![]() |
Pa je. OK je, ali za tu lovu imaš i veće zvijerke tipa Z3, G3 i S5.
Probaj spustit na 2000. Reci da imaš lovu i da dolaziš sa 2 soma odma. Možda upali :) |
Drustvo, imam pitanje.
Imam Z1 compact, T-Mobile firmware (4.4.4). Osim sto mi ne nudi upgrade na L, u XperiFirmu vidim da je update dostupan jedino na Vipu, dok Tele2 i T-Mobile 0 bodova. Moze li mi netko rasvijetliti proceduru brandiranja firmwarea od strane operatera i zasto to toliko traje u ovom slucaju? :D Nije mi neki problem potraziti neki generic ROM i flashati, vise me zanima ovako informativno. |
Ako nekome zatreba info. Kupio sam za z3, magnetic cable iz uk tako da mi brzo stigne. I stigao je brzo, očekivano, slab magnet itd. Uzeo sam i dock, iskreno meni nepotreban na kraju ali nisam znao ali bio je jeftin ajde.
Pošto mi je bolje legao kabel, naručio iz Kine Wsken kabel magnetiše ,izgledalo kvalitetno. I je. Drži odlično, ne treba ga posebno namještati, vjerojatno zbog dobrog magneta. Uglavnom, laprdam bzvz, ukratko, preporučujem. Edit : zaboravih, naravno, brže i puni.. |
Još da i link tutneš, nebi te Bog :D
|
Citiraj:
ja uzeo točno ovaj http://www.ebay.com/itm/Wsken-Magnet...item3cf57833fc Bude ih i aluminijskih pa su dz skuplji,a može se ubost i bidanjem dolar dva jeftinije.. |
Citiraj:
Svi zadovoljni. :) Baš sam htio jedan takav uređaj ispod 5 inča. Čitajući ovu temu unatrag, imam samo 2 kratka pitanja: 1. Ostati na kitkatu (4.4.4.) ili prijeći na lizalicu? 2. Aplikacija m-zaba. Mogu li napraviti backup iste ili ću morati u banku po novi aktivacijski (identifikacijski) kod. Hvala unaprijed. |
idi na lizalicu, radi ko sat.
ja sam u rba i kod njih je baš procedura da moraš doć po novi aktivacijski kod osobno, tako da sam morao u banku kako god. |
Ja mzaba app aktiviram prek neta.
|
Definitivno Lizalicu uzmi. A m-zabu aktiviraš preko neta, meni sa titanium backupom često nije htio zadržati aktiviranu nego je opet trebalo aktivirati svaki puta.
|
Citiraj:
|
syss, darkydark, Facelessone, MeanBoss hvala puno na odgovorima.
Sve radi super i sve je za pet. :) Za sve koji čitaju ovu temu, a možda ubuduće misle kupiti Z3C, moram reći, u ovo malo vremena što sam ga koristio, da sam stvarno prezadovoljan. Svakako moja preporuka za kupnju. |
Ja se vratio na KK, nije mi screen sharing radio sa widi adapterom na lp.
Evo sad je mob na 4% nakon 2 dana (1d 15h od zadnjeg druzenja s punjacem), 7h sota. Cca 30min snimanja 1080p videa i barem 1h youtubea, ostatak hangouts, mail, vibero, tapatalk i cca 2h poziva. Wifi i 4g stalno upaljeni, bez ikakvog atamina moda. Tak nekaj da sam sa xperiom m radil vila bi na punjacu vec 4 put :-) Stvarno je bestija mob. |
meni izgleda da mi je lollypop malo sjebao bateriju...prečudno mi se ponaša...da ne govorim da nemoze izdržat max 4H SOT...do sad je to uredno bilo 6H+... uvjek isto koristenje,uvjek iste aplikacije ... još me jedna stvar muči...baterija na 12% danas...osvježim mail 2-3 puta zaredom ona se sroza na 9% ?!
sve mi se cini da ću mjenjat Z3 za Z3C ... ionako mi nije baš ovoliki ekran nije potreban! :( |
Tak sam i ja na z3c dobio, jedva 4h sota na lolipopu, citao da ima neke seme s gasenjem ovih i onih servisa i kak sam lenguz samo sam si stavio kk natrag :-)
|
Ja sam isto vratio na Ultri. Previse problema sa ispadanjem aplikacija iz memorije, losija baterija kad ju se upregne, generalno nestabilniji od KitKata. Cak mislim i da mi se vise grije al nisam siguran.
Mislim da cu root i nes ultra light stavit gore, vidio sam da ima. |
Meni je na z3 prosjek cca 6:20 SOT, uz vacap, vajber, 4g/wifi ,sync stalno itd. Doduše sad sam na rootanom romu, ali isto mi je bilo i na službenom nerootanom.0.726 .
|
došao novi apdejt, skinuo ga i sad ga imam :D
|
Citiraj:
|
Ima netko Z1 da je na Tele2 i da je dobio Lollipop?
|
Moj Z1 je iz Tele2 ali odavno preflešavan na neš drugo :D zašto, o zašto pobogu čekati Tele2 update ;) pa staviš na mob bilo koji. Ne kosi se sa garancijom ako se za to bojiš.
|
Mislim da ću uzeti z3c idući tjedan, trebam prodati ovaj g2 prvo.
Može li tko reći na šta bih trebao obratiti pažnju kod xperie, znam da je za g2 ove žute mrlje se pojavljuju na ekranu, dali ima neka 'tvornička' ili česta greška kod xperia? kod g2 me baterija razmazila pravo, predpostavljam da kod z3c nije lošije stanje kod trajanja baterije? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Budem ga flešo onda možda, kad me uhvati želja.. pogledat ću tvoje ranije postove, samo reci koji mi je najbolji? Stabilan.. |
MA više manje sve isto po pitanju brzine i stabilnosti.
Treba samo vidjeti koji dođe sa manje bloata. |
Citiraj:
|
1 privitaka
Jedno brzinsko, jesu li ovo možda neki fake modeli xperie, ovo na slici iz oglasa je Xperia z3 compact, ali mi ne izgleda kao takav na internetu, ovaj flesh se nalazi ispod kamere
http://imgur.com/8EpduG0 Koji je ovo mob? |
Poučen iskustvom, predlažem ti da fizički pogledaš taj Z3C da opet ne dobiješ mačka u vreči doma ko tog flekavog G2.
Neka dečki koji imaju Z3C poslikaju pozadinu moba pa usporedi sa ovom kaj si postao tu. |
Baš sam pogledal svoj i nekaj mi je cudno s te slike, nije to z3c :D
|
Meni to izgleda kao Z1C.
Edit: nije ni Z1C. Moj Z1 ima tako flash ispod kamere ali okvir nije takav... Bokte...pa kaj to je :) M4 Aqua ;) to je mob sa slike ;) |
Ok hvala vam, ma necu se zalecat pri uzimanju ovoga, nego me zanimalo koji je ovo mob uopće lik stavio.
|
jel znate možda, ove z3c/z3 koje su kupljene u tcomu da li su zaključane? U potrazi sam preko njuškala, malo ih ima koje su kupljenje u vipu...
|
Pretpostavljam da ni ti nisi upućen u besplatno otključavanje po zakonu od 01.05.2015 :)
|
Citiraj:
|
Lako ak je zaključana na mrežu, ali im je bootloader zaključan, a tu ne možeš ništa :/ Bar ne na Z1c.
|
BL je zakljucan, mreza takodjer. Z3C t-com iz travnja 2015.
|
Isto na z3 tscum,travanj.. premda,ne vidim neke čudo beneficije otključanog BL .custom rom/kernel i iskreno ne znam osim toga što. Skin od slonija je minimalan,tako da baš i ne osjećam neku custom potrebu,em leti i na stocku.
|
Bome. Imao sam Xz godinu i pol i XZ1 imam već 8 mjeseci. Sony zbilja ima lightweight software. I kad se debloata, nema potrebe za custom romovima i unlocku BLa... IMHO naravno.
|
Mislio sam da će ići 1920 x 1080 na Z3C. To je HTC one imao na 4,7 ekranu 2013. godine, pa je mogao i Z3C na 4,6 u 2015. Doduše na bateriji bi se vjerojatno osjetilo ali kontam da za uređaj takve cijene ide fullHD ekran, usput i da ne mora 4K video gledat na 720.
|
1080p na ekranu ispod 5"? ma i ispod 10".... fakat smo se razmazili nepotrebno.
|
Nakon druženja sa 4K na 15.6 i fhd na 5" fakat ne znam sta ce kome to. :D
Mislim mogli su, al meni je drago da na z3c nisu fhd utrpali, hell mogli su jos malo "smanjit" cpu da ima vise baterije :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:53. |