![]() |
A jebiga, haters gonna hate, juventusu, unitedu i ostalim kriminalnim klubovima nebi ni 10 sudaca pomoglo :)
|
Pita mene ćale " Pa zašto uvijek suci sude za Barcelonu, ali svaki put?". Reko ćale, što da ti kažem. Navikni se :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kasnije je Barci poništen čist gol i mislim da se na suđenje (pritom mislim da je neka strana oštećena) mogu buniti samo nerealni ljudi. A suci nikako ne trebaju dobiti prolaznu ocjenu. Citiraj:
|
Citiraj:
BNK kaj im je protiv Ovieda ili Salamace suđeno zaleđe koje nije bilo... :fiju: |
Nepostojeći penal je anuliran poništenim čistim golom. Crveni je svakako. Čemu onda ogorčenost? Gdje je tu Barca potpomognuta?
Nećemo sad ulaziti u to šta bi bilo kad bi bilo i jeli taj gol pokrenuo Barcu ili demoralizirao City. Možda bi Messi spakovao slobodnjak i Barca do kraja pobjedila 4-0. Kužiš poantu? |
nisam fan anuliranja gresaka.. Ako je bio penal sudi penal.. Ako nije ne.. Ako je zabijen gol, gol treba priznati.. Svakako neprolazna ocjena sudaca.. Amen..
Sto rece netko gore, nekim klubovima ni sudac nemoze pomoci!! :) |
Citiraj:
|
A ja svima vama ,hala Madrid!
|
Citiraj:
Pogotovo ne barcu. Citiraj:
Citiraj:
http://www.vecernji.hr/strani-nogome...-crvena-348541 http://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika...van-njega.html Eto na hrvatskom da ne bi bilo da netko nije razumio :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
sjetimo se prošle godine i dvoboja protiv Galatasaraya. Koliko ono penala je Galata trebala dobiti, bar 3-4 u 2 tekme ako se ne varam :fiju: Citiraj:
|
Ajd još malo pa im ni suci nebudu pomogli kad im utaja poreza ukliže sa leđa,Barci jelte :D
|
Citiraj:
nastave li ovako, u četvrtfinalu bi lako mogli podijelit sudbinu ruskih hokejaša od danas... večeras na programu milan - atletico. gleda sam zadnje dvi utakmice milana, po prikazanom u njima realno bi bilo da atletico dobije oba ogleda hendikepom, no vidićemo...svakako navijam da španjolski klub prođe dalje (ne i real, naravno:D) |
Citiraj:
Super Mario naravno spašava Milan danas...:kafa: |
hokej zavrsio, sad zagrijavanje za nogomet
veceras navijam protiv arsenala i bayerna... a navijam za milan i atletico :D |
Danas se navija za Milan, neka naprave iznenađenje
Druga utakmica me ne interesira. :p |
Citiraj:
Nadam se da će se prije ili poslije napraviti poštena istraga u vezi te utakmice kao i da će barca biti torpedirana iz svih natjecanja na nekoliko godina. Ako ne zbog toga onda zbog kemijanja s porezom za nejmara. :) |
Citiraj:
|
Neuer u osam minuta tri gola spasio, svaka čast.
|
Eto vam suđenja....
Čisti ofsajd Ozila, penal koji to nije jer se turčin bacio metar prije.... Onaj cirkus s Barcom jučer, danas ovo, tragikomično. |
Sto bi Ozilu sa nakvim penalom? Jel se nije najeo? :D
|
Ovo je previše za mene u 2 dana
|
Haha, ovo je tekma! :D Alaba fulao penal haha tocno sam znao da ga nece zabiti :D
|
I neka je fulao jer crveni nije trebao biti isto kao ni prvi penal jer je bilo zaledje.
Sve mi se vise gadi ovaj nogomet zbog tih sudaca. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Slazem se...drago mi je da su oboje fulali |
Citiraj:
Bojim se da isto nije crveni nego žuti. :) Je grdi je faul ali nije bilo namjere što bi ja uzimao u obzir. :) Kako god da bilo tekma je dobra. :) I ovaj bajern mi ide na živce. Isto ko barcelona kruže po pet minuta...DAJ RADITE NEKAJ! |
Momci...kaj nije da je nad zadnjim igračem pred golmanom faul direktni crveni? Po tome je crveni opravdani
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:43. |