![]() |
Nego, jel se vama desi da na gboardu prestane raditi haptic feedback? Dogodilo mi se dvaput. Nisam uspio vratiti feedback nazad bez rebootanja. Nije do power savinga, nista sto bi mogao skuziti. Palio gasio feedback u postavkama i nis. Feedback radi na gestama, samo u gboardu ne. Evo sad tipkao poruku i u pola poruke nestao feedback pa rekoh da pitam i vas...
|
Pixel 7. Nikakvih problema otkad sam ga kupija.
|
Pixel 7 pro. Ništa od problema. Skoro tjedan dana.
|
P7a bi trebao imati novi fotosenzor
https://www.phonearena.com/news/pixe...-hold_id147217 |
Citiraj:
|
Možda, ali P8P bi trebao imati Samsungov GN2
https://www.phonearena.com/news/pixe...stake_id147231 btw, evo baš svih specki P7a https://www.phonearena.com/news/pixe...-leak_id147380 |
Tako je, samo što će 7A biti pokusni i kasnije prelazi na 8 ( dorađen algoritam)
Ali ne sumnjam da će biti bolji. |
Citiraj:
Rebootao ga jutros nakon updejta i sve magicno radi. A jel ti radi notifikacija da ti je dostupan system update? :) |
Midrejnđ 7a pixel će se natjecati s kamerama u višestruko skupljim smartfonima, U23, 14pro itd. I vjerojatno će stajati uz bok flagšip modelima s velikim senzorima, a koji probijaju cijenovni rang 1000€.
Bravo gugl. Imaju konja za utrku s opakom kamerom koja će pokazat zube i flsgšipima za prihvatljivu cijenu, čak i ostatak specifikacija koje krasi 7a su praktički pun pogodak za jedan midrejnđ mob, a koji je neupadljiv ali opak. |
Citiraj:
katkad da, katkad ne. :D |
Otkada sam preuzeo, na njemu je bio 01mj i automatski došao velik update 05mj 1,2gb.
Jedno sam ručno osvježio Google Play update - 04 mj |
Izgleda da će Google, bar u nekim državama (obično DE, FR, UK i IRL), kupce P7a nagraditi sa besplatnim Buds-A sluškama (cijena na GStoreu im je 99€).
https://twitter.com/Katentu/status/1654489165491318784 |
Ništa od pre-ordera P7a :)
|
ima već hrpu videa, klasično ćemo radi ljepote kadrova stavit kmicu
|
Fold po meni iznenađenje ali ne opravdava cijenom.
|
Citiraj:
Treba se isto tako sjetiti da nema punjača u pakiranju. Mob je solidan. Bilo bi znatno atraktivnije da spuste cijenu nekih 80-100€ i još daju sluške na to. |
Citiraj:
Dragoj zelim uvalit P7A a ja imam P7, mozda se i zamijenimo. Dosta mi je korisno sto punim buds pro preko 7-ice, na 7A su to makli. Nije da puno ljudi se odlucuje, ali malkice su smanjili Pixel Stan. njega cu ubost :) |
Google je postao škrt. Prije su uz mob davali on-ear Bose sluške koje su vrijedile bar duplo više od njihovih A-Budsa.
Ne znam zašto vam tih 9 EUR više od najavljenih 500 EUR čini toliku razliku. |
Citiraj:
Cijena se više-manje znala i uvedeno je dosta novotarija za "a" sufiks, no zasad je najbolja stvar kod P7a što P7 košta skoro pa isto, a koji je barem jedan level iznad. Ameri čak ni nemaju trade-in, kao kod P6a kad se nudilo $300 za ispravan P4a + Pixel Buds A. :D |
Osobno ne vidim nekog jačeg razloga zašto bi netko uz P7a kupio P7 za 90€ više.
|
Netko bi, netko ne bi, no govorit ću za sebe:
- bolje kamere, odnosno bolji krajnji rezultat - GG Victus naprijed i nazad (GG3 nije loš, dapače, no P4a također ima GG3 koji se grebe ko kuhani sir, a imao sam dva moba prije sa GG3 i ekrani su bili ko novi nakon dužeg korištenja) - bolji haptics Od ostalih značajki, meni nebitnih: - skoro pa ista veličina uređaja, no P7 ima veći ekran pa logično i manje rubove - brže bežično punjenje - IP68 |
Meni je brže žično punjenje, brže bežično punjenje, veći ekran i vjerojatno malo kvalitetnije složen uređaj.
|
Jesu li sigurno kamere bolje na P7? Pogledao sam ovo što je stavio mamutarka i kaže da su novi senzori na 7a, no nisam upratio što kaže za kvalitetu...
|
Siguran sam da ce fotke po kolicini detalja biti blize 7ici nego 6a zbog pixel binninga.
Nadam se da haptics na 7a nije grozan kao na 6a... 7ica ga tu gazi. S druge strane - ista baterija, maltene isti sw (ne znam je li unblur i dalje P7/7Pro only feature, zna biti jako koristan na P7) - za razliku u cijeni izmedju 7a i 7 uzmes case, stakla i pixel stand (dolazi s adapterom) i imas kompletan bundle po cijeni P7. I dobijes budse. Nadam se da 7a moze koristiti sve one silne feature uz pixel stand... :) Edit: ispravak netocnog navoda, face unblur normalno radi kod 6a. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Spajanje na komp ograničen na USB 2.0 i isto punjenje. To su neki kompromisi. |
nema pixel 7a makro.
|
GSMA ima hands-on i usporedbu fotki sa P7
https://www.gsmarena.com/google_pixe...eview-2566.php |
Citiraj:
Tako da je meni najavljenih 500€, kao što napisah, bar 10% previsoka cijena. Ne radi se o tih 9€, već o tome što očekujem od slabijeg pixel modela, a to je primarno: do max 450€, plastična stražnjica uređaja i dobra kamera. Nisam uopće zahtjevan, ali moj problem je što dobra kamera i low-end telefoni na žalost ne idu skupa. Očekujem pad cijena do Božića za bar 50€, pa će se opet razmisliti o kupnji. Vremešni 3a XL radi još uvijek odlično, ali kamera je rak rana. |
Kupi 7a, dobiješ A-Budse s njime. Prodaš ih i dođeš na cijenu o kojoj govoriš.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:08. |