![]() |
Nemoj od tog trgovca s Alija naručivati s lošim ocjenama, rađe odaberi pravu trgovinu (tipa Banggood, Gearbeast itd)
|
Ma nisam ni mislio a ali..nego geekbuting,gearbest i sl..samo ne znam koji tocno da uzemem..ako moze preporuka jos koja do 50$
|
Još jedno pitanje nastavno na prvotno.
Postoji li player s Miracastom kod nas na tržištu? |
ja odusto android playera. samo pc i madvr renderer.
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Citiraj:
probao sam vec 15 komada, nemam vise ideja... https://postimg.org/image/ccs8sut9p/ ovako mi izgleda ploca, isti layout i chipovi... tvoj je isti takav? |
nemam takav, ali prolistaj ovu temu, ima kolega koji imaju baš takav PCB, ima par stranica unazad. Gle, igraj se s firmware-ima, nemaš kaj izgubiti.
Znam da sam se ja jedno dvije večeri s time zezao dok nisam složio. Nakon toga nisam niti razmišljao o rootu, custom romu ili openelecu :D |
Citiraj:
sent from my LG G2 |
A jesmo se usrećili haha. Jesi i ti svog sa openelecom zbriko?
|
imam wetek core bez daljinskog, dam ga za 250kn ako neko oce :) dosta dobro radi na we remote aplikacijom za telefon. jebada je kaj ga se bez originalnog daljinskog ne moze zbootat u openelec :(
Citiraj:
|
Citiraj:
Aj ak ti se da na pm malo vise detalja sto kako treba slozit za ovo.
Gledam da se rijesim tv pretplate od 80$ mjesecno, a ovime bih za 80$ imao cijelu godinu. Kakva je kvaliteta, da li barem 720p gura? |
zanimljiva lista @vorda22, kako se pokazala u praksi??
from my x500 on TT |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Znaci Ag-u proslo , a sve ostale zapala carina i jos skoro duplo troskova? :/
|
kad jednom dodje na carinu jel onda uvijek treba platit ili oni mogu pustit bez?
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...a7d659dd9e.jpg Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Na player od 200 kn, još 100 kn davanja državi
|
Narucio A95x model 1GB/8Gb sa gearbesta sa EU skladista za 28$
Necu se igrat pa sam uzo taj model cisto da vidim kak ce to funkcionirat, ak ce mi sto falit bum taj dal starom, a ja cu sebi onda uzet jaci. |
na ovoj listi sto sam postao ranije, neki programi stekaju na android kodiju, tj ubrzani su i negledljivi, dok na windows kodiju rade bez greske. jebes mi sve kupit cu shield i onda sam miran...
To GB-ovo "EU skladište" možeš mačku o rep. Pročitaj zadnje 2 stranice teme sa linka pa će ti biti jasno da i tebe sljeduje pdv
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=280070 |
Citiraj:
|
106 kuna je meni doslo sve skupa.. :)
from my Leagoo M5 on TT |
Citiraj:
Fino mi tam pise Shipping method: Hungary Registered Mail Sada se nadam najboljem da mi nece radi 25kn vise naplatit carinu. |
Mene je sad ave na kraju strah ista naruciti..hah
Mozda nest ak ima na trznici :) |
Meni 113kn carine došlo. Na player od 35 dolara. A šta ćeš, lihvarčine se moraju naplatiti :P
|
meni je danas došao. Naručen s one akcije te sam naručio UK verziju jer nije bila dostupna odmah EU. Kako je i UK verzija odmah postala nedostupna zamolio sam ih da mi ipak pošalju EU verziju. Tako su i poslali ali su mi isto besplatno dali i UK na EU adapter! :goood:
Danas je player došao i bez carine (jeeey :D ) Iznenadio sam se kako je to mali uređaj. Pa jedno 3 puta manji od M8S kojeg sam imao prije. Na brzinu sam ga isprobao i stvarno ljepo radi te je osjetno fluidniji od M8S uređaja. Radi uredno sa K400 tipkovnicom i mišem, prepoznaje vanjski disk, jako se malo grije u radu, ma milina za te novce. Zasad sam jako zadovoljan, detaljno testitranje ide za vikend. |
bez carine ha.. damn.. dobio i ja adapter isto bio.. ma box je bomba za te novce.. a i daljinski je kvalitetan..
from my M5 on TT |
Čudno kako je daljinski lošiji na staroj 1Gb verziji
|
Došao mi je COOLEME MB1. E sad postoji li neka aplikacija da sa iOSa mogu streamati na player. Dakle neka vrsta Airplay/Miracast ? Hvala
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Citiraj:
|
Citiraj:
from my x500 on TT |
Onda ovih dana ne hranim psa, mogao bi postar doci za koji dan ;)
TT sa XRN3 |
Evo moj upravo došao doma, javili mi, donio poštar i plaćeno laganih 107 kunića. Nadam se da će taj A95x opravdat moju kupnju.
|
ovi iz banggood nisu stavili cijenu, sad ja moram slati carini racun...
Citiraj:
|
Ako prilože oni paypal invoice ne šalju poziv nekada
|
Pozdrav, planiram kupiti neki android box, pa vidim kupujete A95X, a u prodaji su već i A96X, po gotovo istim cijenama. Zanima me je li 96 bolji jer su i po specifikacijama isti ?
|
A95X, bolja podrška za Libreelec kad ti dopizdi android.
sent from my LG G2 |
Aaa...,
ma imao sam već hrpu playera i streamera, no nikad android. Pa da i to probam, da vrti Kodi i da je 300-500 kn. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:41. |