![]() |
Citiraj:
Da... ali me brine ovo: Citiraj:
|
Neka te ne brine, neces bas tako brutalno gejmati da bi to mogao primjetiti. Ipak je to samo laptop :)
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1735 |
Citiraj:
Nego... možeš mi još reći koji su to lapovi točno bili u pitanju? |
evo molim za malo pomoći,
sadašnja grafa je GTS 250 i s obzirom da imam monitor samo 19" (ne wide) uglavnom sve nove igre prolaze na med ili high detaljima, ali planiram ić na 22 ili 23" monitor pa naravno treba i bolja grafa, koju bi preporučili da bude bolja u praxi (ne samo na papiru) , jer ova moja je 256 bitna tako da se nebi dowgradea-o na 128 bita! cijena mi nije definirana, uvijek sam spreman dodati malo više nego škrtariti pa se onda tuć po glavi :lol2: |
GTX560 polovna, Ti obavezno, 1100-1200 kuna? ili HD7850? ili nova GTX660?
|
Koji procesor imaš?
Uglavnom sad su 7850 i 660 najisplativije kartice i bit ćeš izuzetno zadovoljan performansama, pod uvjetom da imaš procesor da goni to. |
Citiraj:
|
Ideš li na neki upgrade procesora? Nema ti smisla 7850 i 660 s njim.
|
Taj AII X2 moras upgradeati na barem Phenoma II X4, po mogucnosti X6 ako zelis da ti nahrani GTX 660 ili HD 7850.
|
Citiraj:
|
Molim obrisati. Hvala!
|
ovo je nvidia topic
|
Citiraj:
Citiraj:
a pitanje sam postavio ovdje jer prefeiram Nvidija više nego Radensku.:goood: |
U kojoj to budućnosti? GTX560Ti ti bude strula na ovom setupu. :D
|
Da, kao što reče shantec- ako skoro nebudeš mjenjao cpu- trunit će ti bezveze- tj. bacanje novaca jer neko vrijeme neće biti u potpunosti iskorištena (a kasnije ćeš za te novce moći vjerojato bolju uzet)
|
Da se updateam. Uzelo na kraju GT630 1GB i dobilo neki kupon sa kôdom za Torčlajt igru. Jel se isplati to čuvat ili poklonit nekome?
|
Razmisljam o promjeni graficke i dvoumim se dal da uzmem gtx670 ili 680. Molio bi misljenja i savjete koju kupiti i od kojeg proizvodaca.
|
naravno ako imaš novac idi na 680, stvarno će vrtjeti sve igrice na ultra postavkama. mada ti je razlika između 670 i 680 u cijeni 900-1200 kuna što se tiče sveukupnih performansi nije jako velika razlika, pa to može utjecati na odluku. što se tiče branda evga ili asus su ti jedni od najpouzdanijih mada i ostali brandovi nisu toliko loši pa eto nadam se da ti je barem malo pomoglo.;)
|
Odi na gtx 670, ustedit ces lovu a kasnije ju mos prodat i uzet noviju generaciju, 900 kn vise nije vrijedno 15 ak % vise performansi, a koji proizvodjca: bilo koji samo gledaj da nije referentni model zbog hladenja ( gigabyte , asus, msi), ako ako vec ides na referentni POV i gainward izbjegavaj jel znaju cvrciti.
|
Planiram kupiti gtx660 msi-evu,zanima me da li se isplati uzimati titanium,jer razlika u cijeni nije mala!Uz to moram prije prodati msi gtx560! :)
|
Citiraj:
Ne, ne isplati se kupovati GTX 660 Ti jer ne opravdava toliko veću cijenu od GTX 660. A sad ako postaviš pitanje "A zašto onda ti/vi imaš/imate GTX 660 Ti, a ne običnu?" Zato jer: a) Nije bilo još non-Ti kartica kad nas je nekoliko kupovalo. b) volimo imati veliki e-penis pa nas to imponira. Eto, ukoliko imaš još pitanja, stojim na usluzi. |
U biti gtx660 je minimum što se mora imati za ugodno igranje na max postavkama na manjoj rezoluciji od 1920x1080!?
|
U biti.
|
HD 7850 2GB bi bila neki minimum.
|
Hvala svima na odgovorima, naručena asus gtx670.
|
može preporuka do 700 kn grafa nova ili rabljena ako je ima u ponudi
|
Nova HD7750 ddr5, rabljeno GTX460. Ako je stavljas u komp iz MojKomp onda neka gtx260/hd5770 za ispod 500kn.
|
PLIZ jel mi može nać neko konkretno negdje neku rabljenu koju bi bilo dobro uzet za te pare, ne znam jel mi treba i napajanje drugo, neko kinesko 400w je nutra
buđet 700kn proc je e5200 i 2gb rama ali računajte da bi možda bila neka nadogradnja što se tiče toga u budućnosti na fourmu nema ništa, a na njuškalu pretjeruju s cjenama pa ne znam šta mi je činit a čekanje i nije baš opcija šta mislite o ovome XFX250GTS Core Edition za 250kn privremeno dok ne naleti neš jače za normalnu cijenu pa se ova riješi,, dosad je bila u kompu 9600gt pa je bilo donekl ok, jel bi prelazak na 250gts bio ikakav napredak? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:11. |