![]() |
skroz blizu. evo usuđujem se reći da revolver i rockenrolla nisu toliko daleko da ne spadaju u istu rečenicu. sjećam se da su pojavom revolvera kritičari govorili kako se "stari" ritchie vratio.
|
još sam mislio spomenuti lock stock i ima ga danas gledat ponovo :D
zapravo svi njegovi filmovi su fun :D |
ima netko hr titlove za Batman Gotham By Gaslight
|
ama jedino bolje od sunčanog proljetnog dana je kad te vaka vijest dočeka - http://www.index.hr/black/clanak/nic...i/1039851.aspx :D
|
Haha.. Po meni je on prestao glumiti odavno :D Sada se pojavljuje u filmovima samo, isto kao i ostale bandere i auti :)
|
Neznam koja je vijest bolja, to što će glumit još 3-4 godine, il što će režirat poslje.
Kad se sjetim njegovih filmova, pada mi na pamet The Rock iz djetinjstva, i Face Off mi je super. Ostalo mi ništa ne pada na pamet. |
nikome ništa ne pada na pamet :D
|
Nemam pojma zašto snima milijarde low budget filmova i ne mislim ulazit dublje u to, al svojevremeno je snimio par vrhunskih filmova :)
Adaptation. Face/Off Matchstick Men The Weather Man Raising Arizona Snake Eyes :D S tim da Adaptaciju i Face off izdvajam kao osobne favorite i filmove koje ću opet rado pogledat :). Adaptaciju je jednostavno vrhunski odglumio, a Face Off može pod obrisat sa svim novijim akcićima, jednostavno se više ne rade tako zabavne akcije kao u 90ima. Beat that! |
previše je negativnih da se sjetim pozitivinih, makar i sam cijenim te old skul akciće... ali sad kad smo odrasli, pogledaj joe.
ako se ne varam to je ruku djelo njega kao redatelja i glumca. film kao takav nije loš, ali on je :D |
Dobar je Cage, a za Leaving Las Vegas je pokupil i Oscara, mada je šteta da zbog kojekakvih financijskih sranja stvarno snima/glumi sve i svašta. Nit pita, nit bira, nit ga briga, samo snima.:)
|
Citiraj:
A kaj se tiče mora loših filmova, to me ne dira jer nisam puno tih filmova ni pogledao iako i u tom ima valjda nekog šarma (caged maraton npr). On je postao karikatura samog sebe :D S druge strane film tipa Adaptacija je vrh. Pa jebemusunce pobro je i nominaciju za oskara zbog toga :) Citiraj:
|
više nismo prijatelji :D
|
A što bi rekli na John Cusack-a?
Taj takva govna snima u zadnje vrijeme da je za njega Cage umjetnik. |
svi ti old school su poprilično propali jer ih hollywood ne traži kao što su propali kada su ti isti bili na vrhuncu glumci prije njih. Šteta da ne odu na vrhuncu slave nego se prostituiraju, ali što ćeš lova je kakva god da je dobra.
Nije samo Nicolas Cage. Što reći za Rober de Nira ili Al Pacino pa imaš Richard Gere Zato je dobar posao napravio Daniel Day-Lewis. Jedino što mu preostaje je smeće filmove ili mlaćenje prazne slame jednom te istom tematikom što je glumio. |
de niro i dalje odradi solidne filmove. ostavio se akcije, i uhvatio komedije. I normlano sa svojih 74 godine.
Gere i dalje odradi pokoju dramu, i jos uvijek ima pristojan pokoji film. i tu su godine, 68 za vratom. Pacino je stara gerijatrija i nije nego za penziju, ima 77 godina. cage je za njega mladic sa svojih 54 godine. |
Gledo sam de nira u ovim zadnjim komedijicama šta je snimio i uopće nije loše za razliku od hrpe sranja šta se nudi.
A kaj se Cagea tiče.. Gone in 60 sekundi nitko nije spomenio... |
Lord of War, najbolja njegova uloga valjda
|
Citiraj:
Pa ne možeš spomenuti Hrid i Face Off a zaboraviti Con Air. :D |
Bad Lieutenant mu isto nije loš,dodalo bi se još 8mm,The Rock,Leaving LV,Gone in 60sec...nije da mu je karijera bila baš za zaborav.
|
Uz navedene meni je dobar i Bangkok Dangerous
|
Citiraj:
Sjetio sam se čim sam stisnuo post na forumu, al mi bilo ljeno editirat. Citiraj:
Ovo sam potpuno zaboravio, al da, slažem se, definitivno jedan od boljih njegovih. |
Eto, ispada da je Nicolas Cage skroz ok, samo eto malo ga vrijeme pregazilo
|
Cage je glumčina samo kaj je financijski propao pa bi valjda glumio i kod Jakova Sedlara za neku pinku.
|
It Could Happen to You, Kick-Ass i The Trust su također vrijedni gledanja kad je Cage u pitanju.:)
:chears: |
Citiraj:
|
alo nisam htio ovakav rasplet radnje :D :D :D
|
Gotovo je sad:D, čovek ima taman materijala za jedan solidan best-of-Nic-Cage filmski maraton.:)
|
nestali za 60 sekundi, tamo mi je rulao, ko i film :D
|
meni se čini da sve to navedeno pogledate danas bi sami sebe posuli pepelom :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:45. |