![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
A i 300kn za kišobran, a-a, pa imam radije ovih po 30-40kn svagdje, jedan na poslu, po jedan u svakom autu, i po jedan u svakoj kući:D, a ionako malo šetam a puno se vozikam:D Citiraj:
Accuweatherov app na lgog je neloš, refresha lokaciju brzo, ali fula mjesto za po jedno, tj dosta često pokaže npr uštica, a ja u jasenovcu, ili bročice, a ja u novskoj, a odašiljači su u jasenovcu i novskoj. Nebitno jesam li na wirelessu ili 3g-u. Jedino što je vizualno predivan:D Ovaj na y300 isto vuče podatke sa accuweathera, ali temperaturu pogađa točno i prognozira 3 dana, dok ovaj na lgog-u prognozira 4 dana. |
Trenutno koristim Yahoo Weather. Fora mi je što povlači slike sa Flickra ovisno o vremenu. Inače sa samom aplikacijom sam poprilično zadovoljan. Lokaciju dosta dobro odredi. Najvažnije od svega ne draina bateriju. Koristio sam i Android Weather na S2, ali on je nekad znao bateriju pocuclat. Pojma nemam zašto.
|
Ja rokam Chronus widget (znači app sa Cyanogenmoda). Uglavnom jer mi je lijep, jer prognozu ne može ni Vakuola pogodit.
|
|
Izasao San Andreas za android
|
Imam SE Walkman live i Motorolu moto g. Zasto aplikacije koje se instaliraju na SE nežele se instalirati na motorolu? http://upload.slike.com/slike/2013/1...x-DSC_0217.jpg
|
Zato jer su namijenjene samo za Sony. Aplikacija vidi na koji se mob instalira. Nije Sony? Nema instalacije.
|
Citiraj:
|
Pa onda je možda do verzije Androida.. Određene aplikacije zahtjevaju min. XY verziju sustava..
|
Na soniyu je 4.0.4. a na motoroli 4.3.
|
Možda zbog:
penetrate pro WARNING: Some antivirus for Android may signal this as a virus because it is a security-related tool. We recommend going to them since their diagnosis is wrong. Penetrate Pro does not affect the operation of the phone. |
Citiraj:
|
Parse error je nesto drugo, moze biti neka greska u apku, neuspjela modifikacija ako se prckalo po xml-ovima, sto stvari... Da se ne da instalirati pisalo bi "app not installed" :)
|
Koja je ispravna procedura zamjene jedne png ikone u apku za user app? Moze li to ikako jednostavnije od apktoola jer vec sam se jednomneuspjesno borio s njim i javom? Bitno mi je da app radi nakon reboota i ne treba mi poveznica na GPlay radi updatea.
|
12 key keyboard
Zna li netko neku dobru free tipkovnicu da u vertikalnom polozaju bude klasična 12-key tipkovnica, a u horizontalnom qwerty tipkovnica. Pretražio sam cijeli google play i nisam našao. Takvu sam imao do sada na starom mobitelu, a sad na novom imam neku standardnu googleovu i nema tu mogućnost. Uvijek je qwerty i nezgodno je pisanje poruka jednom rukom.
|
Mislis na onu old school brojcanu tipkovnicu? Smart keyboard moze podesiti to sto zelis. Vjerojatno mogu i druge ali nemam iskustva.
|
Zna li neko zašto je Naked broswer (besplatna verzija) povučen sa Google play.
|
Citiraj:
http://forum.xda-developers.com/show...postcount=1563 Šalim se, nemam pojma. Čudo da nitko u toj temi nije spomenuo još |
" A director at another bigger company contacted me the other day with a very kind and personalized email, which I deleted without responding. This should give you some idea of my mindset when it comes to "selling out"."
Joj, kako je lik kul :D |
Citiraj:
|
Koristi tko Tapatalk Pro(al kupljeni na play storeu)?
Jel uspio updejtat na 4.4.0 verziju? |
Why?
Uredno updatean na HTC HD2, 4.3.1. Slimdroid |
A odbija mi updejtat. Javlja 403 error.
Obrisao sam account i aplikaciju. Išao skinut ju, no onda mi instalira verziju 4.3 dok mi nakon prvog paljenja aplikacije ponudi update na 4.4 al opet izbaci error. Šugavi playstore. Kolko sam vidio, dosta ljudi u zadnje vrijeme ovakav problem s tim errorom. |
Kod mene je tako, ali nema žurbe ionako ;)
|
Citiraj:
|
da netrazim, jel ima netko problema sa pozadinom na viberu, naime na zte blade neprikazuje emotikone :D niti se moze staviti pozadina, kao nema dovoljno prostora a prostora ima kao u prici :)
|
Jel ima tko Aviate, da udjeli invajt?
Izgleda da ih je Yahoo kupio pa da probam prije nego ih napune reklamama i sranjima... |
Meni bi dobro dosla neka app sa kojom mogu skidati filmice i/ili samo audio format sa Youtubea..
Sve da se rijesava preko moba, znaci potpuno neovisno o PC-u. Ako uopce postoji tako nesto za android.. |
Citiraj:
Odaberes yt video i samo ovdje koprias link i on ti ga skine preko browsera u audio formatu... |
Ali ima jedan problem, koristim YT app za gledanje klipova..
|
Citiraj:
|
Taman sam htjeo predlozit da stisne share pa u biljeske ;) tako funkcionira meni
|
http://sourceforge.net/projects/ytdownloader/
http://tubemate-youtube-downloader.e...ic.com/android onako otprve guglajući :D |
Citiraj:
Sad idem u grad pa kad se vratim probat cu ovo sto je raliSHA predlozio.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Updatealo ga i meni jutros...
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Za sve HT korisnike možete dobit 6 mjeseci Evernote premiuma. Samo logirajte preko mobilnog neta
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:56. |