![]() |
Citiraj:
https://www.forum.hr/showpost.php?p=...&postcount=121 https://apps.apple.com/hr/app/maxtv/id6443560482 |
Apple TV, Ipad, Iphone aplikacija radi bez problema.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Kako na ovome novome prijemniku naštelati da se pojavljuju samo programi koje imas u paketu?
U onome gore desno filteru sam postavio moj programi ali mi i dalje prikazuje poruku kod onih programa da mi nisu u paketu. Gledao sam one sve opcije ali ne mogu naći, prije je bilo stisnes plavu tipku na daljincu i onda samo prikazuje programe iz paketa. |
Šteka li još nekome nogomet i brzi sportovi na maxtv aplikaciji? Možda je do mog TV-a, TCL 65C635? Spojen je preko Wifi-ja i imam oko 150 Mbps na tom mjestu pa nebi smjelo biti do veze..
|
Maxtv receiver teh.pitanje
Pozdrav svima,
Da li netko ima sličan problem? Šaljem vam dio mejla koji sam slao tcom teh.podršci, ali nisu mi ništa uspjeli pomoći sa nečim što već nisam probao: Citiraj:
Skraćeno, kao da maxtv prijemnik ima jako malo pojačanje u svom rasponu od 0do100. Kakva je kod vas situacija i da li netko ima ideju kako to riješiti? |
Pojacaj sa daljinskim od tv-a i onda uskladi sa daljinskim od maxa na koliko ti paše da ti ide po tih 5
Znaci pojacaj ton sa daljinskim od tv-a za nekoliko brojeva pa vidi jel ti dovoljno sa tih po 5 od max-a Uglavnom stišan ti je tv sam po sebi |
Kod mene je tako bilo na prošlom TV-unu spavaćoj
Držao sam na MAXtv na minimum na 5 a na daljinskom od Tv sam regulirao glasnocu Poslano sa mog |
Ja sam uskladija kako mi paše i onda sam poveza max daljinski sa tv-om tako da vise ne koristim daljinac od tv-a osim kad mala ide gledat yt
|
zar nema samsung stb u opcijama mogucnost da preuzme kontrolu glasnoce na tvu?
|
Jel zna netko gdje je zapeo ovaj prelazak na novi sustav MaxTV-a što ide navodno po regijama?
|
Koja je rezolucija samostalnog MAXTV-a na PC-u? I idu li kanali u 50 FPS?
|
Imam u dnevnom boravku dva MaxTVa. Stari "SETTOP BOX" i novi "Kaon" ako sam dobro skužio. Ali imaju identične daljince.
Ak su oba upaljena kod prebacivanja programa mjenja se na oba. Ili ako jednog gasiš drugi se upali. Kako to riješit. |
Koji Kaon precizno ?
Nešto mi se mota po glavi da je kod nekog bilo moguće "nekom procedurom" na daljinskom da prebaci STB - daljinac na drugi kod / frekvenciju. Jeli ta opcija funkcionira ovisi o customizaciji ISP - a. |
Citiraj:
Daljinci su identični, a ovaj novi aparat sa gornje strane desno ima pali gasi gumb. Javio mi se tehničar i kao nema pomoći. Budemo se čuli. |
Radi se o STB KAON, KSTB4082.
|
Ko za vraga, sad ne mogu naći tu uputu za mijenjanje koda na relaciji Kaon STB - daljinac :fiju:
Jedino pronalazim za resetiranje daljinskog (ako ima tipka Set): Drži tipku Set 3 sec. / dok Led na daljinskom ne promijeni boju u zeleno. Za žuntu kad je već izvukao Guglo, programiranje daljinskog (upravljanje TV - om) > http://forum.pcekspert.com/showthrea...31#post3727131 I to su složili gore / lošije nego na starom VM1200 STB - u. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jel moguce uzet max tv to go,samostalno
nemam ni njihovu mobilnu mrezu,nego bi preko a1..i normalno aplikacija max tv to go ili moram uzet i uredaj? ukratko, uzeo bi ga kao recimo eon tv player bez ikakvih obaveza.. |
Citiraj:
Imaš MaxTv L paket za 21€ mjesečno TV paket s prijenosima najatraktivnijih domaćih i svjetskih sportskih događaja te najvećim izborom filmskih, dokumentarnih, dječjih, zabavnih i glazbenih kanala. U paket su uključeni HBO videopaket, HBO Max te Pickbox NOW videopaket. Sadržaje možete istovremeno gledati na dva uređaja. Uz to možeš unajmiti i digitalni prijemnik za 2€ mjesečno pa da možeš gledati na svojoj telki. |
Slučajno sam nabavio MaxTV STB. Obzirom da imam aktiviranu uslugu MaxTV2Go, mogu li ga koristiti za nju?
Trenutno prenosim internet signal bežično do druge prostorije, a onda LAN kabelom preko switcha na Smart TV. Hoće li STB uopće raditi ako ga priključim na switch? |
MaxTv STB traži da bude spojen na router i na Lan port gdje "izlazi" IpTv.
To nije ista grupa kao home network / Internet. |
Imam i par T-Com routera viška. Nekog novijeg prikopčam na switch ili mesh satelit u nerouter mode-u pa na njegov IPTV konektor STB? Znam da su ovo kemijanja i fix ideje, ali...
|
Citiraj:
|
Za korištenje STB treba imati aktiviranu IPTV uslugu, drukčije ne ide...
Ako imaš MAXtv To Go, možeš ga gledati preko nekog Android boxa/sticka... |
Dobro su rekle kolege, MaxTv mora biti aktivan na tom "priključku", bez toga ništa.
A lako moguće da je i STB uparen sa "priključkom". U prevodu, teško ćeš ga aktivirati bez prave teh. podrške. |
A ništa onda, ide u EE otpad.
|
Mene oba maxtva zezaju s greškom x711. Ne stalno, nego ponekad. Ne znam do čega je. Ali ne znaju ni oni.. Slika se zamrzne na sekundu i krene dalje.. Imam svoj router ali dešavalo se i na njihovom.
Nitko mi ne zna otklonit to, danas će opet doć tehničar i ne bu niš od tog. |
Vi koji koristite vlastiti router treba probati kroz QoS postaviti da MaxTv promet ima (naj)viši prioritet, možda to pomogne.
|
@nikky
Je li to tamo gdje sam unosio vlan id1500, pored mi je stajao priority, prema uputama stavio sam 2 a za internet 100 i 0 |
Citiraj:
|
Može pitanje jer imam ovakovu situaciju:
Odhebao sam tcomov internet i telefon prije 10ak godina i preko parice ostavio samo maxtv, tako da imam njihov ruter i maxtv stb samo za to. Pristup za net je riješen drugačije, fala bogu nema veze sa t-comom. Starci, koji su u istom objektu, imaju nekakvu polu pametnu androidtv, instalirao sam im tamo maxtv app al se non stop gube username/password, pa ih to zeza i buni. A zemaljski dvbt2 je ubi bože. Čitam tu u temi da ima android box maxtv. Dal bi ja to kako mogao uzeti na svoju pretplatu, spojit starcima na tv, i na svoj wifi i to je to? Ako da, koliko bi to guštalo mjesečno, taj dodatni android box/stb kako ga već nazvat? Jer mi je show vući utp od postojećeg rutera do tamo, a kod njih na 5ghza wifi hvatam 80ak mbita. Pa eto, hvala na odgovorima |
Citiraj:
|
Citiraj:
To bi posebno moglo pomoći na sporijem (xDSL) linku. Citiraj:
jeli 0 ili 7 max. |
Citiraj:
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zasada u 24h nijednom mi se nije pojavio x711 Btw Nikky na optici sam ja pa me sve ovo i čudi. Provjerim danas kad ću intenzivnije gledati tv hoće li dolaziti do greške |
Imam Arcadyan, Gdje se nalaze postavke QoS? ne mogu nać..
|
Eto 26h bez x711, sad se pojavila .. Bio tehničar, htio spojiti Technicolora međutim optika mi je ispod trosjeda jer tamo mi je ont s obzirom da nije bilo predviđeno da optika ide skroz do routera pa je odustao.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:44. |