![]() |
Citiraj:
Pa kaj se tu treba nadodat? Pičkast potez i sva sreća da je tak seljoberski fulal. Nego, nevezano za Bayern, Borussiu i Drogbu - prekrasne škarice Olića (i gol glavom): Link |
Znam da će glupo zvučati ali da bacio se iako meni izgleda da se zapravo poskliznuo. :D :D Dok je bio na podu još je nogom išao na loptu. Nije bilo klasično bacanje gdje se valja "od boli" i dok nije pao već rukama lamaće i pokazuje da treba protivniku dati karton. :)
No kako god jadno. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo ne znam na kaj se poskliznuo, valjda na zrak :D |
To se inace zna dogoditi na travi. :) Iako da je pravi ne bi pucao penal i trazio bi ponistavanje.
|
:hitthewal: |
Pa i ja to tvrdim od pocetka: http://www.givemefootball.com/334218...emier%20league
|
Neznam, ja sam jucer gledao bas wbrom vs swansea, i cinjenica je da taj lik meni nema bas nikakvih dodirnih tocaka sa drogbom, osim sto je crn...
ovaj je za njega doktor nogometa, dok je ovaj visok i trapav.. |
United-Chelsea 1-0 :D:D
|
Kakav gol priredili Carrick i Chicharito... :care:
Chelsea gubi od pete min. EDIT: Rooney za 2:0. |
2-0 United Rooney :care:
United, United!!! |
Rooney riješio utakmicu u 11. minuti:D
bit će to i 4:0 do kraja. |
Nemooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ivaneeeeeeeeeeee. psssssssssssssssss
|
I tako je Carrick ni kriv ni dužan imao sjajnu asistenciju za Chicaritov još sjajniji gol..
Ajme rupe ovaj Chech, dva mega kiksa u 15 min i 0-2 Chica i Rooney @ivane Umukni |
Citiraj:
|
Kaj si znao? :D
Pa oba gola su gola od čeha. :) Ne znam koji mu je bog danas bio. :) Inače je super golman što pogotovo vi "barcelončići" znate. :p Gol od hazarda je...UF PREDIVAN. :) |
I tako @ivan77 aka Jarunski Varan upropasti tekmu s vizijom kao vidovitog Milana. Crni ivane crni. Više smo te puta upozorili da ne progozniraš. A time samo ide naopako s rezultatom. -.-
Samo dalje nastavi pa da United završi kao prošli put. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Možda bi i bilo 4:0 da se ivan nije oglasio :D |
Je kak da ne. :) Uvalili su dva krumpira i kaj bi oni? Pobjedu? Kak da ne. :)
edit: nitko ne komentira potez Ibre. :) http://www.vecernji.hr/sport/nogomet...-clanak-522187 |
Baš htio to zalijepiti kad vidim da si ti stavio. Ma, legenda :D
Naravno da su neki naši portali krivo naslove napisali hahaha ali svakako, svaka čast Ibro :) |
Kakav dan :D
Liverpool dobio "moćni" Bejlov LOLspur Scum fejlao. Citiraj:
Još uvijek je među največim đubretarima u nogometu. |
Pa i ćorava koka (aka liverpool) ponekad zrno nakljuca. :D
Nije da imam nešt protiv njih al je već dugo godina svaka njihova pobjeda vijest dana. :) |
Vijest je zato jer se radi o jednom od 3 najveća kluba na svijetu.
Pobjeda ili poraz u sadržaju vijesti je manje bitna. |
Da, malo vecem od Hajduka iz kule
|
Danas
Schalke - Galatasaray Barcelona - Milan Navija se za turke i talijane. :D UJ! :D |
Ko sudi?:D
|
Forza Milan!! Viktor Kassai sudi.
|
ˇVisca Barça! ˇVisca Catalunya! :)
Realno tesko cemo proci dalje, nada umire posljednja pa se nadam cudu. Mislim da cemo uspit zabit dva gola a onda nas ceka luda utakmica puna prilika i sa jedne i druge strane. Mislim da ce Milan proci dalje pogotkom Stephana El Shaarawy-a :chears: |
Ajmo milan, ajmo schalke!
|
Navijam za Milan ali realno mislim da će im Barcelona utrpati par komada samo tako.
|
Ivane molim te ili napiši da milan prolazi ili nemoj ništa pisat PLZZZZZZ :D
|
Danas će biti penal, barem jedan :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Što ide u korist milana. :D Joj da bar daje kartone za simulaciju pa da opet gledamo završnicu LP bez barcelone. :)
|
danas turci i talijani prolaze dalje !!
|
Citiraj:
|
Ajde ne kakite već sad, ajmo prvo vidjet tekmu pa ćemo onda kakit, netko više netko manje :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:15. |