![]() |
Evo opet frka pa pada BTC...zbog priča da bi američki SEC mogao zabraniti sve kriptovalute
|
Daj neki link na to
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Možda zato Litecoin pokazuje znakove dizanja?!
Nemogu zabranit internet! ;)) Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Sorry, mislio sam da je generalna frka već poznata, pogotovo što vidim da vas je većina na Bittrexu: https://cryptoanteg.com/blogs/news/a...ting-bittrex-1 |
Jbga promakla mi ta vijest i pogledam blockfolio, sve pada ko kamen. :(
Citiraj:
ja pretpostavljam da će se zadržat samo na tih par coina, ali očito je vijest bila dovoljna za generalnu paniku...ovi što imaju ta 3 coina su debelo popušili |
Moze li netko mi eli5 ovu situaciju, taman se registrirao da mogu kupovat nakon 20 dana verifikacije :)
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Citiraj:
Što sad? Dali prebacit bitcoin na coinbase? Ili!!!
pari mi se da opet oce da snize cijenu bitcoina! Pa ce neko od njihovih kupit po bagateli. :\ Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk |
Pa dok proglase bitcoin securities onda bude panika. Trenutno ak nemas nekaj od ovih 5 valuta koje idu s bittrexa, onda nikom nist.
|
Šta ne bi sad bilo pametno kupiti shitload Bitsharesa na Bitshares exchangeu? https://bitshares.org/wallet/#/market/BTS_USD
Naravno, kad još malo padne...tipa, prepolovi se na 0.02 :D |
Kreće Ripple (XRP) pump...
|
Citiraj:
ja sam ga uzeo na 4703 i postavio prodaju na 5500, pa ako stigne do tamo, stigne :D |
Stavi na više pa pričekaj još 2 tjedna
|
Koliko dugo traje prijenos criptovalute sa bitstampa na kraken? Jedino sam na te dvije mjenjačnice, a prva nema ripple?
Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
ja mislio to monero, provjerim
100% si u pravu txs
zasto ovoliko tone BCH?
Sad sam 15% u minusu..jedina opcija je da se brzo isčupam.. prebacit se u ripple. |
zato sto je smece kao i svaki drugi shitcoin...iovako ce propasti kad gold dodje kao i svaki drugi iza njega...ja to gledam kao neku dividendu...free money...
ja sam trenutno u wavesu i cim prestane rast a nebi trebao jos 6 dana, bacam se u xrp, al posto rastu podjednako sve 5 Citiraj:
hvala:goood::chears: |
Citiraj:
|
Ja uskočio na 4993 a iskocia na 5015
:) Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk |
0.05% zarade :D
|
Nemoš više !? :)) s obzirom kako se brzo odvija, dobro sam i ovo pokupio, diži ponudu, prati potražnju,
Gledaj di si ti uponudi, pa onda spuštaj opet, i tako u krug ;) Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk |
a pada pada... kaj sad .. bude se ponovo diglo. Ja sam u bitrexu, uzeo sam neke druge valute što sam se pozicionirao , barem za prvu polovicu 10. mj i jednostavno mi se neda šaltat ponovo u gdax da bi prebacivao u fiat za vikend.. do sad tako samo gubio coinove, da bi nešto ulovio... pa vikend zelen...
Jel to to što treba napravit za novembar za hardfork da se dobije "još jedan" btc u odnosu na koliko se ima ? https://www.youtube.com/watch?v=pBATyWhaim4 8:20 |
Ja sam još "zelen" neki dan sam se rega, i sve mi je ovo novo :)
tako da "istražujem" sve kombinacije ;) Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk |
A da na bittrexu ides u usdt bez nepotrebnog real fiata? :lol2::chears:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:12. |