![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Roller ne cheata, mada me ubio barem 20-ak puta po igri (vidio sam na killcamu - uvijek headshot : goood : )
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego ovako, još davno kad sam počeo igrat pito sam jednog lika kako to da on mene stigne pogodit u glavu u trku. Odgovor je bio: "Pa nišaniš!" Moja reakcija je bila: "Kad stigneš jebote?" To je jednostavno praksa, sad bih odgovorio isto tako, premda uopće ne razmišljam o tome dok igram, jednostavno ruka sama ide. A što se tiče traženja protivnika. 1 na 1 su najbolje slušalice pojačane do kraja, preko pola mape se čuje hodanje po snijegu ili po daskama unutar zgrada. A za šoru sa više igrača, najjeftiniji 5.1 sustav itekako pomaže. osobno imam CL Live! 5.1 i creative SBS 560, najmanji 5.1 sustav, za igre kao stvoreno. Ipak je CoD igra sa kvalitetnom zvučnom kulisom...:beer: Jedan hint: treble i bass nabijeni do ibera i eax uvelike pojačavaju zvukove u daljini;) |
Citiraj:
|
To sa nišanjenjem reci catu. Sa onim šugavim rifleom me skine sa pola mape i jednim metkom, a oba u trku
|
Pogodite tko je najveći snajperist na dozi?:D :D
|
uf uf, tek sam sad vidio onaj tbredov screenshot....
pa nije ti to trebalo choviche, koga briga za ove koji varaju, ne morash i ti. ako ti smetaju, skinesh se sa servera ili igrash dok ti ne dopizdi... shto se toga tiche nisam probavao cheatove, niti mislim jer me ne zanima, ovdje smo iz gushta i zajebancije... a i po mojem scoreu se vidi dali cheatam ili ne.... :smoke: zhivjeli... :beer: |
@ Thoroughbred B
pa kako ti pada na pamet ić varat. ajd da probaš wallhack na 5 minuta da vidiš kak je to, al ne, ti razvali 5 mapa zaredom, možda se i navikneš na to. ja osobno nisam varao, nisam ni probao, a bome niti neću. To uništava čar igre, nadmetanje, bashanja, a ne to -skempaj se, gledaj kroz zidove i deri po "jadnicima" koji nisu otkrili wallhack.:rolleyes: u tvojem je interesu da više ne varaš, jer, baš kako je spwn rekao, sredit ćeš si bannove sa servera ako se to pročuje. podrav;) |
http://rapidshare.de/files/13321255/pcekspert.dm_1.html
Evo jedan demo koji sam maloprije snimio na jednom mađarskom serveru. Dakle, kopirati u X:\Program Files\Call of Duty 2\main\demos Zatim pokrenuti igru i u konzolu upisati: /demo pcekspert gdje pcekspert označava ime demoa koji želite pogledati... |
|
Ajmo ondaaaaaaaaaaaa...
|
Zeza me malo soba, previse svjetla tuce kroz prozor pa nis ne vidim. Moram se skroz nabit na monitor :D
|
Citiraj:
|
I ja ću vam se uskoro pridružit, nisam igro par mjeseci, već sam zakržljo...
|
Citiraj:
Kad upadneš u mapu i kreneš igrat, lijepo u konzolu unesi: /record vekidemo gdje ti je "vekidemo" ime dema koji snimaš I pri kraju, samo u konzolu upiši: /stoprecording I to je to... Za gledanje dema: /demo vekidemo Voila:beer: On ne snima teksture, nego samo bilježi statistiku, pa tvoj stroj to sve reproducira kako se odvijalo na mom stroju;) Možda čak taj moj demo bude izgledao drukčije jer ovisi koji ti je mod igre postavljen na default. ovo je bilo na realisam serveru ako se ne varam, a default na mojoj igri je awe. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A da bacimo jednu dozu pa sve to možete isprobat
|
najbolje da ne probate ništa od cheatova
btw. ovaj ckiller to sam ja ili ti je pobjeglo slovo :D :clap: ili postoji još koji |
Ja sam za...
Tak i tak bi sad trebo učit :D |
@AMD
nevjerujem da roller vara-mozda te je vidio od kuda pucas ili si prosao pored prozora il sl. pa je znao kuda ces izaci... Meni su tri put rekli da varam: 1. zato jer ja uvijek izbacim nasumicno tri bombe i nakon 30-tak respawna i 90 bacenih bombi- uspijem slucajno napraviti 2-3 killa no obicno se zaboravim da sam na dozi i da tu ima cookinga pa imam i 1-2 suicida i 2-3 puta mirror deatha jer bacim na svoje bombu... 2. netko me ubije i ne makne se s tog mjesta pa ja odmah po respawnu bacim bombu tamo ili opalim par metaka na slijepo i covjek se pita kako sam ga vidio :rolleyes: ili vidim ga kako ulazi u kucu i ja automatski ciljam prozor jer znam da ce izviriti... 3.ciljam ispred nekoga kad ovaj trci...pa to je logicno jer ako ciljas u njega a on se krece dok metak dode do njega ovaj se vec pomaknuo, a ovako ciljas ispred njega i nadas se da ce naletiti na metak... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
: nono : : nono : i onda je Svizac zamotao cokoladu...... to ti je ko sa onom njufacom(junfericom), ona bi se hebala,samo da joj ne udje... joj,joj decaaa....:rolleyes: :rolleyes: |
Koji je ovo vrag nestala je i doza
|
Koji je ip doze nestal mi sa eya
|
eto,nema vise...valjda su i njima dopizdili chiteri....:rolleyes: :rolleyes:
sad uljetite braci iz Bosne,pa se i tam "pokazite" |
Pa ima doze jebote ćuk smotanog:rolleyes:
Igra se upravo |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:09. |