![]() |
Citiraj:
u biti, ja sam krivo radio, reza je bila 1024 x 768 a ja sam pumpao sve drugo do crvenog, a zapravo sam trebao dici rezu na 1280*1024 (duuboko u crveno) i smanjit druge postavke i sad je preporod... sve savrseno glatko... doduse sve 4 jezgre sad peglaju na 100% na 3 gige...al who cares, zato je tu. |
Citiraj:
Code:
-norestrictions |
uuu pa sad je pre dobro, znas kak leti igra pfff...
al jos uvijek nemrem utipkat brojeve u mobitel, uopce ne reagira... any ideas? |
pritisneš DVA puta strelicu prema gore i onda možeš pisati-jedino ak imaš xfire uključen onda ti možda neće..
|
Citiraj:
|
Pa daj neki SS da se vidi, slika govori tisuću rijeći!
|
aaaaa pa prođi prvu misiju pa ćeš onda dobit pravi "mobitel"...:)
|
Citiraj:
:no2drug: |
Citiraj:
|
moze :)
|
Pozdrav,
moj je problem taj što kada pokrenem igricu sve radi normalno, nakon pet minuta igra počne toliko štekati da nije moguće ništa raditi. Također mi treba vremena da izađem iz nje van jer mi u main menu također sve šteka. Konfa je iz siga tako da nevidim tu problem zašto neradi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
probaj proć 3-4 misije pa sejvat i onda nebi trebalo biti problema.. |
LOL Igra izgleda ružnije kad ju pokreće ATIjeva grafa...uz sve drajvere i patcheve grafika ko da je iz San Andreasa.
|
Ja neznam kaj se oko grafike prepirate, onaj ko igra na LOW normalno da je graf u qurcu, al ko igra na HIGH, pa na više, nema se kaj žalit jer grafika je zbilja neviđena....tolko detalja i tolko ajmo reć realnosti pa do enđina...ima muha aal grafika nije jedna od njih! Jel ste vidli koju igricu da se na autu vidi svaka ogrebotina,svaka rupa od metka, udubina od udarca...ma milina!
|
Citiraj:
P.S.ATI ima lošije drivere, a ovo u vezi grafike ti ne stoji. |
Citiraj:
Jesam. Prije 5 godina, zove se Mafia ;) |
Ehhh, jesi ju našel! Da zaboravih, i meni je MAFIA bila bolja tada od GTA, no sad se ćeka nova! :D i špara se za novu grafičku :D
|
imam jedan problem u igri pa ako tko zna kako ga rijesiti. Događao se i sa 3870, a sad se događa i sa gainwardovom 8800gts-icom. U pola igre me zna izbaciti i jednostavno napise error tipa no more video memory avilable
jel zna tko kako rijesit? hvala |
dupli post
|
to se i meni ponekada događa, i mislim da je to zbog toga što igra jednostavno postane prezahtjevna u nekim situacijama (ekstremnim). Meni se to znalo događati kada bi se mnogo toga skupilo na jednom mjestu. Nemaš ništa drugo neggo ponovno ući u igru.
|
Mogu zamolit par odgovora da ne čitam sad cijeli thread? Nabavio sam igricu, instalirao i "sredio".. Ali kako se riješiti konstantog drunken cam-a? Koliko FPS-a mogu očekivati na svom kompu? Jedva je igrivo...Ima možda kakav fix/patch za optimiziranje fpsa odosno grafike?
|
Za popravit "pijanu kameru" dok si trijezan (:D) moraš imati "bolje" ono o čem se tu nesmije pričati.
A na tvojoj konfi... mislim da će to biti jedva igrivo na nekih 800x600 :/ |
Citiraj:
|
pitanje
ej ljudi. barba mi je u rusiji kupija igru.
i sad mi je sve na ruskom jel postoji koji nacin da bude na engleskom. hvala |
a jebate neznan..pitaj nekog rusa..
|
Citiraj:
bas i ne. Igra sa patchom i zadnjim nvdida driverima vrti 30 + fpsa konstantno na 1680*1050 na med detaljima. tak da.... Jel tko zna zasto se događa ovo sa grafickom? |
ovo je off topic,brisi svejedno mi je,moram ga pitat to
zashto pobogu bi kupio novu grafu ajde m reci??????? |
pozz ljudi.
ima li ikoga da mu je commandline pomoga kod fps-a? ja stavim -novsinc i nema nikakve razlike |
upiši -novblank
|
Imam jedan problem sa gta 4 koji nikak ne uspijevam rijesiti. Jucer sam promjenio grafu te sam sa 3870 preso na 8800gts. Stare drivere sam zbrisao i ocisto komp sa DC-om. Instalirao sam nove 181.20 drivere. E sad igra ide glatko nekih 2 min, te se onda skroz srusi da moram resetirat komp.
Sve ostale igre rade normalno od cod2,cod4,fs x... Probao sam reinstalirat igru, no opet ista stvar se događa. Ja ni sam vise ne znam sta je... Jel mozda tko ima kakvu ideju? Komp je ovaj it potpisa, i napominjem da se samo gta 4 rusi tj smrzava dok sve ostalo radi. |
probaj staviti 185.20 drivere ili ak ti ne štimaju onda 180.84-jel dobivaš kakav bsod ili...
|
185.20 su za vistu koliko vidim. Evo stavljeni 180.84 i nista opet ista stvar. Igra se jednostavno smrzne. A nije mi jasno imam sp3, patch za gta, net framwork 3. Sve sto je potrebno.
EDIT: Nisu ni 185 pomogli, nit je pomoglo vracanje proca na stock...Ocito je u necem drugom problem a nije mi jasno. |
imaš i 185 za xp ;)
|
ajme, ja kreten se zagreba napisat, napišem -novblank, pa ništa. stavim i još par gluposti ali ništ ne pomaže,a neko vrime mi je cak pokazivalo da mi je reza 800x600 dok mi je bilo isforceano 1280x1024 pa mi je fps u benchu bia 27, a sad 25. ništa ne pomaže oko ovoga. windows je novi, sve updateano,patch,reinstall igre...
|
pomiri se-više od toga ćeš teško postići/ja sam isto tolko imao s tom grafom(doduše toxic al nije važno) pa čak ni 4870 nije popravila ništa-kad sam prešao na 8800 gts 512 koja je praktički slabija od 4870 pa možda i od 4850 igra je jednostavno poletjela...eventualno klokaj proc pa možda navućeš koji fps gore;)
|
tnx $čofi$.
maloprije isforcea teksture i rendering na high i čini mi se da igra ide bolje :stoopid: ma fps je prihvatljiv ali stvarno mi kvari igru kad mi se npr kasne uloadati kontejner ili ograde |
Citiraj:
e aj neka mi netko objasni onak "zdravo-seljački":D kak složiti da saveovi s viste rade na xp-u:imam oko 78% prijeđenog na visti i iz dosade sam inastalirao xp da vidim kak će na njemu radit(naravno radi puno bolje:goood:) al nemogu složit da mi ti prokleti saveovi prorade-sve živo sam probao popošio više vremena pokušavajući to složiti nego instalirati xp i gta zajedno:hitthewal: :Machineg:f*ckin rockstar/kaj nisu mogli jednostavno složit saveove ko u SA i ostalim gta nego pružit nam zajebanciju oko toga...:fuming: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:23. |