![]() |
Citiraj:
Poslano sa mog |
da al to nije pravi pokazatelj dislajkova, nego samo među ljudima koji imaju instaliran taj plugin
|
Citiraj:
|
neznam što hoćeš reći, da extenzija prikazuje točan broj dislajkova koje je gugl sakrio? to nije tako, to je nekakav estimate do kojeg dolaze neznam kako, točan je samo za videe objavljene prije nego je maknut ofišl dislike count
|
Inicijalno su bili to samo sakrili ali kako nisam pratio nisam znao da su taj podatak maknuli iz apija skroz, osim za same kreatore. Službeno objašnjenje je fantastično.
https://support.google.com/youtube/t...dislike-counts We’ve also heard directly from smaller creators, and those just getting started with their YouTube channel, that they are unfairly targeted by dislike attacks. Our experiment data confirmed that this behavior does occur at a higher proportion on smaller channels. Mnogo im je stalo do mailh kreatora. Jedva čekam da skroz blokiraju mogućnost blokiranja reklama :D |
Underwater sa Kirsten Stewart ... ovdje ima ulogu depresivke ... pitam se zašto, al ajde, barem su casting pogodili s ulogom.
Još jedan u nizu podvodnih fantazija, gdje se šeta po dnu oceana 10km ispod površine, predvidljivo i onako, meh. Za nedjeljno prijepodne poslije teretane, da se nešto tek toliko vrti na ekranu dok djeca su van kuće, solidno. 5.5/10. |
Gledao Marlija u kinu. Meh... Kakvog je sve smeća snimljeno u poslednjih par godina ovo je OK film, nije loše. Ali nisam nešto ni oduševljen.
Sinoc pogledao The Hunt. Ne znam šta su tvorci ciljali, u koju kategoriju da ga smjeste, ali meni je ovo između svega najviše vuče na komediju. Kakve scene, dijalozi, ispadi,... Svaka čast. Meni je više sjeo nego Marli. OK film za ubiti sat i po, ili koliko već tačno traje. |
Jučer pogledao Tetris. Meni ok film.
|
ja blackberry, sličan kao film iznad, iako blekberi možda malo bolji, tetris postane zamršen ko isus pred kraj :D
|
Nefarious (2023)
Vrlo dobar, preporuka! Lik koji glumi opsjednutog je baš dobro odglumio. Ima nekih šupljih dijelova dodanih radi šokiranja, ali priča dobro drži vodu. Također, nije horor niti pod razno već čisti triler. |
Ja sam nefarious morao pogledati nekoliko puta za redom. Dobro su to odradili.
|
Citiraj:
|
One Life
https://www.imdb.com/title/tt1309793...m_flmg_t_3_act Biografski film Anthony Hopkins Što više reći...ne znam što sam pogledao s njim, a da je razočaralo. 8/10 Freud's last session se isto pojavio u videotekama |
Citiraj:
|
Ja bi rekao da Hopkins ima više loših filmova nego dobrih, no ne pamtimo ga po lošim, jer u većini loših je sporedan glumac.
Pogotvo zadnjih 20 godina. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Znam da sam ga vidio i nekom od Marvelovih, ali to ni ne računam kao ozbiljnu ulogu. Prije ovog sam pogledao Father, isto fenomenalan film |
Citiraj:
Da, ali to govori o onome što da očekujemo u filmu tj. ja sad u startu znam čega u filmu nema. |
lajkam |
Lajkam i ja, ali su westerni zadnjih 20-ak godina u startu nekako osuđeni na propast. Svaka čast što i dalje pokušavaju, ja barem i dalje volim pogledati western, ali ne znam koliko će ovo biti uspješno.
|
Poor Things.
ShiftDel nakon 20min. Draži mi je dobar burek od lošeg sušija. |
Citiraj:
|
Sad ga serete. Naravno da je spoiler ako netko kaže "e samo da znaš, nema ti ničega nadnaravnog u tom filmu", a tijekom film te možda navode da ga ima pa na kraju ispadne da nema.
|
Na imdb piše "horror / triller" pod žanr. To su dvije većim dijelom srodne a svakako OPŠIRNE kvalifikacije filma. I dobrim dijelo subjektivne. Kolega je izrazio svoje mišljenje po kojem je to triler a ne horor. Drugi gledatelj će doći do suprotnog zaključka i neće biti u krivu.
Ti ga sereš. |
Citiraj:
Citiraj:
Al ajde, tolki sam mazohist pa ću probat opet: meni nije hroror, ali to ne znači da nema ničeg nadnaravnog u filmu |
moran priznat da ste me malo zaintrigirali s pola stranice rasprave o filmu o kojem do jucer nisam imao pojma, pa sam krenia na ptp da vidin o cemu se radi...zaobilaznim putem naravno.
ubacia sam redateljevo ime u trazilicu i stvaralacki portfelj prije ovoga mu je...ono...jadan:D kako dvojim da se preko noci pretvoria u bergmana ili terencea mallicka, mislin da cu zaobic. no hvala na preporuci, svejedno :) |
Pogledao Dune 2 u IMAX-u danas.
Od 1 do 10, ocjena 24. :D Masterpiece. Možda čak i bolji od prvog dijela. Grijeh ga je ne gledat u kinu. Osim onima koji nisu ljubitelji glasnog zvuka. Pošto ima masu scena gdje se stolice tresu. |
jel to sad final ili je jos koji dio u planu?
da znam dal napokon pogledat to u komadu kad bude available. thx. Edit: @the exiled, Thx. Znaci cekam jos par g. |
Trilogija je isplanirana, tak da još jedan/zaključak svakak stiže.:)
|
Ovisi koliko knjiga misle pokriti. Frank Herbert je napisao (c/p sa Wikipedie):
- Dune (1965) - Dune Messiah (1969) - Children of Dune (1976) - God Emperor of Dune (1981) - Heretics of Dune (1984) - Chapterhouse: Dune (1985) Onda su sin Brian Herbert i Kevin J. Anderson (nije Frankov sin :D) nadrobili jos gomilu knjiga. Frankove sam procitao sve (pa i vise puta), od ove dvojice Prelude to Dune series. Sequels nisam, barem ne jos. Drugaciji je stil pisanja od Franka i meni losiji. Al' svijet Dine/Arrakis/Rakis mi je intrigantan pa sam nekako procitao i njihove radove. Koliko se sjecam, ovaj najnoviji film sa mrljavim glavnim glumcem pokriva pola prve knjige. Ako tako nastave, 2 filma po knjizi, bit ce jos dosta filmova. Mislim da bi format serije, kao sto je bila GoT, bolje pokrila knjigu/knjige. Dune je komplekan materijal i odgovor na pitane iznad, nema zakljucka. Recimo God Emperor of Dune se dogadja tisucama godina nakon prethodne knjige. Pa onda opet puno kasnije Heretics of Dune... i tako dalje. Samo mijena stalna jest. Svaki drustevni sustav ima svoj pocetak, vrhunac i kraj. Cak i kad je God Emperor of Dune u pitanju ;) Btw, Frank glavom i bradom :D https://upload.wikimedia.org/wikiped...t_headshot.jpg |
Pogledao drugi dio Dune-a u kinu jučer, od mene 6.5/10.
Uzeti ocjenu sa zrnom soli jer prvi mi je bio top, pa sam valjda previše očekivao od drugog. Nekako mi je bilo dosta zbrzanih stvari u ovom dijelu, neki likovi koji su kao predstavljeni da imaju "čudo veliku karizmu" nisu imali skoro pa nikakvu karizmu, broj nelogičnosti koje su mi smetale se popeo 5x u odnosu na prvi dio... Šteta :( |
Dune 2 gledam u subotu, vidim da dosta ljudi hvali, osim Igorra ovdje. Prvi nastavak mi je bio meh
|
|
Pogledao upravo Dune 2...odličan, kao i prvi...
Meni onaj vještičji red izgleda luđi od svih...kakav barun, car i ostali Harkoneni...to su male bebe za njih... |
Citiraj:
|
A nekad je bio me(n)talac :(
Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
Citiraj:
Je, posebne su da se blago izrazimo i ne spojlamo :D Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Sutra u 19:00 gledam, jedva cekam. Nadam se da se necu razocarat |
Ako su vam Bene Gesserit napete, citajte Chapterhouse: Dune. Chicks fight, Bene Gesserit vs Honored Matres :D
|
Citiraj:
Nakon čitanja bio sam uvjeren da je Frank bio na tripu ili nekim drogama dok je to pisao Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:36. |