![]() |
Sirok pojam. Model?
|
Jel ima netko problema sa youtubeom?Meni od kada zeza optitv(serviseri nikak da dođu) youtube se jako sporo puni...jedva da gledam 480p,a 720p ono jedva ide,pa stane pa ide pa stane...Jel 5mbit dovoljno za direkt prijenos 720p?
|
Meni na 720 ide dobro, čak se učita i prije. Na 1080 malo kenjka ali pustim jedno minutu da se učita pa onda pustim video, onda ide u realnom vremenu, koliko brzo učitava toliko brzo prikazuje.
|
Nemam OptiTV ali isto u zadnjih nekoliko dana youtube sporo puni.
|
Citiraj:
|
Je , dobio taj u četvrtak.
|
Citiraj:
Edit: Hvala silver_tip. ;) |
Evo slike, antena odvojiva.
|
Proradilo sve,sad vrti i 1080p uživo :) ja zadovoljan :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Dobro je sad. Nakon sto je bio tehnicar, nema problema.
MT880 |
:S
a sta je tocno radio? kad je meni dosao internet je taman savrseno funkcionirao... kasnije naravno je opet sve u qurac oslo... evo, trenutacno isto radi super... ali pred sat vremena nije... |
Zamjenio je modem jer je otisao zbog groma te je zamjenio splitter. Onda je nazvao kolegicu da provjeri vezu. Vec preko mjesec dana nema problema.
|
znaci ipak se to desavalo radi starog modema?
|
Prije bi rekao da je bio problem u splitteru.
Prije dolaska tehnicara SNR je bio oko 7, pa sam zvao podrsku da smanje profil te se SNR popeo na 11. Nakon sto je tehnicar zamjenio splitter SNR je sada 25. Stari splitter nije izdrzao niti dvije godine. |
a koji si modem imao prije ovog sadasnjeg?
|
Isto MT880. Donjeo je neki bezicni dlink ali kada je vidio da ovoga imam morao je stavit isti. Doduse taj je prethodno bio koristen.
|
stvar je u tome sto meni telefon+splitter i modem nisu na istoj uticnici pristekani... modem je na katu pristekan, a telefon+splitter dolje... i sve je radilo dosta dugo... sto znaci da ipak nije do splittera jer nije povezan s modemom... znaci moram produzit ugovor da bi dobio novi modem jer je garancija prosla...
jesam u pravu? o.O |
Da. Produzavanjem ugovora mozes opet uzet novi modem.
Moguce da tebi nije splitter jer je moj na tavanu. |
Koji su ovo laggovi zadnjih dana, katastrofa.
Svakih pola minute se "smrzne" po 6-7 sekundi. :fuming: |
Citiraj:
|
Meni isto u COD4.
Ovo postaje sve gore i ucestalije. |
Jel ih neko mozda zvao u cemu je problem...
|
prevruće je........
kabeli se tope. |
E ovo s Optimom zadnja dva dana fakat nije normalno, svakih 30tak sec-1 min veza puca na 5-6 sekundi...za poludit
|
Citiraj:
Jel stvarno problem do vrućina tj. oće ovo prestat tamo u nedjelju kad najavljuju kišu i nekakvo zahlađenje? |
Ja nemam nikakvih problema za sada...
|
Meni u Doti isto laga non-stop, i Garena mi se ruši kenja itd, koma....
|
Citiraj:
|
A o kakvoj aktivaciji se radi?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:51. |