![]() |
Evo nakon više od 2 dana od punjenja, više od 4.5h SoT i sad je na 71%. Bome, dobar battery life :zdero:
https://s14.postimg.org/7xkpmai69/Sc...-53-00-101.jpg https://s14.postimg.org/4dyrwhn69/Sc...-53-11-750.jpg |
Problem je samo kod svih mobitela što tih 27% od 100 do 73 ne traju jednako kao 23% od 23 do 0. Al da, imaju ga ljudi u firmi, 2 dana korištenja ak je neki laganiji dan.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pfff tak i moj sad HTC M8 star 3 god drzi kad nema sim kartice nutra nutra :P |
Ljudi moji da li ici na Moto G5 (1038kn), Huawei P10 lite (1423kn) i Nokia 5 (1212kn), svi su novi. lp
|
na cijenu moto g5 si nabio 40% i došao do p10 lite? veliki skok.
|
Pitanje je jednostavno, omjer cjena/vrijednost je ono sto me interesuje, veca cijena se da zanemariti u odnosu na x2 (npr) bolji uredjaj/sistem.
Ne pricamo o high end uredjajima pa me interesuje misljenje ljudi koji su koristili navedene, telefon ce biti za FB,Ebay te surfanje, znam da je kirin bolji od navedenih 430tki, no da li je bolji za tih 40% (ako je onda cool uzimam). |
nećeš ni s jednim pogriješit,ali uzmi najjeftiniji.isprobao sam Nokiju 6 koja ima isti SOC kao Moto G5 i Nokia 5.
isprobao sam i Moto G5 i ako je dobiješ za 1038kn,kupuj...:D |
Uzmi p10 lite, moto g5 ima lošu kameru. A gdje su tako jeftini mobovi, u trgovi i ili?
|
Xiaomi Mi A1 ili Huawei P10 Lite ili nešto treće u tom cjenovnom rangu? (novo)
Mob za starog, apsolutno nezahtjevan korisnik - bitna kamera i 2 godine ne mijenjat mob. S obzirom da prelazi s huawei ascend y300 sve će mu bit avion, al eto, ne pratim više tržište. Hvala Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk |
Ako je za starog (ne znamo kolko je star :D) i ako je apsolutno nezahtjevan, čemu onda ti aparati i u tom cjenovnom rangu?
Uzmi mu Redmi 4A onda i to je to. Ili neki u tom cjenovnom rangu. Kamera im je malo slabija nego na ovima koje si naveo, jer niti na njima nije bajna, da ne bi bilo zabune :) A cijena je više nego duplo manja nego Mi A1 ;) Xiaomi će mu sigurno trajati 2 godine, samo ako ne naleti baš na neki loš primjerak. A takvih je stvarno zanemariv broj i vjerovatno će bez problema gurat 2 godine :) |
Citiraj:
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk |
Onda si baci oko na LeEco Le S3 X626 21mpx kamera, 4/32...odličan telefon, iz prve ruke govorim :) cijena oko 100€ samo ;)
|
Citiraj:
|
Ma mate 10 pro momci. Vrhunci.
|
Isprobao dva modela Lite 10 i Nokia 5, za obicnog korisnika nema velike razlike (a Nokia izgleda X puta bolje, misljenje usera koji ce dobiti to). Tako da momci hvala.
A loga Mate 10 (ne pro taj has no 3.5mm). |
Nemam pojma meni je mate 10 cudo, lite je onak nelos. Al pro verzija je spektakl.
|
I dalje mi se vise svidja 16:9 + headphone za AUX mi je trenutno prioritet, planiram posjetiti cim mi posao dozvoli Sarajevo da ga zbavim, jer na mojoj lokaciji nemaju ni Mate 9 jos lol..
|
Citiraj:
ti ga imas? sad kad ga koristis neko vrijeme, sta mozes rec za uredjaj? Ogromna razlika u cijeni kada se usporedi s brand uredjajima. Pretpostavljam da se ipak mora osjetit razlika u koristenju ovog i nekog brand uredjaja s slicnim specifikacijama, gdje si ti uocio razlike? |
Citiraj:
Sve je super osim kamere koja je dobra po danu,slabija po mraku. I moras staviti rom cim dodje,jer stock ima bugova (zamrne se) Stavit rom je glupost, 20 min posla. Ja sam radio po tutorialu http://blog.grossoshop.net/leeco-x62...-pro-bb72-rom/ i proslo bez problema. Mob je brz, bez lagova, sve radi. Baterija je oko 4h SoT. Edit: Imam jednog viska, zlatni, x626 4/32 . Ako ti treba prodam ga po nabavnoj cijeni (850kn), vec sam stavio rom na njega. Folije tvornicke još na njemu. |
Što kažete, Huawei Mate 10 PRO ili Galaxy S8+ ??
Cijena i sve ostalo nebitno, samo me zanima koji i zašto. Hvala!!! |
Mate 10. Jer nema edge staklo.
A i imao Mate 8, sad imam Mate 9, prezadovoljan. To edge staklo puca kad ga ružno pogledaš. A i nemreš nać kaljeno za njega. |
Citiraj:
Citiraj:
Doslovno nestvarna cijena za takav telefon. Citiraj:
Najiskrenije ga preporučam asolutno svakome, kome ne smeta 5,5". I mislim da ne postoji trenutno bolja kupnja od ovoga. Kome ne smeta MTK. Iako sve radi glatko i savršeno kao i na SD uređaju. GPS lovi u par sekundi sve. A u postu #2940 ti je @webstartm sve objasnio dalje ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
thx za ponudu za mob, al uzeo sam pred koji dan mi A1. |
Pred koji dan? :wtf2:
Pa prekjučer popodne si pitao, ja ti jučer ujutro odgovorio...kak onda pred koji dan? Kad nije prošlo ni 48 sati od tvog pitanja...:roller: |
Citiraj:
A za S8 ima skupa i malo kompliciranija verzija kaljenog koja uključuje UV lampu al navodno paše ko budali šamar. |
Citiraj:
|
Hmm, a kako vam se cini leagoo S8/pro ima tko kakvih iskustva s tim ?
|
Citiraj:
|
Po meni najbolja stvar je Brotect Airglass, savitljivo kaljeno staklo - folija se izgrebe u roku odmah, kaljeno staklo je ili predebelo i ružno ili je daleko od ruba. Airglass je tanak kao folija, lijepi se kao staklo bez mjehurića, a recimo na starom mobu mi je već godinu i pol dana bez ijedne ogrebotine, isplati se investirati 60-70 kn bez razmišljanja...
Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk |
Jel rade taj airglass za 2.5D ili edge stakla?
|
Ne rade. Ali sam jučer vidio da Spigen radi edge stakla.
|
Pretpostavljam još jedno u nizu edge stakala na koje ljudi popizde i skinu u roku tjedan dana.
|
Sad imaju 3d stakla full adhesive
Npr: http://s.aliexpress.com/6JVVbMjQ?fromSns=Kopiraj Ima i okvir koji se stavi na mob prije zbog precizne instalacije |
Pozz ekipa, kupujem mobitel do nekih 2.500kn. Trebam vasu pomoc, nemogu se odlucit izmedju Mate 10 lite-a, a5 2017, i j7 2017.. Svaki ima svoje mane i prednosti. Cijenom su tu negdje +-200kn. Ako vi imate nesto bolje ponuditi slobodno pisite. 😉
|
Lg G6
Malo cjenkanja i tu si negdi. Naravno njuskalo |
Citiraj:
A XDA pun na Mate 10 pun ovakvih komentara ko i na svakom temi o tempered glass-u kod 2.5D mobitela: Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:38. |