![]() |
Kompletni raspad sistema? Ni top up ne radi, placanje ne radi, cards ne radi login traje dugo
|
Ja nisam mogao pogledati podatke s virtualke u app-u, dodavati novce nisam probao.
Dobro da je več bila povezana sa paypalom pa je prošlo. Fizička nije bila podržana na toj stranici pa ne mogu dati više informacija. |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A715F koristeći Tapatalk |
Pokušao već 2x dodat novce, Erste verifikacija ok, čak mi i terete ali iznos u Revolut na čekanju
|
ja primio na revolut prekjucer novce (revolut na revolut), sve normalno... jucer slao, isto sve instant. dnevno koristim samo za placanje u ducanu, isto radi sve ok.
|
|
33 kn provizije na 500 kn na pbzu
|
Citiraj:
|
Hmm mislim da je prije do toga da je prijašnja Mastercard bila pa mi nije skidalo a sada je Visa i skida.... I prva i sad ova druga nova su bile sa Litavskim IBANom.....
|
Nije ti važan IBAN, već BIN, prvih 8 znamenki kartice.
|
Moze li se uredno placati na Aliexpressu sa Revolut racunom u € ? Bez dodatnih naknada, bez problema s refundom...
Placam trenutno preko pbz deviznog bez ikakvih problema. |
Naravno
|
Kako se šalje novac natrag na tekući, kakve su naknade, minimalan iznos itd?
|
Citiraj:
U pravu si |
Citiraj:
Ja sam na metalnom masteru imao HR bin - nije bilo provizije na PBZ bankomatu. Metalna VISA - pokušava me PBZ zakinuti za pare (prvo 25, sad već 33...) Tak da, sa tom karticom izbjegavaj PBZ... Do sad isprobano radi (bez provizije) na ZABA, Sberbank, Erste, POBA, OTP bankomatima (između ostalog)... |
Ne kužim toliko puta smo to prošli i uvijek završimo na tome koji je bin. Pa ljudi odfikarite PBZ I odite na kako je gore Panda napisao na xy drugih.
Jedina banka koja provjereno sere u hr je pbz, zaobidjite je I bok. Sent using Tapatalk |
Citiraj:
Bez naknade, kolko sam uplatio s revoluta toliko je sjelo na račun :D |
Ne mora da biti da će biti bez naknade. Tipa ako ima erste, oni ne uzimaju naknadu za uplate sa stranih računa, dok neke druge banke uzimaju
|
Erste, RBA ne uzimaju naknadu. PBZ uzima. Za ostale treba pročešljati dokumente o naknadama.
|
Ja sam na PBZ-u, nije mi uzelo naknadu
|
Za EUR priljeve ne, za HRK uzimaju 7,5 kn.
|
Kune sam uplaćivao i nije mi uzelo nikakvu naknadu
|
Pogledaj bolje izvod. Ne oduzmu ti od prebačenog iznosa, već ti naplate kao naknadu s tekućeg računa. Imaju je i dan-danas u dokumentu o naknadama.
Citiraj:
|
Prije par sati
Prvi bankomat rba ne mogu dici novce Drugi erste ne mogu Treci erste al u drugome gradu mogu napokon dici novce Wtf? Nova Visa je u pitanju |
A sta ti javi, razlog neki?
Ja nikad problema sa revolutom. Kes svako malo dizem jer mi blizi tuđi bankomat nego od moje banke. |
Da se obratim izdavaču kartice... Evo ja s novom Visom od početka problemi...
|
Citiraj:
znam da ZABA uzme 7,5kn naknadu isto. Uplatio frendu za probu i uzeli su tih 7,5kn |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pokušao sam novce sa Revoluta prebaciti na Nexo - ne ide. Izgleda da je Revolut blacklistan na njoj.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:20. |