![]() |
Citiraj:
![]() ![]() |
Citiraj:
|
Ja sam imo S6 i prešao sada na G4, oba imaju očajan battery life :/ malu prednost bi dao G4
|
Meni u zadnjih par dana svaki dan nesto od Googla pojede 30% i vise baterije. Na G4. Baterija ima potencijala bit dosta dobra. Vjerujem da bi na "Drug Brko testu" izvukla preko 7 sati sota kroz dan i pol.
|
Ovo vise nema smisla, očito postoji razlog zasto ja ne uspjevam napraviti flash na svom G2. Znači skinuo zadnje 3.14. drivere, dobio da u windowsaima pod device manager sve bude "zeleno" i sve to na kompu koji ima svjeze windowse. I jednostavno nece, baci gresku da se ne moze spojit sa serverom.
Znači probao sam sveukupno 4 kabla, 5 portova, dva racunala i uvijek isti problem. Koji kuratc? |
Citiraj:
1. Go to Apps->Google Play Services 2. Clear cache 3. Uninstall updates 4. Reboot 5. Go to Play Store and reinstall updates 6. Reboot If you see Uninstall Updates is disabled: 1. Go to Security->Phone Administrator 2. Uncheck Android Device Manager 3. You should see the Uninstall Updates enabled now. 4. After reinstalling updates from Play Store, you can check the Android Device Manager. Nisam probal zasad, pošto ne vidim neki battery drain na G4.. Nakon 8h deep sleepa stoji na 100%, razgovaral sam se na mob 50 min. nakon toga pala na 99%, Standby je odličan na G4.. |
Mozda bio updejt LG toola?
Bum probal taj fix. Thx..Napravljeno pa cu vidit kaj ce se desavat.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedini je problem sto ne vidimo zjenicom, nego nekim drugim organom :) |
Fix za Google servise koji gutaju bateriju na G4 za sad radi. Nema ga na listi potrosaca ni u tragovima.. Dobro je danas prosao kroz radni dan, dosao sam doma sa 33%. Bio je non stop na 4g, hotspot, par uploada i 20tak slika, tapatalk, zutilo, 2 i 30 min Sot..
|
Imam problema sa stand by-om, odem u postavke i vidim na vrhu liste "vrijeme mirovanja mreže", što bi moglo biti u pitanju?
|
1 privitaka
Citiraj:
Jel ovak mozda kod tebe? GPS |
Da i tam sam gledal.
|
1 privitaka
Citiraj:
Jel ti se vrte u procesima? |
Nigdje. Na G3 mi je to bilo dosta. Mada je znalo imat bug tu i tam. Prvo sam mislio da je taj GS bug i da pokazuje bezveze.
|
Cek oces rec da ti nema u procesima ko na mojoj slici iznad?
Daj pukni ss. |
Zasto bi sad to gledo? Nema ga na popisu da mi zdere bateriju. Drugo nisam ni gledao, ne trebam. Radi normalno. Jucer sam ga tam sredio kak si napisao, danas vise GS ne zdere bateriju.
|
Citiraj:
|
Play store je kod mene bio problem i mislim da ti je taj fix gore iskljucivo za Play Store i njegov updejt.. GPS mi nije za sad problem iako trosi posteno kad se koristi.
Nemam ni na pokrenutim aplikacijama nis cudno. GPS ni u tragovima, iskljucen je cijeli dan. Play store je zgasen i nemam pokrenute GP usluge ko na tvom ss. Bile su pokrenute stalno kad je srkalo bateriju. Za taj fix sam prvo morao napravit donji dio kaj pise da dobijem uninstall opciju. btw.. Fulava auto mod ekspoziciju vise nego sto bi htio. Neke fotke jednostvano moram slikat u manualnom modu sa auto WB i fokusom i kompenzacijom ili brzinom rucno. Odlican je app jer se to napravi za tri skunde i precizno je.. Ima se sa cime radit i u Lightroomu ak se nekome da bar dok nije skroz low light, onda vec pocnu falit detalji i smetat ISO.. Razliku izmedu dslr i mobitela nije tesko vidit bas na tome, dost je skinut neki sample i vidit kolko je bolji ISO na istim postavkama, dinamicki i sve kad se slika otvori. Nemam vremena igrat se puno sa time, ode popodne sam tak na par slika. |
Onda mi nije jasno zakaj su kod mene gps procesi upaljeni..hmmm..
Ionak nemam gmail app, dizejblan je, kad uđem u play store, ugasim app prek taskmanagera, al vidim da nakon nekog vremena opet se prikaze u procesima.. |
Citiraj:
Task manager nema nikakvog učinka na Androidu, a pogotovo ne na takvim mobovima kao G4 i slični. |
Treba G4 updejt definitvno kaj se baterije i googla tice. Meni se ti google procesi cijeli dan nisu digli sami od sebe, od fixa. Updejtani jesu, nisam pokretal g+ ni nist takvog danas..
Baterija bi mogla zavrsit dan sa 16/3.5 kaj je za moj ponedjeljak super. Sad je kod mene u Zagorju 4g signal bolji nego u Zg tak da imam manje potorsnje zbog toga nego prije kad se ni h nije moglo dobit.. |
Citiraj:
|
G4 dobiva update neki, internacionalna verzija, danas je pusten.. Cekam kad ce sletit kod mene..
|
I taj google nije normalan zadnjih par mjeseci, vise nego inace. Nije to samo G4 sigurno.
|
Ekipa moze pomoc hh. Prije tjedan, dva nisam siguran, stigao mi neki update na G3 i sad sam izgubio onu opciju "Ništa" kod zakljucavanja zaslona, i sad kad dva puta tapnem po mobu, jos moram i povuci da mi se otkljuca a to me pomalo nervira, jel netko zna kako vratiti tu opciju ? Sorkac ako je bilo negdje pisanja oko toga, nemam vremena skrolat po temi :D
|
Moras imat to ? Zakljucni zaslon po naski, odaberi zakljc. i odaberi nista. Tam bi ti trebale bit sve opcije za otkljucavanja.
|
Citiraj:
Probao na win 7 64 bit, probao na sva kopa, ukupno 6 usb portova sa 3 kabla sa i bez debug modom. Jednostavno nece:hitthewal: |
Ak ima ko kakva pitanja vezana uz LG G4 nek puca sad prije nego mi ga uprava uzme za koji dan :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zanima me kako se mob ponasa opcenito kad slikas u auto modu, dali moze fokusirati objekte u kretanju? Koliko je brzo nocno fokusiranje bez blica? Wifi i 3g, jesu stabilni? Nadalje, kakva je baterija? Znam da je to dosta subjektivno, al zanima me bili izdrzala cili dan pri mom koristenju koje obuhvaca skoro stalno upaljen wifi, 3g tu i tamo, sync 2 maila, whatsapp, nesto fejsa, browsanje u operi, pokoja slikica, malo igranja, malo jutuba itd.. Znaci neki moderate usage reklo bi se... Primamljiv mi je mob, al jedino me brine velicina.. U odnosu na moj G2 dosta je veci... |
Za sad morem velicinu komentirat. Imam z3c i g4 je ko cigla dok gledas, al jako fino mi lezi u ruci i osim dok se u djep stavlja, velicina nije problem. Cak mi se koza na straznjem poklopcu jako zdopada i bas fino lezi u ruci.
Slike bum sutra, a trajanje baterije bus moral cekat pce upravu da ga istestira :-) |
Ok, thx... Al naknadno ocekujem detaljne odgovore ;)
|
Fokus te ne treba brinut. Moze svasta, pogotovo low light. Makro mu je jedina slabija strana al moze i to uz malo vise truda.. Ne da mozes fokusirat nego moze fokusirat na najmanji trag svjetla na necem u skoro potpunoj mrakaci i to brze nego neki po danu.
Iz ruke uz povjetarac. https://www.flickr.com/photos/125477.../in/datetaken/ |
3 privitaka
Kolko vidim pušten je update za G4, znači uskoro bi i kod nas mogao doć..
Evo korištenje baterije, koje je po meni, ok.. |
Citiraj:
Btw, slika je :goood: |
@Sn4k3, ak imas imalo fotografskog duha u sebi onda je G4 za tebe...
Mislim da je G4 dobar u vecini stvari, ak te velicina ne muci, samo napred.. Imal sam M9 i ne vidim neke razlike u brzini a pogotovo po pitanju gpua koji je jaci na M9 spram G4, potonji se odlicno nosi i u gejmingu i u multitaskingu, a baterija je dobra.. Nadam se da ce nadolazeci updatei popravit neke stvari odnosno podici performanse na jos visu razinu.. |
|
slike su odlicne, mozes staviti par njih slikano u sumraku tj u situacijama gdje je manjak svijetla. Po danu izgledaju odlicno.
Citiraj:
|
Citiraj:
Hehe, vjerojatno je mislija reci da mozgom vidimo, a ocima gledamo... We get the point :fiju: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:09. |