![]() |
Kaj Daniel našo si posao a?
|
Štedim koljeno za vikend, neću si upropastit 4 slobodna dana ako sad sforsam tetive koje su fino dobile.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Za transverzalu prvo moram nabaviti novi sic jer se ima kaj voziti. Nisam naveo rutu od vrha prema dolje znači cijela ruta bi bila: Staza 58 - 30 - LipaRog -1M - Gorščica-1M-Hunjka-44-Vrh-26-Grafičar-8-Ponikve-6-Kameni svati-1M-Susedgrad Prošle godine smo izvozili nešto slično (Vuco i Nik). Tunel-Bidrovečki makadam-Gorščica-1M-Hunjka-44-Vrh-26-Grafičar-8-Ponikve-6-Kameni svati-1M-Susedgrad Moguće su i modifikacije iste, što se mene tiče start može biti bilo di tako i onako treba napraviti cijeli krug. |
Vratio se sa Sljemena sa nocne voznje.
Od doma gore do tomislavca i doma za 3h :) Bili burazi i ja. Laganini tempo gore al mislim da nam nije trebalo vise od jedno 1:15h Ispred Tomislavca namjestili lampe i strmopizdili se po 12ici :D Mislim da sam cak isao brze po mraku nego po danu :) Jer se korijenje bas i ne vidi nego samo letu prek svega. Sve u svemu super voznja i bas dobro dodje da razbije radni tjedan. Ak ste burazi za mogli bi ponovo u petak na nocnu. Subotu idem gore sigurno al malo kasnije jer izgleda da cu morat radit ujutro. P.S. Lampa sada radi :D imala je tremu gore. |
Je, bilo je super gore. Malo je puhalo, ali sve u svemu - odlično.
Max je na pol Lojsteka upalio lampu na glavi koja je kao uber. Nije mogla osvjetiliti pod ispred njega :D 12-ica iznenađujuće brza dolje, pol toga se ne vidi pa se samo gazi. Za petak moram vidjeti sa fatom. Ali što se mene tiče, ako mi da, I'm in. |
Citiraj:
...i jel radis u novostecenoj struci, ili? Citiraj:
|
Je, s 160 hoda ne bi ni mene jebali korijeni po noći. Samo bi se sjeo i pratio di lampa baca. :D
Imam poveći podljev krvi di me sic odro bočno po unutrašnjem bedru kad me neki korijen lansiro na Pilani. Jebeni hardtailovi. |
Imao sam takav osjecaj.
Onyxu se nije dalo vozit po makadamu il utabanom putu :) jos nam je obcija bila i 52-55-cuksov drop (il kak vec ide ta kombinacija) al je otpalo jer je kratka staza. @Sile A jbga :) Sljedeci put bi i ti mogao sa nama ;) |
Citiraj:
|
neprebaci se tezina bzw iza..radim vraga u struci..pomazem susjedu..mjesalica,cement i udri...Lovro zasto nisi kupio sprineterice?hebes nabrijavanje na tezinu ako razmisljas o guranju bicikla...
|
Pa prebacio sam težinu iza, samo nemam te težine neš preveć :D
Sic spušten, ja iza, ali kako me ritno fest u brzini i to nekako bočno tako me nabilo. Jedva sam na bajku osto. |
Citiraj:
Kod Fate sam na "opuštanju" :D |
Fatos Beqiraj? Znao sam da si "topliji" od vas dva buraza.
|
Citiraj:
A guranje je uvijek prisutno , ne mislim gurat Lojstek , al neki djelovi se moraju prehodat... |
Ak vam fate otkazu mogu vam ja pruzit "opustanje" :)
Sada skuzio da mi je zadnja guma zbusena. Prva zbusena guma u 3godine bicikliranja :) |
vozio sam po zimi do -5 bez problema...ak ti se je lakse kuhat od 3 do 11 mjeseca uzivaj...
|
Citiraj:
|
Cuj njega, jedna guma u 3 godine. Meni je rekord 3-4 puta zbusena guma u 2 dana :D
...a imam se s cime i pohvalit. |
Zaboravio rec da imam par slika kak burazi skacu ko ludi prek korijenja ali slike su crne jer ih flash sa moba nije osvijetlio dovoljno.
|
Znači nemaš slike :stoopid:
Sad si skino jumf sad ćeš bušit ko ja ;D |
Citiraj:
:roller: :beer::beer: |
Nadam se da necu :p
Vidim zeljac neku ljubomoru u tvom postu. Slobodno i ti dodji :D Sto vas je vise to bolje :) |
hehhehe :D
nikakva ljubomora :D nemam love za "opuštanje" :D :D :beer: :beer: |
mora puhat vjetar :( poprilicno se namucio od zapresica do garaze na selu...
nema veze, brojim zadnje dane kaj sam doma i treba sve iskoristit, sad se pakujem i put zagorja, moram se zurit jer u 15 bude cuks down kad ga pogazim na miramarskoj :D |
Hehehe, samo oprezno kroz gradsku guzvu ;)
|
Opet sam izveo Lovrixa na istoj stazi , samo ovaj put na samom kraju.
Zbog SPD-a sam pao jednom , i to na usponu , onaj mostič nakon prvog kamenja na kraju Lojsteka , sašio se ko čkapi , Destro se mučki smijao. I onda ja dole predložim 18-20 a ovi smradovi vele ajde 57-52 cuks sile pička dinamo. I ja naravno pristanem , i do dole sam na par djelova proživio takve strahove ko nikad u životu. Jako zabavno Sljeme , sa puno straha. |
Frend i ja idemo danas na sljeme, oko 5, autom gore, bajkom dole :)
Furam kameru pa ću sve naravno dokumentirat :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:13. |