![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
|
imaš takav identičan na ekupi 4859kn
|
Gledam malo popuste po netu i mislio sam prošle godine kako ne možemo biti veće dno dna što se tiče tih popusta, ali eto ipak možemo, prošle godine ako ništa drugo ona 2 ryzena od 500 kn što su bila za cijelu Hrvatsku popravljala su prosjek,a sada ni to nema :roller:
A ove što kampiraju nema smisla ni komentirat, da mi džabe daju PS 4 ili šta ti ja znam kontam da ne bi cijelu noć tamo čamio,taj zapad nas je toliko zaglupio svojim pi*darijama da je to neviđeno. |
Citiraj:
|
potpis na ovo gore. kome je tocno u interesu dovuc hrpetine ljudi i potencjalne sukobe umjesto da se moze online narucit pa ko prvi... :stoopid:
|
Citiraj:
iz istog razloga zasto dinamo prodaje tako ulaznice ili city... u redovima.. kad moze sve online za 2 min, al onda nema efekta potraznje i atraktivnosti... al ja bi razumio da je to 65" samsung za 500 kn pa ajd, nego cekat 24 sata radi ps4 snizenog za 400 kn :hitthewal: |
Citiraj:
Vidim netko je napisao da ima identican u Ekupi. E pa koliko sam ja pratio topic s televizorima, ta dva modela su nebo i zemlja. ovaj q60 se ne preporuca uopce, nego se kaze da se radje uzme stariji Sony, dok ovaj q82 je u cjeni kao u nas q70 kojeg sam ja kupio... znaci da sam taljan sad bi imao q80 |
Dućan je legit I meni eto blizu i baš idem skoknuti da pogledam.
Neznam zašto je kolega prije linkao dva različita modela TV-a. Em se izgledom razlikuju em imenom ...ako je to zaista q80 serija od sammyia, mislim da znam šta si uzimam onda Sent from my Redmi K20 using Tapatalk |
Delete
|
jel ima igdje kakav Ryzen da je na black fridayu? Moze i vani. Ali ono da je 50%, hehe, ili previse trazim?
|
Delete
|
Jel može postojati veće sranje od popusta u npr. SD (a oni tu prednjače) koji vrijedi samo za određenu kreditnu karticu? Kakve su to gluposti, jel im kartična kuća nadoknadi maržu?
|
Citiraj:
Ja sirota u RBA....a njih nikada nigdje :( |
Ista stvar kao kada neke firme imaju BF samo u nekoj od svojih poslovnica. Svima ostalima su pokazali srednjak.
|
ja bi najvise volio da naprave vecina ko sto je abrakadabra napravila za 1. rodjendan, kod za 20% na sve taj dan i gotovo.... ne mora bit 20% može 10-15% na sve, kod daj i bok, a ne ovakav ciganluk, cuj futura, groupon za određene artikkle radi 70 kn ustede :roller:
a ove svinjarije samo za Zaba korisnike od SD, necu ni spominjat |
Citiraj:
Citiraj:
To je koda si reka da je Fiat Tipo identičan ko Audi A3 |
Citiraj:
|
zanima me kako na ekupi dobit cijenu 269kn za ps4 kontroler, meni pokazuje 299kn?
|
Ako nego može malo pojasniti taj 55q82 što sam linkao.
Nigdje na netu ne mogu naći info o tom modelu, čudno mi je da q82 a ne q80 + prvobitna cijena od 1500€ mi se čini čak i "malo" za q80, pitam sam koja je razlika između q80 i q82? Sent from my Redmi K20 using Tapatalk |
Citiraj:
Naruči iz Sancte za 239 kn. |
bio je jučer 269 za maestro/master
sad je gotovo to u sancti imaš, pogledaj temu akcije |
Citiraj:
https://www.displayspecifications.co...ison/d7785be0b |
Citiraj:
|
Ima kakvih aio coolera na akciji? Ili cekati ponedjeljak? Gledam po amazonu.de opcenito losa ponuda danas sta se tice pc-a
|
Citiraj:
bezveze, tokom cijele godine imas ispod 3k laptope sa ryzenom koji je bolji od i3 evo ovaj npr. s ryzen 5 2500U s 3 god garancije https://www.ekupi.hr/HP-255-G7-7DF20...p-1437712.aspx |
Onaj ima HDD uz SSD i nije HP čija se kvaliteta izrade gadno srozala zadnjih godina.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Hvala, taman radio narudžbu na PiHutu kad sam ovo vidio, samo pošao u Chipoteku i uzeo sve sa liste osim četvorke sa 1GB :) |
Slab black friday. Od komponenti jedino ono ritoro (rebrand seasonic focusa,) od 750w za 550kn dobar deal
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:18. |