![]() |
Ma nemoj me, molim te!
Daj odvjezbaj na miru, sad si gledas jel ti vjezbu dobro zalogiralo. Kao da gledas koliko si trbusnjaka i ledjnjaka napravija kroz 6 miseci i koji ti je gain. Aaaa, svi smo otisli u K! :D |
jesi ti zalutao na PCE forum? :D
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Mire nije bilo pa sam odvjezbao na klupici :D
Probao sam to davno sa VA4 i nije bas najbolje radilo. Sad radi puno bolje al' je i dalje upitno hoce li mi se dati stiskati dugme za svaki set, pa na kraju... i ovako sam par puta zaboravio pa ode set uludo!!! :D |
Citiraj:
|
ako netko ima problem sa sigurnošču nek' mi se obrati :roller:
i ako sam opet pogrešno quotala, nemojte me prijavljivati - dobila sam packe :) neću više, majke mi.. |
Citiraj:
|
Forerunner 945
|
Fora skroz 😁
https://shop.pimoroni.com/products/b...39767184703571 Sent from my SM-G986B using Tapatalk |
Koristi neko Ticwatch Pro 3 Ultra i da mu visina tokom hikinga kolko tolko odgovara stvarnoj visini?
Većina hikinga mi pocinje i zavrsava na istom mjestu i svaki put je drugačije očitanje visine, tipa Sljeme je jednom na 500m, drugi puta na 2000m, treci put nešto između itd. |
Samsung Galaxy watch 5 će navodno konačno opet imati "veću" bateriju. Onda će se valjda vratiti u režim minimalno 4 dana autonomije (bez nekog tlačenja, jasno). Tog mi mogao uzeti nakon GW2, ako ne bude ženskast dizajn. 4ka (veća) je tu granična.
|
Sorry za off topic al' eto i Vitomir je nabavijo pametni sat. Konacno te privremeno :D
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.ne...fb09875dd.webp |
Poz ekipa crko mi je vivoactive 3, ekran je podivljao. Probao hard reset držanjem gumba dugo i nikakve pomoći.
Pitanje je dali se to opće isplati servisirati obzirom da je istekao garantni rok ili da nabavim novi. (+ di je opće garmin servis u hr) |
Koji sat bi bio prigodan kao rođendanski poklon za žensku osobu?
|
Huawei watch GT3 Elegant?
|
Citiraj:
https://www.withings.com/de/en/scanwatch |
Citiraj:
Sat ko sat izgledom super Al nedaj boze support sa huawei health app Ios se ruši na dnevoj bazi Samsung a31 nit uparit (factory reset sata) I onda citam komentare drugih, brdo žalapojki) Kao i ja sam huawei watch 3 pro Isprva nisam nit skuzio, nego nakon 3mj ajd malo da bolje zavirim u app, katastrofa |
Citiraj:
|
Takodjer imam GT2 Pro. Nema problema sa appom.
Ima problema da mi app sjebe bluetooth auta, kad imam vise bluetooth uredjaja spojenih na mob. |
Ekipa da li netko koristi Amazfit T-Rex Pro (ili ne-pro), kakav je pokazao na duže vrijeme?
Pro se da kupit za 900 kn....na prvu primamljivo |
Galaxy Watch4, nakon 2 sata druženja i mogu samo reći da ovo Wear OS-a nije vidlo. Samsung je malo previše svog potpisa stavio... Notifikacije ne rade kako spada, Google Fit ne radi dobro, watchfaceovi su mi tako tako. Sat je lijep, lagan i brz ali softver je "posvuda"...
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk |
Još dva sata pa će biti na punjaču...
Žena koristi 40mm verziju već 2 tjedna, da bi se naguralo 2 dana moraju se sva mjerenja isključit, odnosno štednja baterije pod obavezno, s tim da se tijekom noći sat ugasi jer u suporotnom izgubi cca 15%... notifikacije također dođu kad im se dođe |
Citiraj:
Ima ga moj buraz vec godinu dana, ne pro verziju, baterija traje ajme, preko desetak dana, uredno prati hodanje, biciklizam itd. Po meni jedan od naj satova za ispod 1000kn, topla reporuka. |
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Ima netko Mi Band 5/6 sparen s Google Fitom? Kolko ta kombinacija dobro radi? Zanima me osnovno heart pointovi i koraci...
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk |
Ne pratim previše (nije to za mene) pametne satove, te molim za mišljenje između ova dva:
1. Xiaomi Mi Watch Lite ili 2. Huawei watch fit. Traži se za poklon... |
Ovisi koliko ne voliš tu osobu... Oba su prikladan poklon ako to želiš pokazati :D
Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Citiraj:
Oba sam uzeo klincima (da nemaju izgovor što kasne u školu :D), Xiaomi ima mrvu više mogućnosti, no Huawei ima izdržljiviji ekran (koriste ih jednako nepažljivo i Xiaomi je već dosta izgreban, ali ne smeta funkcionalnosti osim kaj malo ružno izgleda). Kaj se tiče baterije oba izdrže desetak dana od punjenja do punjenja s time da se Huawei nešto brže napuni. Za poklon nekome klincu ili nekome tko ne treba napredne funkcije su ok. |
Citiraj:
|
Koliko je glupo kupiti sat koji se pojavio na tržištu prije skoro 2 godine? Konkretno, radi se o Huawei GT 2 Pro satu, za kojeg sam dobio nekoliko preporuka, ali odbija me to što je taj model star koliko je star. Koliko može bit opasan izostanak podrške u budućnosti, softverske nadogradnje i to?
Drži cijenu na nekih 1300 kn. Hvala. |
Haha, taj sat je bolji od 99% danasnjih satova.
Samo ti njega uzmi, neces faliti |
Citiraj:
|
Koliko traje baterija na tom gt2 pro realnog koristenja? Planiram uskoro zaminit amazfit gtr a ispa san iz dira satova. Na amazfit nazad ne bi, uvik neke musice i problemi s konekcijon s mobitelon, malo je spojen pa malo nije i tako u krug.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
prodam ti ja svoj huawei watch 3 pro titanium
ja se vratio mobitelu, jer mi takav posao gdje nemogu imat sat na ruci vikend sat, kad se ja sjetim, eto ponedeljka |
Zaboravih bitno pitanje - rade li huawei satovi (u full scopeu) sa iphoneom?
|
Citiraj:
Kolko cepaš za njega? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Valjda zavisi kolko se javim prek njega i kolko pričam |
Meni 8-10 dana svaki dan GPS 30-60 min
|
Citiraj:
|