![]() |
Evo jedan lipi đir danas.
http://www.endomondo.com/workouts/nf...9sNbI.facebook Iako je bajk super, stvarno mi triba nešto mekše za ove agresivnije spustove, možda i nešto šta nije toliko đentilno (Scott Scale LTD) :D |
Ja sam debil...vozim se s malom i dam joj dir, i prvo kaj kazem i ponovim 3puta pazi na kocnice. Ona kaze ok, i kaj nije stisla 20 sekundi kasnije kocnicu na ravnom, sa 3 na sat i prebacilo je prek volana. Obje slx-ice dobile po picki, izgrebane. Grip sjeban, cep za grip otisao, volan isto dobio. Sam sam je pitao jel ziva, i otisao doma.Skoro sam zivcani slom dobio. Valjda je ok.
|
Daj se vrati nazad i opali joj šamar :D
Sami ste si krivi s tim prenervoznim bremzama, ja bi leto ko braća Wright s tim. |
Maloj noga ne gine, postalo je popularno medju PCE ekipom otkazati curki i zakazati voznju :D
|
Citiraj:
Redoslijed skidanja je skroz obrnut, prvo lula onda topcap. |
Citiraj:
Nemoj bolan sa ovim brojovima da mi bacaš koske, ja sam u godinama :kafa: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Btw, cepova za gripove imas kupit u bilo kojem bike ducanu, oko 4-5 kuna je komad. @Sile - u pola 10 kod fontane. Laku noc ;) |
Citiraj:
|
Pozdrav ekipa..
Što kažete na ovu kacigu? U četvrtak je akcija u Lidlu, a ovaj model mi se puno više sviđa nego onaj klasični model, jer imam osjećaj da više štiti i bolje prijanja na glavu. :chears: |
Citiraj:
I bolje grije glavu. :D Ja npr to nikad nebih mogao nosit jer ima premalo otvora za zrak. |
Da ponovno pitam,znate li kakva je procedura ako kupim polovni bajk u Sloveniji,hocu imat kakvih problema na granici,hoce li me uopce sto
Pitat? |
Lovro,
ja ću danas na noge gore i to Sesvete-čučerje-vrh (58-30-1) on foot inspekcija :D nisam nešto spavo iz noćne, pa bi te samo kočio, a i koncentracija je svakako slabija...za sutra sam svakako, pa ako k'o oće na Sljeme bujrum. Svejedno mi kada...slobodan sam ceo dan. |
|
Samo da vam velim tko je pravi drug u nevolji, dođemo do Tomislavovog doma prije spusta na Mrcinu-57-52-55, i skužim da mi je vrlo draga majica ostala u Lugarnici. Da li da zovem da mi ju konobari spreme, kad ono kurac, Daniel se zapiči dolje i vrati kroz 10min s majicom sa sobom. :chears:
Odlična vožnja danas. Cuks, pope_on_dope i ja Lojstekom, Destro i Zubich sa zapada, gore sreli Daniela i Marka iz Protee. Kolektivni spust gorespomenutom stazom s onom devijacijom preko ceste na 57icu da izbjegnemo kanale - nisam se strgo nijednom majke mi - i onda Destro i ja preko Šestina na Pantovčak i Stepinčevim putem do Britanca. Jebenica. Ok malo smo lutali po šumi na Stepinčevom putu jer mi je bilo čudno kak je tak kratko, ali eto :beer: Radler na Tuškancu u parku sjeo fantastično, i lagano svako na svoju stranu. Sretan vam svima 1. maj. :chears: |
E Sile, bio si u pravu.
Uspio sam izvadit zvijezdu pomoću imbusa, lako je izašla s gornje strane (oba dijela :D ). Sada idem do prijatelja pa ćemo joj s donje strane zavarit šajbu i maticu tako da nema potrebe da idem do servisa i kupujem drugu kad mogu sve danas riješiti... https://picasaweb.google.com/lh/phot...eat=directlink |
Ma nema problema Sile..kad mogu uvjek rado pomognem...spust je bio zanimljiv u svakom slucaju..Sile je danas dobro odvozio iako sam ga malo zezo...Kad ti Cuks puse za ledima nije ti svejedno:) Destroj di si nesto na zadnjem djelu staze?znam kad smo krenuli da si bio iza mene...
Deda tak sam isto na moru prosle godine imo neki stari xc bajk..jurio po makadamima i predobar je osjecaj..doslo mi je da steram ovu novu tehnologiju u pm i nabavim si tak neku masinu... |
Citiraj:
Uzmi neku opremu sa sobom i parsto metara prije granice (slovenske) sjedni na bajk i pravi se da si bio u voznji. Jer ak kazes da si ga uzeo polovnog morat ces platit carinu+PDV. |
kupnja novog bicikla
Pozz ekipi!
Evo jedan vjerni citatelj i pratitelj foruma koji ne posta bas cesto, ali redovito koristi savjete od postova objavljenih na ovom forumu :). Naime, odlucio sam se za kupnju novog bicikla i ostao poprilicno zatecen koliko je industrija otisla daleko. Prije jedno 5-6 godina kada su mi ukrali Scott-a od 5k kuna (tada sam radio rute 30tak km) odlucio sam vise ne kupovati bicikl, ali sam u zadnje vrijeme dobio neopisivu zelju sjesti na novog ljubimca. Kako sam si zadao cjenovni rang od +-3.5k kn prosetao sam se Vlaskom i totalno se pogubio u modelima, diskovima, ramama itd. Bicikl bi prvenstveno koristio za voznju po Maksimiru, gradu i Sljemenu po potrebi. E sada, molio bih Vas cijenjene bicikliste koji ste ipak poprilicno vise u svemu tome od mene trenutacno, ako mi mozete barem dati neke smjernice da ne lutam 2 mjeseca i na kraju ne kupim nista, nego da suzim izbor koliko je to god moguce. Modeli koji su mi uglavnom zapeli za oko su Trek i Marin (iskreno ostale nisam bas niti popamtio), ali sam primjetio da nitko ne drzi Scott-a (da ga bas ne izbacim iz utrke jer sam s njim bio super zadovoljan). Svaki savjet je dobrodosao! Hvala unaprijed!! Pozdrav |
Citiraj:
Izašli smo 500m iznad britanca. |
Citiraj:
Dobra mu je bila u svim uvjetima no jedino sa mačkama je imao problema. |
Aha..vidim Sile izlazi prvi iz sume..reko nije valjda da te je odero a ti na am pili..
0nyx koji si ti lik..velis da ces me pogurat i onda odes..c c c.. |
Hebiga, da sam te "pogurao", mislim da bi poletio i preletio lika ispred sebe :D
|
Citiraj:
Možeš malo bit konkretniji? :goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Al ja ne vozim DH ili slično tako da ne postoji rizik od nekog većeg pada, a pošto mi izgleda bolja nego one klasične, možda ju i uzmem.. Gledam da su takve identične ali brendirane po 300kn.. :fala: |
Citiraj:
|
Samo ti kupi kacigu, to kaj sam ja nesposoban izvršiti zečji skok preko mačke ne znači da mi kaciga nije pomogla u padu, dapače, da je nije bilo, šteta bi bila kud i kamo veća za moju glavu!
Spasila me nekoliko puta i mislim da nitko nebi trebao pri brzinama većim od 30km/h voziti bajk bez kacige na glavi! |
Citiraj:
Ja sam prevozio prakticno novog Fuela pa me nitko nista nije pitao, a kad je bajk vidno koristen onda ih jos manje zanima. Citiraj:
To je puno cvrsca kaciga od one lagane i tanke "stiropor" kacige kakve imaju XC-asi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:44. |