus, jer mi je to u ovo doba uštedilo koji sat, a i komponente su na 'određeni način' istestirane, tako da sam bio gotovo siguran da neće biti reklmacija, trebao sam samo dodati svoju grafičku i komp je bio složen. Svako dobro ekipi uzishopa i svima na forumu! |
Obavijest:
Ovaj tjedan poslovnica u ZGB ne radi! |
Šta si uzeo godišnji? :D
|
Zbraja i oduzima (se) :D
|
Od 01.01.2017. godine, za ostvarivanje popusta za foru
Gledam kakvu foru sada trebam izvoditi da dobijem popust...a ono malo slova fali u naslovu :D Jooj kako će sada biti trolova po forumu samo da dobiju taj popust :D :D |
Koji su kriteriji bili prije?
|
Prije si dobio 3% čim si regao na webshop i javio nick sa foruma.
|
a ono sto je najljepse, pisanje po svastari ne ide u postcount :D
|
Citiraj:
|
Možda sam i ja malo "kriv", jer sam ih dosta poslao tu u zadnju godinu-dvije i rekao za popust. Znači dosta ih se registriralo samo radi toga, no opet nekima je možda tih 3% presudilo da kupe tu.
U biti i je pederluk s neke strane, dosta je velikodušno što su dopustili tu opciju tako labavo pa se iskorištavalo, trebalo je u startu dopustiti popust samo forumašima koji su bili registrirani do tog datuma, ili i novima po određenim kriterijima (nekoliko mjeseci članstva, određen broj postova i sl.) |
Upravo tako. Na kompletnu konfiguraciju je tih 3 posto popusta nekih 150-200kn, što se može lijepo poznati bilo u direktnoj uštedi, bilo u nekoj novoj / boljoj komponenti koju netko nebi kupio da tog popusta nema.
|
Ko i za torrent pozivnice. Ekipa se prijavila na forum, nula postova i žica invite.
I onda se tema prebacila pod tržnjak tako da za žicanje idu isti uvijeti kao i za tržnicu. Tako da je ovo dobar korak što se mene tiče. |
Svakako je poslužilo dobro u brandiranju, ljudi su čuli za dućan, dobra usluga će ih zadržati, a i na forumu su registrirani pa mogu doprinijeti zajednici. Win win :)
|
@Nino/darkydark
Postovani ljudovi, ima li kakvih novosti za EVGA SuperNOVA G3 napajanja... Konkretno me zanima model od 550W ili mozda cak 650W (ovisno o cijeni). Jel mozda poznato kad stizu? |
Citiraj:
Nesto su skuplji modeli od G2 verzije kako vidim. |
Webshop je opet azuriran, nesto cijena je islo dole, nesto gore. :D
Artikle koje sam primjetio sa dobrom cijenom, posebno za forumase: :) Gigabyte RX 470 G1 Gaming 4GB Sapphire Radeon RX 480 NITRO + Gigabyte GeForce GTX 1070 8GB ASUS ROG STRIX GTX1080 A8G GAMING 8GB ZOTAC GeForce® GTX 1070 Mini Western Digital WD3000FYYZ Raid Edition 3TB, Serial ATA III, 3000 GB Intel NUC i5-6260U BGA1356 UCFF Crno Zotac GeForce GTX 1060 Mini 3GB Intel NUC i3-5010U Corsair RM850i iiyama ProLite XB2783HSU XFX Radeon RX 480 8GB Canon PIXMA iP7250 Corsair Flash Padlock® 2 16GB USB Flash Drive Intel NUC N3050 Intel DC S3520 150GB Gigabyte RX 460 WindForce 4GB |
CIjene RAM-a malo poludile, a bome i SSD-ova :no2drug:
Nino, Možda glupo pitanje, ali... Koju opciju plaćanja da odaberem ako plaćam karticom u poslovnici? Trebam R1, ali ne na sve komponente, pa mi je najsigurnije da dođem u ponedjeljak u poslovnicu i sve poplačam na licu mjesta,a preko webshopa bi odmah naručio komponente |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:42. |