![]() |
|
Citiraj:
joj sta bi dao za jednog i7 sada...=) @fran proc ne ide preko 3.9 otkljucan nema tih para...bar na ovoj ploci,a sumnjam da bi islo i na FXT ploci,tek sad shvacam koliko zaostaje AMD trenutno za intelom sa najjacim Phenom II 965 koji tesko ide prek 4.4GHz i to sa RB-C3 revizijom,ne moze prismrdit i7 920ici na stocku...fakin AMD =))) al ga ne mjenjam nema tog proca..=) |
Prelazak je neizbježan :D
|
jos ne...=)
|
aj blizu si mene dođi jedan dan..izvrtimo kod mene i miran si :)
|
moze dogovorit cemo se,na tom i7 bi trebalo ici oko 21k,moja gruba procjena,treba isprobati...
|
Na i7 bi to trebalo ići barem 23k... Ja sam sa GTX260 216sp dobio preko 23k :D
|
isto je to sve na istim taktovima...=)
al sam se kod sebe nadao bar 19k...steta,a proc je isti kao 955 cak na ovim clocku je i bolji,al AMD nema rijesenja trenutno... |
nategnut ćemo to na 24.5 :)...ak sad s 8800GTS 512 dobivam 19.6k...instaliraj msi afterburner i ako se da podešavat voltaža ići će to :D
|
3870x2 powerd by 3dmark :D
Tak da, ja sam sa ovim rasulom od proca dobio 18600...a sta da sam ju kloknuo na ove taktove koje sam izvukao, milina za benčat ;) hh, j sve, idem ja slozit HTPC komp, necu se od benčanja obogatit :) p.s. šaka: taj tvoj proc je mašina, nedaj da te ovu mlatimudani sa i3/5/7/9 capre :D |
hehe nesto krivo onda radim...neznam u cemu je problem,u faci mozda =)))
ma necu mjenjat proc ovaj mi je prirastao srcu =) |
evo jedan moj na xpu...ne znam kak ima max s istim setupom veći scor:D...mada je kod mene grafa i proc više kloknuta :D al kako se kaže..nije sve u klokovima
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_4a189c7a.jpg |
Ima nešto i u tweakanom xp-u :D
|
Baš i ne...
|
@Razer
A objašnjenje tvog posta ? Znaš ono, forum će ljepše disati kad obrazložite svoje postove. nhf |
Obrazloženje dolazi samim mojim odgovorom :D Ako na izjavu kako će tweakanim Windowsima dobiti na boljem rezultatom odgovorim sa "Baš i ne", znači da samim time ljudima ukazujem da nema smisla da se yebavaju sa lajtanjem Windowsa, pogotovo ako se radi za 3D jer nema neke velike svrhe. Na kraju krajeva, velika većina se niti neće zamarati s time. A oni koji hoće, vjerojatno niti ne trebaju filozofije drugih da im na to ukažu :)
|
Kod 3DM06 tweakanje windowsa baš i nema efekta.
|
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/show.php/750982_23407.jpg Citiraj:
|
Ma samo osnovne stvari tipa gašenje procesa i nekih sitnih podešavanja Windowsa i to ti je to. Ajde sad za 2D i slično još nekako. Doduše, tu ti više smisla ima igranje sa programima tima Memset, i CPUTweaker, ...
|
Citiraj:
Isti procesor, isti batch, drukcije hlađenje. Grafu jos malo nafrljit gore. hint : trebas nešto tekuće ili barem kruto na ~ - 80c :D |
joj joj...pogledaj CPU-Z i pogldaj 3D mark sta pise...
CPU-Z 4114,a 3d mark 3872 MHz ? ko tu koga laze,nema veze batch ne mora znacit to nista nisu isti,ovaj je na 790FXT ploci a moj na 790GX,a i hladenje nema zime posto je gore True black i ne prelazi u full loadu 52C na clocku od 3.9... jednostavno nece digne se na 4.05Ghz al nije stabilan...jebat ga |
|
grafa ne valja...
|
da znam ali zašto tako niska ocjena
grafička mi vrti sve ove nove igre na max bez beda |
haha..ak ti vrti gta4 na sve max, cod MW2 sva max detalji onda sam ja papa :D
evo moj scor s tom grafom http://www.imagesforme.com/show.php/831008_7174.JPG |
gta ne ali cod mw2 da i to bez beda
|
Citiraj:
|
a ne znam....ja dok sam imao tu grafu malo sam probao igre...stavio sve max na cod4 i naravno štekalo...morao sam smanjit neke detalje i to i onda je bilo igrivo, također na 1280x1024
|
na cod-u su sve postavke na extra i radi bez da trepne
|
a onda mora da je grafa zlatni primjerak :D aj nek ti bude...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:16. |