![]() |
Ako vas zanima grupa B, ovo je kaj se treba pogledat.
|
|
ajde napokon više da su tog sporta izdali.
|
Vid ti ove Mečke :D
|
fuj... taj carlsson mi je isto ko brabus - kr ćuning.
|
Fali im ovakav sticker prek cijele haube :D
|
Citiraj:
|
Jedna uljara manje na LM-u.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Novi swift ima zadnja svijetla ko 308, kad sam to vidio pao mi je u očima, stari mi izgleda 100 puta bolje.
|
nigdje cifre swifta... koliko će da cepaju serijsko grijanje guzice i xenone? :)
|
Citiraj:
Baš čudno da odustaju, sad jednom kad već imaju konkurentan auto. Al dobro, više podija za Audi :D |
Odustajanje objašnjavaju teškom ekonomskom situacijom na europskom tržištu, ništa neobično, međutim "rano" su se sjetili to objaviti :D
Nažalost, motorsport je za većinu proizvođača PR stunt pa čim nešto zaškripi ili rezultati nisu postigli očekivanja, povlače se... |
Citiraj:
Grijanje guzice ima jaci paket opreme. Ja imam u GS ACC a nemam poima dal uopce i imaju Xenone? Nije jos dosao kod nas Sport ali valjda bude uskoro. Probnu voznju siguno nebum propustio. Vjerojatno ce doc i 1.4 VTT benzinac sa 100ks kaj bi bilo idealno za taj autic. Tako nesto u komb sa najjacom opremom ce bit moj izbor na ljeto. |
Citiraj:
http://www.auto-ahead.com/cars/2012-...fications.html U UK cca14k Citiraj:
|
magarac za sporta pričam, imaš popis opreme na suzuki.hr
znači 14k€ :) |
Eto da, bas ce to bit kod nas 14k€... Ne bi se cudio da kod nas bude 20k...
|
ma računo sam dolare-euro... svakako će biti bliže 20k€ ;)
pa stari je bio ~125k, ovaj je noviji, veći, jači... hell samo tvornički xenoni su obično ~1k€ nadoplate. ako bude 140-150k neće ga nikakva oprema izvući jerbo je to već domena njemačkih 1.4 kompresor/turba i clia sport... realno po performansama (a obično kupci grackih jurilica gledaju na to) se može mjeriti sa twingom sport plus ~150kg i 50k kn više što mu ne ide na ruku:) |
Istina, bude to malo previse love za autic, konkurencija ima bolje motore, al svidjet ce se nekima vise od njemackih autica.. Ja bi radije tog swifta nego njemce il renola :) Al ipak, DS3 mi je najbolji od svih tih malih autica...
Ali obican model super i predobro opremljen.. Da mi je negdje iskopat 100k kn viska, otisao bi odmah po njega :) |
ma bez diskusije da mi se sviđa to vozilo, ali brate za te pare hoću letat naokolo sa 200hp pošto, jelte, nosam oznaku sport na guzici.
|
Ja sam definitivno pukao na citroena ds5, i da sam sad kreditno i u mogucnosti odma bi ga kupio. Prestrasan mi je auto. http://www.ausmotive.com/2011/04/20/...troen-ds5.html
|
Citiraj:
|
dobro, pričamo sad u domeni kupovine novog.
uf, mnogo lep ovaj ds5 :) |
Citiraj:
Citiraj:
Ajd molim te nemoj stavljat Swifta u isti rang s tim francuskim poluproizvodom. Moža ćeš ih moć uzeti za iste pare ali ćeš za razliku od KlijaSport Swift ekšli vozit. Mislim i Klijo ćeš vozit ali od servisera do servisera. :D Da ne velim kako on s par dodataka košta 180k odnosno 160k na akciji. |
na stranu to, pričamo o vozačkom iskustvu... 140k mu je trenutna cijena.
|
Gle sad sam ga konfigurirao i kad ubaciš 17'' felge, automatsku klimu, onaj renault bordkomp, CUP šasiju + neku boju izađe te 180k redovno odnosno 160k uz popust.
evo opet sam nabacio konfigurator http://www.pohrani.com/f/I/Md/1IbhY6Qf/klijo.jpg puno previše za jedan klijo Koje to vozačko iskustvo nudi auto koji visi na servisu? :D |
Ovaj DS5 mi je živa perverzija iznutra.
|
skini 5k jer šarena kliješta, spojler i 17" (koje dolaze standard) su apsolutno nepotrebne, a tolko negdje će doći i swift ziher.
133 vs 200hp... oke, eto swift je isplativiji. možeš ti i feleričnog suzukija dobiti, veli kolega kaj im je kompletni vozni park suzuki u firmi da svaki visi po servisu, onaj jimny drek je svaki već po par puta bio i generalno je auto fejl od pouzdanosti. da se razumijemo, sviđa mi se swift, ali će ga preceniti. |
Citiraj:
Tako da tu cijenu moš objesit mačku o rep. Da je clio sport preskup s obzirom na klasu, je; al da je spaceship za swifta u bilo kom pogledu s obzirom na primjenu, je. Ovo o navodnoj nekvaliteti Clia Sport uopće neću komentirati jer je prizemno i glupo i totalno neistinito. Kod Clia 197/200 je jedini pravi problem što ti auti nemaju toliko snage na koliko su deklarirani. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:06. |