![]() |
Grim Batol je mutav, meni najgori danđn od probanih. Zadnji boss je smor jer ovisiš o sreći hoće li ti krug staviti gdje nema puno pipaka.
|
Mi smo jucer radili +8 Ara-kara i to smo prosli na +2 bilo je dosta lagano. Dobili Necrotic Wake +10 a imali smo vec +9. Isli smo to probati +9 da se zagrijemo kao ali random tank nas je ubijao na onim velikim mobovima, okrene ih i frontal cleave nas one shoota. Tu smo izgubili puno vremena i na kraju nismo na vrijeme zavrsilis, fulali smo za 7 minuta.
Moram reci da je osjecaj da je Fortified puno tezi nego Tyranical. Sve je ogroman dmg check i ako nemas dmga nema sanse da ces zavrsiti key na vrijeme. Čak i kada se ne umire. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ukratko, retail, 2.4k rio Pala Tank, koliko stignem igrati, još je dobro. Roknuo sam jednu desetku, ostalo sve 8 i 9.
Sve radim kao PUG, tako da, dobiti dobru grupu je baš lutrija. Healera dobiti, gotovo nemoguće. Imam i druida Resto 1.5k rio, tek sam krenuo s njim. Nevjerojatno da svaki PUG što radim, čekam healera 10-15 min svaki puta. I to kao 2.4k RIO tank. Ukratko moji dojmovi WW-a: Sve do M+ 9 je izi ako imaš dobru grupu, ja radim sve sistematično i po PS-u, pa nekako mislim da mi dobro ide, tankam već 10+ godina. Iznad 10 postaje teško i gotovo nemoguće bez grupe. Jučer npr. Necrotic Wake +9, faljelo mi 13s da bude +++, 0 mrtvih, svi interruptali, znači valjda najbolji PUG ikada. S druge strane, krenem +10 prije toga, puno jači RIO dps-ovi, jedan mage povuče pol instance bez razloga, svi umru, mage ode iz grupe, grupa 30 sekundi... Dvelves ne radim više uopće, riješio Zekvira na ? i ??. Osim reputacije, nemam niti potrebe riješavati World Questove. Weekly questove više ne radim pošto više ništa ne mogu izvući iz questova, ilevel 620. I sad mi postaje dosadno. :/ Ne raidam jer nemam vremena za to. Znači 5-8 m+ tjedno, nemam što raditi više. PVP ne igram valjda već 10 godina. Imam 350 mountova, pa mi farmanje više nije zanimljivo, em nemam vremena, em mi se neda, iskreno. I tako svaku ekspanziju. Ne mogu i ne mislim pushati visoki m+ više, tako da za mene, redovan login dnevno, eventualno m+, možda koji q i to je to. Već vidim, do kraja sezone neću ni igrati više previše. |
sad će 20th anniversary event pa ću imat zabavu neko vrijeme
|
Moras, jednostavno moras raditi na tome da imas neku svoju grupu ljudi s kojima igras M+. Odmah postane zanimljivije a i imas ekipu s kojom mozes raditi vece keyeve.
Problem je sto je skok sa 9 na 10 ogroman i tu se ljudi pogube isto tako sa 10 na 11 a kada probas 12 ne kuzis vise sto je blizzard htio postici. |
Citiraj:
Npr. nisam igrao od petka, jučer odigrao sat vremena. Pa me sad nema doma 2 tjedna, itd. Sva ekipa s kojom sam igrao prije 10 godina, RL ekipa, svi prestali davno. Tako da, nisam baš idealan igrač za nekakvi tim, kad me više nema nego ima. Citiraj:
Ali i tak me nema doma do 10.11. pa ćemo vidjeti kad se vratim. |
Evo, nisam igrao wow nekih 10 dana, i desilo se ono što se uvijek desi, pusti me.
Imam 4x80, jedno 370 mountova, jedno 50 title-ova, par milijona golda. Prot Paladin mi je na 2.6k rating - 625 ilvl. Resto druid na 2.2k - 617ilvl. Warrior na nekih 1.5k s 600 ilevelom. Riješio sam Loremaster, Zekvira riješio, digao reputaciju na 22+ s svim frakcijama, 30th anniversary uzeo 5 setova + mountove i odradio achivemente. Ja doslovno nemam što raditi osim ganjati Weekly questove i eventualno koji m+. I to je to, svaka ekspanzija ista za mene još tamo od Legiona. |
[QUOTE=Piksa;3766797]Jesi došao na server? U guildu ima još jedan Hrvat,
Ma ja sam otprilike redovan kao i Mommistake :) |
Ma ja igram samo vikendom, i to ako ulovim vremena. Nekad se pitam zakaj plaćam pretplatu, kad igram 3-4 puta na mjesec. Ali i ta 3-4 puta su mi dovoljno dobar razlog.
|
Citiraj:
|
A znam, zato baš.
Edit: A ja ti ionako igram Vanillu, guštam u starom Azerothu. I ima nas dosta istomišljenika, samo 800 nas je u Guildi, server pun. |
Citiraj:
I onda ne raidam, jer u komadu ne mogu igrati više od sat-dva max, onda i to pada u vodu. Probao sam HC, došao tamo do 34 ja mislim pa sam umro, odustao. Ali zabavno je. |
Ovo je jucer izašlo. Znači Vanilla Classic bude dobila expanziju Burning Crusade za godinu dana? Imat ćemo tri paralelne igre u različitom vremenu. :D Ili ja nešt krivo shvaćam.
https://i.postimg.cc/2yVmZs6d/Mj-Ew-...NTUx-Nzg1.webp |
to je vanilla classic refresh
pa onda ima classic koji dobiva mop pa ima classic remix pa ima retail :D |
You got to love it. <3
|
Pa ajmo se malo skupiti mi ekipa ovdje sa pceksperta bit ce svima zanimljivije za igrati.
|
netreba to radit ni pokušavat, svako igra nešto sitno kolko sam shvatio, pa još vremenski ko zna kako kome paše, to se izvelo lako prije 15-20g, sad vjeruj mi bolje ni ne pokušavat :D
|
Sad su baš pretjerali s tim classicima. :D
|
Pa bar kad sam online da mozda naletim na nekoga, ako nam bude zabavnije mozda budemo i vise igrali :D
|
Ja bi puno više igrao da imam vremena, ne fali mi motivacije. :)
|
Nema do Vanille.
|
slažem se
no meni je samo u glavi to ostalo u najljepšem sjećanju i dec it, probo sam par puta, došo do 35lvl cca i kvitam, jbg, nostalgija zajebana stvar :D |
Jel krenuo ko na fresh serverima? Navuko sam se ko u starim danima. :D
|
Citiraj:
To je onaj road map za 3 različita classica? |
Da, anniversary realms koji ce 2025 dobit TBC ekspanziju.
Krenuo sam s mageom iz početka s namjerom da konačno pošteno odradim talente za endgame. Sramota me reć, 20 god igram Wow, a nikad nisam bio u raidu. Kad sam i bio max lvl, nije bilo vremena za nist osim malo PVP-a na max levelu. Idem ispravit to. :) |
Vanilla je pravi i jedini način za prvi puta ući u raid. :D
Svaka greška se plaća skupo, ništa ne prašta. Ja sam na WOTLKu bio 1. warrior koji je imao HC Lich King sword i 2. grupa koja je ubila Lich Kinga na HC-u na serveru. Good old days. |
Veselim se, već dugo nisam tako guštao igrajući nešt.
Tim više da dolazi TBC, a vjerojatno i WOTLK kasnije, najbolje ekspanzije. Znači 3 godine najmanje. :goood: |
Citiraj:
Presporo mi je to. Dao šansu ponovo, HC sam probao, tamo do level 20 nekako, dalje nemam živaca više. Nisam neki gamer više, ali da, pravi feeling WoW-a daju TBC i WOTLK, čak bi se usudio reći da mi je Wotlk pa onda TBC bolji od vanille, ujendo i najbolji patchevi ikad. |
Mene vata opet da se vratim na Classic.
Probao bih Anniversary realms, ali se dvoumim između njega i Classic Era. Classic Era sam igrao u početku. Nego, ako sam dobro shvatio, Anniversary neće ostati samo na Vanilli već će kao i Classic dodavati ekspanzije? Na kraju se pitam koja je onda razlika između ta 2 servera osim šta je jedan na Cataclysmi, a drugi je na Vanilli jer je tek starta. |
Ja ništa više ne kužim od toga.
Classic + Cata classic + 20th obljetnica clasic. |
Možda griješim, ali ovako nekako vidim ove puste classice:
Classic Era - Vanilla zauvijek, bez ekspanzija Cata Classic - dogurali smo do Cate Anniversary - friška Vanilla uz dual spec, instant mail i ukidanje buff/debuff limitsa (2025 TBC) Season of Discovery - Vanilla uz razne promjene Hardcore - ajme majko plače mi se :) |
Jel netko na retailu?
Ja sam došao do 2.8k rio, 100% PUG-anje bez guilda. Dalje nemam živaca. Finiširati 12 na PUG-u kao tank je ravno nemogućem. Rekao bi 1/10 je ok grupa, ostalo, gotovo nemoguće odraditi. Ljudi ginu na pullovima trasha, jednostavni boss fightovi, jednostavno ljudima ne ide, healer ima 0% dmg-a itd. S teamom ja kao tank mogu gurnuti bez brige 13-14, ali sve iznad toga je previše za mene, htio sam 3k rio kao PUG, ali baš je teško, pogotovo kada igraš 5-10 sati tjedno. Možda je vrijeme za pauzu do kraja sezone. Čisto reference radi: Radim DW +13 neki dan, 11 min do kraja, 82% i 2 bossa up. Moj mage ima daleko najmanji dmg od dps-ova, umro je jedno 10 puta, dolazimo na zadnjeg bossa i imamo 5 min. Mislim si, to je gg. Mage ima 400k dps-a na zadnjem bossu, failamo za nekih 40 sekundi instancu. Ostavi poruku: Get Cancer, waste of o2. I leave. :D Nakon takve partije ja više ne mogu, moram ugasiti igru, otići na zrak. Skidam kapu ekipi koja može failati 8-10 instanci za redom i raditi sljedeću. |
U guzvi sam pa nisam igrao zadnja dva tjedna ali da to je pug life ili naci neku grupu s kojom ces vjezbati i wipati ili pugati i nadati se najboljem.
Mi uvijek imamo bar 3 nasa pa jos dva puga ali i to je isto katastrofa. |
Zadovoljam sam s 2.8k, tankanje mi je onako, drugačije u TWW.
Trebaš točno znati gdje i kada koristiti CD-ove, jer tu ako failaš nešto, i nemaš CD, gotovo je to. DW, mini bossovi, ti vragovi bez brige mogu 1-shootati ako ne znaš kada i kako koristiti CD. Bubble imati neiskorišten na paladinu je blasfemija a opet trebaš znati gdje i kada ga koristiti. |
Mislim da su malo pretjerali sa incoming dmg, tenkovima je teže i healerima je teže i automatski manje ljudi ih igra i teže je naci ih za puganje. Trebaju to malo olaksati.
Nema mi nista gore nego hocu igrati m+ i onda cekam healera ili tenka pola sata. Umejsto da odradim za vecer 2-3 keya ja odradim jedan max. |
Healer još nekako. Ali naći tanka (imam dosta altova), je baš problem.
A naći tanka koji zna igrati, nemoguće. :D |
To mi je i problem, imam ograniceno vrijeme za igrati i onda ga gubim cekajuci. A raidovi koji su mi zakon ne mogu ni pomisliti jer nemam vremena dva put tjedno po 4 sata gubiti na raid. Baš moraju nekako poraditi na tome.
PvP ima solo shuffle di dobivas ranking a random ti daje suigrace, tako nesto bi trebalo biti i za m+. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:22. |