![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
LG 8X sa duplim ekranom ima dobru cijenu (450€), ali jednu veliku manu - to što je LG. Znamo kakvi su sa updateovima i zakrpama. Jest da se radi o modelu starom godinu dana, ali ipak je to SD855.
|
Poslali mi kod 25% popusta za sljedecu kupovinu kao ispriku za onaj WD hdd...
|
Kako se čini ovaj SanDisk SSD Plus 480Gb 367kn s kuponom?
https://shop.westerndigital.com/en-i...DSSDA-480G-G26 |
To su stari SSD diskovi sa ne baš ekstra perfomansama, a i cijena nije neka, ni 20 kn skuplji je Kingston A400 kod nas. Da su po 200 kn, rekao bi ok, ali praktrički za cijenu novoga kod nas, nema smisla nikakvog. Ak ti nije hitno, za tri mjeseca bude black friday / monday, pa bude vjerojatno opet diskova po 299 kn.
|
Quote iz iskljucivo linkova teme
Citiraj:
Smiju li to raditi po zakonu? |
Kako da ne, pa toliko je koštao kad je došao u trgovine
Prva dva dana Prije dvije godine |
sve to stoji, koliko košta isti model u nekoj drugoj trgovini kod nas ?
|
|
A sta si se sad uhvatio prekrizene cijene? Jel ti to igra neku ulogu u zivotu?
Gledaj cijenu koju trebas platiti, ponudili su odlican telefon za male pare i ovo je solidna ponuda. |
Citiraj:
Znam da mnogi trgovci rade slične stvari, ali ne stavljaju baš svi ovako nebulozno visoke cijene. |
Kakav je taj mob, posebno što se tiče trajanja baterije?
|
Pravim se da nisam vidio raspravu o cijeni lijekova, da sam samo obrisao nepotreban spam :stoopid: Onak, ibuprofen???
Ako naziv cijelog portala i foruma nije očit i jasan, naziv teme bi morao biti. PC Ekspert Forum > Računala > Ostalo > Iskustva s IT trgovinama > Rasprava o akcijama, popustima i super niskim cijena-isključivo informatička oprema! |
Jel potrebno koristiti mailbox za amazon.de?
Ovi 970 evo ispadnu malo skuplji od sn550 sa wd-a with student discount, pretpostavljam da se 970 evo isplati za 10-20eura vise? |
Moras koristiti mailboxde ako ne salju direktno u hrvatsku
|
Citiraj:
Razmišljao sam uzeti jednog dana još 1tb nvme (možda black firday), no vidim ima već sad dealova, i to još jedan od najboljih i 5 god. garancije. |
Citiraj:
Nisam znao do nedavno ali ovaj Samusng je brži i od onoga puno skupljeg SanDiskovog Extrema kojeg sam stavio prije neka dva tjedna. U moj post u glavnoj temi dodani: - Samsung QVO 870 1TB - LG 32GK650F Review 1, 2 Na amazon.com recenzijama više puta se spominje blurry text. Jedan je napisao da je to riješio na ovaj način: Citiraj:
- Thrustmaster T300 RS GT Edition |
Citiraj:
Kod mi ne prolazi (kaže da se ne može koristiti kod ove narudžbe - "Dieser Code kann für Ihre Bestellung nicht angewendet werden."), jel još netko probao ? |
Citiraj:
Poslano sa mog MI 9 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Koristim PayPal kao sredstvo plaćanja, jel možda u tome problem ? |
I ja imam PayPal gore na screenshotu
Jel mi moze netko desifrirati zakaj ovaj item nikad nije bil pracen, ni na keepi ni na camelcamelcamel? Je moguce da je tracking nekak blokiran?
Philips hue white and color Ambiance E27 LED lamp starter set, three lamps [Energy Class A+] https://www.amazon.de/dp/B0748MY3RX Znam jer ga pratim (manualno) vec vise od god dana (kupil u meduvremenu za nekih 135) a kroz taj period sam videl cijene od 120 do 200 eur ID je isti otkad pratim jer je link bookmarkan Sad vidim da je ista situacija i sa drugim kitom, ali ne i sa drugim Philips Hue itemima https://www.amazon.de/dp/B0748MZ3Y6 |
Citiraj:
Kad upišem neke random stvari u "Gutschein einlösen" napiše: "Der Code scheint falsch zu sein. Bitte überprüfen Sie dies noch einmal und versuchen Sie es erneut." Kad upišem kod PLAYER202 onda napiše "Dieser Code kann für Ihre Bestellung nicht angewendet werden." |
Citiraj:
https://1drv.ms/v/s!ArAHH4WbPDP1mud5LocDcBxQZufS_w Poslano sa mog MI 9 koristeći Tapatalk |
Ništa.
Probao preko mobilne aplikacije, kao i ti, spojen na HR mrežu: https://i.ibb.co/0trxnv9/Screenshot-20200827-175412.jpg |
Citiraj:
|
veli gamernexus da ce cijene ssda i rama jos padati
nego jel nam za mindfactory treba mailboxde? |
Treba :)
|
Citiraj:
Ja nisam vidio jeftinije Inače taj P1 je mislim isti ssd kao intel 660p (u globalu crucial = intel, crucial je brand microna, a micron i intel zajedno kemijaju na područjima memroje dugi niz godina). Mislim da od jednih bude kontroler, a od drugih memorija. Trebao bi imati 5 god. garancije, barem ima kod nas No budući da mindfactory ne šalje u hr (ako se ne varam?), mislim da je možda ipak bolji deal onaj samsung 970 evo, približe im se cijene, a 970 je bolji ssd Vidim cijene ssd-a se strmoglavljuju, za black friday, božić itd. bi mogao biti show |
Ubo i ja tog samsunga da mi zamjeni 120+750GB ssd-ove. Do tad taman proguglati kako preseliti os sa ssd-a na nvme i sa laptop hdd-a na ssd.
Uzeo ga ipak na mailbox, zlu ne skodilo, da mi ga ne posalju obicnom postom kao jednom crucialov ssd pa me soma kuna cekalo cijeli dan u defaultno razvaljenom sanducicu. Sreca da je susjed narkoman bio sit tog jutra :D Ako bude veselo za BF mogao bi 2TB ssd zamijeniti 3GB hdd. |
Gledam grafe i vidim sad ovu MSI RTX 2060 SUPER VENTUS GP OC za 326€ na ebayu, Mediamarkt prodaje. Uzeo bi na mailbox, pa da mi oni pošalju, samo mi nije jasno što je s garancijom? Napominjem da mi švapski nije jača strana. :D
https://www.ebay.de/itm/264559040525 |
Citiraj:
|
Mediamarkt je slao, tako sam PS4 bio uzeo dok Saturn nije dozvolio ni da platiš sa HR karticom ili Paypalom.
|
@bilicvitak - vrlo zanimljivo, ali nigdje se ne spominje garancija, ni na ebayu ni na službenim stranicama
|
Ako se ne varam nije taj cooler neko cvijeće
|
Citiraj:
|
Mislim da je novo. I ja sam prije uzimao u Saturnu ali nedavnu narudžbu su stornirali. Media markt je prošao najnormalnije.
Citiraj:
Preko ebaya su mi stornirali bili odmah dok je Mediamarkt normalno poslao na Mailbox, do sada jedino Notebooksbilliger i Saturn neće na Mailbox. Nakon toga više nisam Saturn ni gledao tako da neznam kako je sada |
Prije nekoliko mjeseci isti dan naručio u Mediamarktu i Saturnu... Obje narudžbe prošle (mailbox.de, plaćeno Revolutom), nakon dan-dva mi Mediamarkt stornirao jer nisam prošao provjeru, a Saturn uredno poslao. Tako da je izgleda lutrija...
Poslano sa mog moto x4 koristeći Tapatalk |
Pa nije li izašao neki zakon da ne smiju odbiti prodati, samo što ne moraju slati u HR? Po tome, moraju prihvatiti karticu i poslati na području Njemačke, pa makar to bio mailbox.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:56. |