![]() |
gledao get smart 2/10 nemam pojma al ovo je ššrot od filma
i wanted aaa ne znam malo mi je too much pa nek bude 5/10 |
Nabavio Gospodare prstenova trilogiju ali produzenu verziju koja je 218+225+252 min.
|
Citiraj:
|
A jbg, nakon sta sam jucer gledao one povijesne filmove na TV-u pa me malo ulovilo. :D
|
Pogledao jučer Max Payne,nakon pola sata otišao na WC,nije me bilo pola sata,i vratio se,pola sata opet gleda,i zaspao zadnjih pola sata..:D:D:chears:
Sve u svemu film za kikiće od 10g,veći hype me šorao dok sam to u jednom danu prelazio kao PC igru..film je 6 od 10..i to za fanove.. |
Citiraj:
Yes Man (2008) Unatoc Carreyevim uobicajenim interpretacijskim stilovima (protiv kojih nemam nista) i zanru filma, uspjeva se ozbiljno pozabaviti temom koju obradjuje (sami otkrite koju) i poprilicno me nasmijati. 7/10 zbog samo jedne mane, naime, onaj replay faktor nije bas visok, kao kod drugih Carreyevih filmova, ili bar vecine. No, ok, vidjet cu za par mjeseci... |
Sinoc pogledao El laberinto del fauno.
Cak nisam zaspal. Inace ne volim strane filmove bas, al ovaj mi je bil ok... Neki dan Beerfest. Film o ispijanju piva, mislim da nemoram reci nista vise :D Dan prije toga Nick and Norah's Infinite Playlist tu na neciju preporuku... Sta reci... GO YUGO :D |
Upravo pogledao Knowing > preporuka.
|
Citiraj:
I ja pogledah ovaj film neki dan. Dobar španjolski film. Dvije paralelne radnje, od kojih je jedna fantasy. |
Citiraj:
|
16 blocks [2006]
Bruce Willis je pandur prid penziju sa mutnom prošlosti kojeg dopadne zadatak da neko nebitnog svjedoka odvede na sud koji je udaljen 16 blokova... Ubrzo kreće akcija i Willis skuži da ga je dopao svjedok koji svjedoči protiv policije, odnosno protiv par "najgorih policajaca" u gradu. I to kreće akcija koja podsjeća na Ramba ili Umri muški, dakle radnja "sam protiv svih". Al opet nekako je to dosta ozbiljnije nego recimo Umri muški, dosta je realnije, s puno manje "umri muški" preseravanja. Nekako se cijelim filmom vuče patetika te onaj američka šema "dobar/loš policajac", al kraj je daleko od patetike i svakako samo radi toga zaslužuje ocjenu više. David Morse je odlično odglumija negativca, a Mos Def (svjedok) će vam vjerovatno dignit živce svojim piskutavim glasićem i ponavljanjem dosadnih monologa koji ne vode nigdje, al onn i Willis se solidno nadopunjuju i s tin filmu daju dobar štimng filmu:) Solidan krimi-triler, pa ko voli, nek izvoli;) |
Upravo pogledao Gran Torino i film je fenomenalan,10/10 svakako,toliko puno tema obrađeno u jednom filmu i savršeno upakirano...
Clint je stvarno legenda i svaka mu čast. |
treba mi prekoruka srb filmova a da nisu poznati tipa mrtav ladan,rane.....to ne... nesto noVO :D
|
Citiraj:
Također, Underground od Kusturice bi trebao bit odličan. Apsolutnih sto je dobar. Do koske je opak. Za Sedam i po sam dobio preporuku. |
Povratak Brzih i žestokih
Odgledao jučer u kinu, malo slabije čujem danas, ko da sam na koncertu od Manowara bio.... Solidno je ispalo, usporedivo sa prvim dijelom, naravno ne može bez patetike i klišeja kao ni bilo koji popcorn blockbuster... Kad sam vidio kak Dizel radi Wheelie sa svojim Chevelleom, odmah sam dobil volju malo šarafati po karburatoru od Yugića, da izvučem koji extra BHP:D |
Upravo pogledao The Midnight Meat Train,totalni piš od filma...film je smješno glup i jadan.Draga je očekivala neki strašan film,film je ispao samo strašno loš.
Ne preporučam ga starijima od 14 :respekt: Bljuv. |
Citiraj:
Pogledao i Knowing sa Nikola Skadzeom :) ok promjena nakon par mjeseci drametina sve dok nestigne emo Star Trek :) |
Upravo pogledao From Within , još jedna u redu The Ring serijala...
|
Neko spomenu španjolski film ...
Pogledajte Timecrimes (Los cronocrimenes) 2007 g. |
Kad smo kod spanjolskih filmova, tko nije gledao španjolski REC neka pogleda američki remake tog filma - Quarantine ... osobno puno bolji, efektniji, krvaviji i strašniji od izvornika. Jedan od boljih horrora u zadnje vrijeme ... 8/10
|
pogledao
Valkira -
nije neki spektakl al ok diverzantsko - političko - vojna pričica za jednom pogledat 5/10 http://www.imdb.com/title/tt1125849/Hrvač - ok malo krvavo kome ne leži nek ne gleda, ok mi je kamera koja prati lika koda snimaju na pravom natjecanju "s ramena" što doprinosi uvjerljivosti priče, uglanom uvjerljiva priča o životu borca i promjenama koje donosi starost u ringu i privatnom životu 9/10 |
imal neki dobar fantasy film s naglaskom na fantasy znaći da glavnoi lik ima neke magične sposobnosti možda i nešto romance
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Stardust: http://www.imdb.com/title/tt0486655/ |
Citiraj:
Ja u petak idem ovaj,ajde bravo - iz prve ruke da čujem već na pet mjesta da je odličan film.:chears: |
Citiraj:
The Vengeance Trilogy Tri filma nevezana jedan za drugi o raznim oblicima mucenja bilo psihickog ili fizickog. Sympathy for Mr. Vengeance - otmica zatim osveta Oldboy - 15 godina zatvoren zatim osveta Lady Vengeance 13 godina zatvorena zatim bolesna osveta 7/10 |
e moze preporuka za neki fantasy film ali bas fantasy tipa koriste se magije itd...
|
Citiraj:
Citiraj:
Samo par postova gore, pa i odgovor. |
nisam stavio da nekoga zajebavam nego sam taj gledao stardust pa molim koji prijedlog jos....
|
Citiraj:
Na kraju se malo zamisliš,nije neki trash da jedva čekaš da završi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:39. |