![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: The Wire je isto vrh, samo ja ne volin kategoriziranje i puste tablice, ova je prva, ova je druga, ova je treća, meni je to bezveze:) Radije serije (a i ostalo) kategoziran u kategorije tipa "vrh" / "odlične" / "za pogledat" / "za ubit vrime" / itd. Breaking bad je za mene sigurno u kategoriju u kojoj i The Wire, nisu iste tematike, al su jako kvalitetni uradci:) |
Evo upravo gledam četvrtu sezonu The Wire,
Prve dvije sam gledao pa sigurno prije 3-4 god. dok je bila anonimus,i sada nastavio sa trećom i četvrtom... Za takvu seriju će uvijek bit mjesta na hardu:D |
Evo malo Modern Family-a dok se čeka još "pol godine" nova sezona :P hehe
http://www.youtube.com/watch?v=bBEp7...eature=related |
pogleda nekoliko epizoda američke verzije 'života na marsu' i nije mi nešto posebno, usprkos ambicioznoj produkciji, čak je i legenda harvey keitel angažiran u projektu...overall, gledljivo, no svaka usporedba s engleskim originalom je besmislena.
|
Riješio Dexter-a 5 sezona u tjedan i pol, sad ide Fringe i Modern Family :P
I naravno, Breaking Bad kak izlazi... |
Ova Melissa and Joey mi je okej za ubiti vrijeme uz ručak ili tak neš. Glavna glumica mi je beskrajno simpatična :P hehe Inače niš posebno serija!
|
modern family 3D..... imaju moj glas xD
|
Odgledah Supernatural, Eureku, Breaking Bad, Modern Family u zadnjih mjesec dana.
|
Gledam Scrubs-e od prve epizode :D
|
Citiraj:
Ostale su vise - manje odlicne |
Citiraj:
|
pogledao heroje (4s) znam,kasnim :D
ima nešto slicno tome? |
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt1548850/ Jedna od najboljih stvari koje su došle sa otoka zadnjih godina! |
zafaljujem! :chears:
|
the mists of avalon, bezbroj puta prežvakana legenda o kralju arthuru i svim ostalima iz prateće svite, ispričana ovaj put s jakom 'feminističkom' komponentom...najviše me privukla činjenica da je iza kamere stajao uli edel, autor vrlo cijenjenog, ultimativnog 'junkie' filma christiane f...nažalost, ovo je totalna konfekcija, prilično traljavo realizirana, pa si slobodno možete priuštiti odlazak do frižidera po pivo bez potrebe za stiskanjem 'pause' ikone...slobodno zaobići, zbilja nije šteta ako se ne pogleda.
|
Kyle XY, jel to čemu? Opis na IMDb mi nije puno pomogao.
|
Dobra je serija. Ništa spektakularno, ali je OK! Šteta kaj su je otkazali.
|
Poceo gledati Psych, odlicna serija, mjesavina Mentalista, Ace Venture i Poirota :D . Ko je gledo zna da sam je dobro opiso.
|
Završija sa Lutherom, prva sezona meni dosta kvalitetnija od druge, al sve u svemu šteta šta je samo 10 nastavaka u igri.
Počea sad Sons of Anarchy da se malo maknem od britanaca:D |
netko je rekao da je "Breaking bad" jedna od najboljih serija..gledam cetvrtu epizodu i pooprilicno je dosadno,ce ici na bolje? :D
|
[QUOTE=zwer;1954063]Andromeda ima ok crew, solidne efekte za ono doba, ali negdje se jednostavno izgubis u DOSADI. Svaka druga epizoda je totalno bezveze, rezanje budzeta, ovo, ono... ja sam jedva izdrzao do kraja, a na barem 1/4 epizoda sam zaspao prije kraja. Za ubit popodne, nelose, ali ni blizu mojim Sci-Fi favoritima (Farscape, Firefly, SG-1, ST-TNG). :respekt:
Farscape i Firefly se definitivno isplati pogledat. Preporuka svima osim syfi fanovima :D. Da ne gledaju opet po kozna koji put.:goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
evo kaj me poprilicno smeta u seriji,lik ima sve iste pokrete,geste itd kao u Malcolmu,ak ste primjetili..to je bezveze.
i koji to odvratni suv vozi? uzas :D |
Breaking Bad prva sezona dosta dosadna. Druga fenomenalna. Treca tako tako prema kraju dosadnije. Cetvrta zasad u rangu prve
|
Onda se neću ni trudit krenut gledat ponovno. :D I True Blood mi je nekak naporan u zadnjih par epizoda, a dobro su krenuli. Stvar spašava to kaj je Eric gol svako malo. :D
|
Citiraj:
katastrofa..:amen: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:11. |