![]() |
BonBon
Citiraj:
Još vrijedi 7,30 EUR / 55,00 kn s PDV za Veliku kombinaciju - (pod 5.0 Promo ponuda Kombinacija - kod Iskon partnera) Cjenik za pretplatu - pod Ostalo Sent from my iPad using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
aha, nekak mi je ostalo u sjecanju da su krenuli s tim pocetkom 2021.
|
Jel korisnici na bonove na bonbon mreži ne mogu koristiti 4G+, nego samo 4G ? Ili je to danas samo tako slučajno iz nekih razloga, lokacija grad Bjelovar.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
5g se pojavio. Jel slucajno ili ne.....
|
i meni isto. baš ono šetam po gradu, i pogledam u mob. kad ono
piše 5G :D https://i.ibb.co/t227bQj/thumbnail-S...oid-chrome.jpg |
To nije dobro. Sad bu žena tražila 5g telefon.
;-) |
Ugasio wifi i kad ono 5g stvarno, ocito su od danas to omogucili svima :chears:
|
Još da imaju neku flat tarifu, odmah bi se vratio tamo. :D
|
U jutro sam oko 8 h pogledao 4G+ i onda jurim do Brezovice. Pojavi mi notifikacija i skužim 5G oko 10h. Nisam stigao provjeriti i uključiti cellmaper.
|
ali nije svugdje još dostupno. par km od zaprešića nije.
|
Dostupno je u Žitnjaku. Ali baš sam iznenadio da na tom mjestu slab 4G i svejedno radi na 5G.
|
Da li igdje postoji neka sluzbena obavijest da su pustili 5G na BonBonu?
Zanima me nekakva postpaid pretplata do cca. 15€ i da ima puno GB. Interesantna mi je ova Jako velika kombinacija koja daje 30GB (u biti to je za malog, a danasnjoj mladjariji je najbitnije sto vise data prometa), ali nekako mi bezveze ici u danasnje vrijeme na opciju gdje nema 5G. Gledao sam tu kombinaciju na BonBonu i onu sa 36k jedinica na Tomato, pa treba odluciti na jednu od njih. Koliko sam vidio Tomato ima 5G. Na zalost, kod "maticnih" operatera (A1 ili T-Com) bilo kakva opcija sa puno data prometa je puno skuplja nego kod low cost brandova, Telemach je nula bodova jer ne podrzava 5G na iPhoneu (a i vjerovatno nece tako skoro). |
Citiraj:
Samo moras se javiti njima da ti kao odobre promociju Nas ovdje jako puno to koristi,prelistaj par stranica unazad |
I kod mene od jutros 5G... isto gledam od kud sad to.
Bas i bonbon pitao... ocito pustili sve od ht-a i na bonbon.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b108cc33a2.jpg Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Ipak se radi o hibridnom 5G , NR NSA
|
Citiraj:
|
Pozdrav svima,
u 6.2023. istiće mi Ugovor s Bonbon-om nakon dvije godine korištenja Velike kombinacije za 55kn/7,30€. Hoće li mi nakon što Ugovor istekne počet naplaćivat punu cijenu za tu tarifu? Koje su alternative, mogu li se recimo prebacit u Tomato i onda opet vratiti u Bonbon da opet dobijem istu tarifu za 7,30€? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ti pises kao da mu ja branim da se muci bezveze, a savjetujem ga iz iskustva da se moze i bez maltretiranja sebe prebacivanjem sa operatera na operatera |
Moju zenu su nedavno odbili kad je pitala da joj aktiviraju promociju, ona je stari korisnik vec neko vrijeme. Ako na to mislis.
|
Citiraj:
|
da, u najgorem slučaju radiš prebacivanje, pa opet na staro :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
I u Puli ukljucen 5G