PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

tizhu 07.05.2018. 11:44

oldboy je dio trilogije i dobro je pogledati sva tri filma jer su odlični - pogotovo zadnji dio.
uvijek kupim samo pivu ili ništa kada idem u kino. dosta sam strog po tom pitanju. idu mi najaja zvukovi tuđeg žvakanja hrane - zato i ne idem baš često u kino :D

burmuz 07.05.2018. 12:22

Citiraj:

Autor tizhu (Post 3191580)
oldboy je dio trilogije i dobro je pogledati sva tri filma jer su odlični - pogotovo zadnji dio.
uvijek kupim samo pivu ili ništa kada idem u kino. dosta sam strog po tom pitanju. idu mi najaja zvukovi tuđeg žvakanja hrane - zato i ne idem baš često u kino :D

Zato ja horore, koje obožavam, nikad ne gledam u kinu. Ko za vraga, 90% pristojnih ljudi bude ali dođe par klinaca koji ometaju. Što baš smeta kod napetih i atmosferičnih filmova. Isto i sa hranom, čim se sjedne mora se jesti, kao kad si išao na ekskuziju u osnovnoj školi pa si sjeo u autobus, pola sata vožnje imaš, odmah sendvič od pola kile kruha i 30 dkg podriguše i ajmo, kao da te voze na istočni front. Ma užas.

panoramix 07.05.2018. 12:26

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 3191579)
Ma užas je sve u Cinestaru + sve poskupljuju ili smanjuju porcije, a ostavljaju iste cijene. Tamo sam skoro svaki tjedan pa točno znam što mijenjaju. Prvo su studentski meni promijenili (kola i kokice) tako da su umjesto velikih kokica stavili srednje, a ostavili istu cijenu. Nakon toga uzimam samo velike kokice, a kolu švercam. U kolu su prije možda godinu dana počeli stavljat više vode nego kole (znači kola im je bila užas) pa su imali dosta pritužbi i sad je kola opet oke, ali svejedno švercam svoju jer me ispadne 15 kn jeftinije. Zadnje su studentsku kartu dignuli s 23 na 26 kn i odlučio sam ići u Cineplexx čim potrošim sve pare što imam na njihovoj StarsClub kartici.

Ne znam posluju li toliko loše da moraju stalno povećavat cijene, ali stvarno pretjeruju u zadnjih par godina. Studente plaćaju 16 kn po satu..

Ako ljudi nose pohano u vlak pa fino glođu zakaj ne bi i u kino.
Sysoje bi se složil i još bi i malo francuske uz to...:D

Brko 07.05.2018. 12:41

Kod mene su prije devesprve mićani sa obližnjih kordunaških brda gablali cijelo pečeno pile u kinu. Nikad neću zaboraviti - Ghostbusters II i miris jučerašnjeg pernatog pečenja omotanog u Borbu.

Sent from Usreo Mobara

syss 07.05.2018. 12:54

i onda me svi pitaju zašto nejdem u kino :D

nub 07.05.2018. 13:07

1 privitaka
pa švercanje stvari u kino je dio zabave i doživljaja :D

syss 07.05.2018. 13:09

:D :D :D

Juice 07.05.2018. 13:19

Uredno se McDonalds s ekipom u mlađim danima furao u kino, još kokice i nachose zvekneš i tamani cijeli film.
Jednom je frend i pileća krilca isfurao :D

Ništa, sljedeće žderonje u kinu. Nabacimo pečeno janje i udri :D

Brko 07.05.2018. 13:28

I zamolimo ih da puste onaj zadnji Black Sabbathov koncert ali da sound bude sa Vucinog koncerta. Jebo avenđerse i star vors koliko bi to karata prodalo.

Zadnji film koji sam gledao (Last Đedaj), ženi u torbu sam natrpao pizdarija iz konzuma u areni :) krkno sam 2 čipsa od feferone i bacon i 2 krušovice po pola litre tokom filma.

Par do nas se sablažnjavao jer svaki podrig u sebi sam utpuhnuo u njihovu stranu. Iz inata jer su se došli žvalit i naslikavat, a ne uživat u Ratovima Zvijezda.

Sent from Usreo Mobara

Mommistake 07.05.2018. 13:31

Hebo vas pas...

Najbolje zakurit lijepo u kinu u odojka okretat... Ja sam mislio da sam ja lud kada švercam pringles. :D

Guls 07.05.2018. 13:32

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3191623)
Iz inata jer su se došli žvalit i naslikavat, a ne uživat u Ratovima Zvijezda.

Tko još uživa u Ratovima Zvijezda? :stoopid: :D

Ali da, bez dva čipsa i četiri pive u kino ne idem.
Uvijek se nekako nadam da će neki siroti student pružiti ruke prema mojoj supruzi da joj pregleda torbicu ne znajući daljnji scenarij:)

Brko 07.05.2018. 13:35

Mislim da bi se ti našao sfrkan na podu prije nego kaj bi rekao Han Bolo.

Sent from Usreo Mobara

Guls 07.05.2018. 13:38

Ma nisu ni studenti kreteni, to su ipak sirotinja od djece koja si žhoće zaraditi za kruh. zžZbilja nikad, ali nikad, nisu ništa pitali i uvijek su bili maksimalno pristojni. Ne samo prema nama, nego nisam nikad vidio nikakve neugodnosti.
Valjda da doslovce dopelaš janjca na ražnju, ne bi rekli 'a'.

To jedino da dođe neki nadobudni menadžerčić ili poslovođa...

Brko 07.05.2018. 13:42

Boli njega đoka oš unest šta ili nećeš. Bitno je da se ne vidi na kameri da ga/ju ne karinđaju kasnije. Ionako hrpa kupuje one limene kante od filma pa dovoljno zarađuju :)

Sent from Usreo Mobara

burmuz 07.05.2018. 14:55

A dobro, slike iz kina su vrh. Gle, mi u kinu.

mamutarka 07.05.2018. 15:44

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3191625)
Ja sam mislio da sam ja lud kada švercam pringles. :D

danas sa avengere sam pripremio https://i.imgur.com/uXQAcjI.jpg :D

Mommistake 07.05.2018. 15:45

Jedino zeleni priznao kao pringles, ostalo su kopije :D

Facelessone 07.05.2018. 15:48

Zeleni i hot and spicy :D
Zanimljivo je da cura nosi torbu u Arenu jedino kad u kino idemo

mamutarka 07.05.2018. 15:49

ovaj još nisam probao pa se nadam da valja

mogao bi još monster uz to :D

malo smo otišli u OT jelte :D

Gabre 07.05.2018. 16:58

da su pametniji u kinima, pa da stave normlanije cijene, em bi vise prodali i zaradili, em bi manje ljudi unosili gluposti.

Ali ajde jos u Hr (koliko se sjecam) je postojala neka kultura...

ovdje je pod normalno dignuti noge u cipelama na sic ispred sebe, i samo baciti preostale kokice, case, itd na pod. Zavrsi film, i onda ides kroz redove ko kroz minsko polje, Ja se dan danas ne mogu tome nacuditi.

QuidZz 07.05.2018. 17:11

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3191490)
Ovaj prvi, španjolski, preporuka da kreneš prvi gledati. Brutalno dobar film.

Citiraj:

Autor The Exiled (Post 3191494)
Uz sve spomenuto dodal bi i The Crimson Rivers i Crimson Rivers II: Angels of the Apocalypse.:)

Hvala. :)

QuidZz 07.05.2018. 17:21

Citiraj:

Autor Gabre (Post 3191720)
da su pametniji u kinima, pa da stave normlanije cijene, em bi vise prodali i zaradili, em bi manje ljudi unosili gluposti.

Ali ajde jos u Hr (koliko se sjecam) je postojala neka kultura...

ovdje je pod normalno dignuti noge u cipelama na sic ispred sebe, i samo baciti preostale kokice, case, itd na pod. Zavrsi film, i onda ides kroz redove ko kroz minsko polje, Ja se dan danas ne mogu tome nacuditi.

Balkan je u pitanju. Ne cudim se vise nicemu. :D

Igorr 07.05.2018. 20:15

Pogledah par filmova pa evo i par komentara:

Wind River - meni čisto ok drama/"triler". Dobro mi je snimljeno i odglumljeno, priča je isto na mjestu, poruka je na mjestu...
Od mene 7/10

The Post - baca malo svjetla na te događaje, prije sam znao samo neke sitnice.
Mislim da je napravljeno malo sladunjavije nego što je trebalo, ali i dalje mislim da je vrijedno gledanja.
Glumačka postava mi je čučnula odlično.
6.5/10

The Teacher - onako, ok i lagan film za koji odmah na početku znaš kako će završiti :)
Ako vam treba nešto takvo mislim da će vam biti ok.
6/10

mamutarka 07.05.2018. 23:31

pogledo i ja avenđere, moram reć da nisam neki marvel fan, pogotovo ne ovog čušpajza od filmova silnih koje štancaju

al moram priznat film me ugodno iznenadio, čak me i dužina filma nije smorila - svaka čast

jesam baš morao čekat faking 15minuta creditsa za kraj filma da pogledam :fuming::fuming::fuming:

Blue Spirit 08.05.2018. 13:42

.
.

partwish 08.05.2018. 14:59

Infinity War 7/10 i to navučeno. Nije mi loš, ali isto tako nije mi legao kao neki prethodni Marvelovi filmovi. Previše nelogičnosti za moj ukus.

Black Panther 6/10 ništa posebno, OK za pogledati.

burmuz 09.05.2018. 17:45

Kupljena karta za Solo-a, IMAX, 62 kn po komadu. Očekujem finu macu u krilu uz film za tu paru ;)
To valjda zbog Irana, kad nafta raste rastu i tiketi.

Mommistake 09.05.2018. 18:12

Ne, to je zbog takvih kao ti koji to kupuju :D Ponuda i potražnja.

Mirkopoter 09.05.2018. 20:06

The Belko Experiment (2016) - 6/10
https://www.imdb.com/title/tt1082807/

Ocjena na imdb opravdana. Oke za pogledat u dosadno poslijepodne i zaboravit.

Ima li još kakvih filmova ovog tipa, eksperimenti i takve gluposti?

Brko 09.05.2018. 20:44

The Experiment (2001)
Njemački film. I nije dosadan. Ja sam ga odgledo na jednom guzu. Jako jako napet film.

Sent from Usreo Mobara

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:11.