PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

grizli 15.02.2006. 11:50

Citiraj:

Originally posted by Thoroughbred B
Citaj sta pisem,napisao sam da sam skinuo to sranje i odigrao par okolo,a ne na dozi,ja na dozi nikad nisam imao sumnjive rezultate,kao sto rekoh ostao .dll jer nisam dugo igrao,hvala bogu da je 101/48 sumnjiv rezultat,ja sam jedan od prvih koji je tvrdio da je to nemoguce ma koliko god ti bio dobar!Mozda max 15-20 killova vise od smrti i to se moze nazvat fantastican igrac!Pogotov ako je puno igraca...
103/48 sam ja napravio a nemam niti jedan cheat niti sam ga ikada imao sto znaju svi koji igraju na dozi ili prije na nobu

grizli 15.02.2006. 11:52

Citiraj:

Originally posted by atha
nemojte tako ljudi, roller sigurno ne cheata, za tbred ne znam, ali sumnjam, ali roller NE defitnitivno.
roller, ckiller (i ostala wifi ekipa), spawn i gfc zule (newbie pro) su imho najbolji i najposhteniji igrachi sa kojima sam imao priliku igrati.

Roller nema teorije da je cheater igrao sam previse puta sa njime iako mi je cudno što ne pada od rafala od mp44

terminator 15.02.2006. 11:54

Roller ne cheata, mada me ubio barem 20-ak puta po igri (vidio sam na killcamu - uvijek headshot : goood : )

Thoroughbred B 15.02.2006. 11:59

Citiraj:

Originally posted by grizli
103/48 sam ja napravio a nemam niti jedan cheat niti sam ga ikada imao sto znaju svi koji igraju na dozi ili prije na nobu
Ma da,vidio sam bolesne screenshotove,recimo da onih 15 killova vise od smrti vrijedi za mene,tako igram kad mi stvarno ide dobro...:beer:

Roller 15.02.2006. 12:27

Citiraj:

Originally posted by terminator
Roller ne cheata, mada me ubio barem 20-ak puta po igri (vidio sam na killcamu - uvijek headshot : goood : )
A što da kažem nego hvala:beer:

Nego ovako, još davno kad sam počeo igrat pito sam jednog lika kako to da on mene stigne pogodit u glavu u trku.
Odgovor je bio: "Pa nišaniš!"
Moja reakcija je bila: "Kad stigneš jebote?"

To je jednostavno praksa, sad bih odgovorio isto tako, premda uopće ne razmišljam o tome dok igram, jednostavno ruka sama ide.

A što se tiče traženja protivnika.
1 na 1 su najbolje slušalice pojačane do kraja, preko pola mape se čuje hodanje po snijegu ili po daskama unutar zgrada.
A za šoru sa više igrača, najjeftiniji 5.1 sustav itekako pomaže. osobno imam CL Live! 5.1 i creative SBS 560, najmanji 5.1 sustav, za igre kao stvoreno.
Ipak je CoD igra sa kvalitetnom zvučnom kulisom...:beer:

Jedan hint: treble i bass nabijeni do ibera i eax uvelike pojačavaju zvukove u daljini;)

Thoroughbred B 15.02.2006. 12:36

Citiraj:

Originally posted by Roller
A što da kažem nego hvala:beer:

Nego ovako, još davno kad sam počeo igrat pito sam jednog lika kako to da on mene stigne pogodit u glavu u trku.
Odgovor je bio: "Pa nišaniš!"
Moja reakcija je bila: "Kad stigneš jebote?"

To je jednostavno praksa, sad bih odgovorio isto tako, premda uopće ne razmišljam o tome dok igram, jednostavno ruka sama ide.

A što se tiče traženja protivnika.
1 na 1 su najbolje slušalice pojačane do kraja, preko pola mape se čuje hodanje po snijegu ili po daskama unutar zgrada.
A za šoru sa više igrača, najjeftiniji 5.1 sustav itekako pomaže. osobno imam CL Live! 5.1 i creative SBS 560, najmanji 5.1 sustav, za igre kao stvoreno.
Ipak je CoD igra sa kvalitetnom zvučnom kulisom...:beer:

Jedan hint: treble i bass nabijeni do ibera i eax uvelike pojačavaju zvukove u daljini;)

To je istina,zna frend doc do mene pa pojacam ove logitech-e do kraja :D Zvucnici su stvarno jaki i totalni je gust igrat!! On igra,ja se smijem:D

grizli 15.02.2006. 13:34

To sa nišanjenjem reci catu. Sa onim šugavim rifleom me skine sa pola mape i jednim metkom, a oba u trku

grizli 15.02.2006. 13:36

Pogodite tko je najveći snajperist na dozi?:D :D

atha 15.02.2006. 13:49

uf uf, tek sam sad vidio onaj tbredov screenshot....
pa nije ti to trebalo choviche, koga briga za ove koji varaju, ne morash i ti.
ako ti smetaju, skinesh se sa servera ili igrash dok ti ne dopizdi...

shto se toga tiche nisam probavao cheatove, niti mislim jer me ne zanima,
ovdje smo iz gushta i zajebancije...
a i po mojem scoreu se vidi dali cheatam ili ne.... :smoke: zhivjeli... :beer:

Hrconja 15.02.2006. 13:56

@ Thoroughbred B

pa kako ti pada na pamet ić varat. ajd da probaš wallhack na 5 minuta da vidiš kak je to, al ne, ti razvali 5 mapa zaredom, možda se i navikneš na to.

ja osobno nisam varao, nisam ni probao, a bome niti neću.

To uništava čar igre, nadmetanje, bashanja, a ne to -skempaj se, gledaj kroz zidove i deri po "jadnicima" koji nisu otkrili wallhack.:rolleyes:

u tvojem je interesu da više ne varaš, jer, baš kako je spwn rekao, sredit ćeš si bannove sa servera ako se to pročuje.

podrav;)

Roller 15.02.2006. 14:30

http://rapidshare.de/files/13321255/pcekspert.dm_1.html

Evo jedan demo koji sam maloprije snimio na jednom mađarskom serveru.

Dakle, kopirati u X:\Program Files\Call of Duty 2\main\demos

Zatim pokrenuti igru i u konzolu upisati:

/demo pcekspert

gdje pcekspert označava ime demoa koji želite pogledati...

Costa 15.02.2006. 14:43

Probah malo COD1 :D

http://img123.imageshack.us/img123/4747/screen7ec.jpg

Roller 15.02.2006. 14:45

Ajmo ondaaaaaaaaaaaa...

Costa 15.02.2006. 14:49

Zeza me malo soba, previse svjetla tuce kroz prozor pa nis ne vidim. Moram se skroz nabit na monitor :D

Veki-os 15.02.2006. 14:52

Citiraj:

http://rapidshare.de/files/13321255/pcekspert.dm_1.html

Evo jedan demo koji sam maloprije snimio na jednom mađarskom serveru.

Dakle, kopirati u X:\Program Files\Call of Duty 2\main\demos

Zatim pokrenuti igru i u konzolu upisati:

/demo pcekspert

gdje pcekspert označava ime demoa koji želite pogledati...

Sad ču se sigurno prosrati ali kako ti je tih 10min stalo u 2,6Mb?I kako se snima taj demo?

domy_os 15.02.2006. 14:58

I ja ću vam se uskoro pridružit, nisam igro par mjeseci, već sam zakržljo...

Roller 15.02.2006. 14:59

Citiraj:

Originally posted by Veki-os
Sad ču se sigurno prosrati ali kako ti je tih 10min stalo u 2,6Mb?I kako se snima taj demo?

Kad upadneš u mapu i kreneš igrat, lijepo u konzolu unesi:

/record vekidemo

gdje ti je "vekidemo" ime dema koji snimaš

I pri kraju, samo u konzolu upiši:

/stoprecording

I to je to...

Za gledanje dema:

/demo vekidemo

Voila:beer:

On ne snima teksture, nego samo bilježi statistiku, pa tvoj stroj to sve reproducira kako se odvijalo na mom stroju;)
Možda čak taj moj demo bude izgledao drukčije jer ovisi koji ti je mod igre postavljen na default.
ovo je bilo na realisam serveru ako se ne varam, a default na mojoj igri je awe.

Veki-os 15.02.2006. 15:01

Citiraj:

Kad upadneš u mapu i kreneš igrat, lijepo u konzolu unesi:

/record vekidemo

gdje ti je "vekidemo" ime dema koji snimaš

I pri kraju, samo u konzolu upiši:

/stoprecording

I to je to...

Za gledanje dema:

/demo vekidemo

Voila:beer:

On ne snima teksture, nego samo bilježi statistiku, pa tvoj stroj to sve reproducira kako se odvijalo na mom stroju;)

Hvala:) A ovo za snimanje sam si i ja kontao da je tak al nisam znao jel se to može tako:)

Thoroughbred B 15.02.2006. 15:02

Citiraj:

Originally posted by Hrconja
@ Thoroughbred B

pa kako ti pada na pamet ić varat. ajd da probaš wallhack na 5 minuta da vidiš kak je to, al ne, ti razvali 5 mapa zaredom, možda se i navikneš na to.

ja osobno nisam varao, nisam ni probao, a bome niti neću.

To uništava čar igre, nadmetanje, bashanja, a ne to -skempaj se, gledaj kroz zidove i deri po "jadnicima" koji nisu otkrili wallhack.:rolleyes:

u tvojem je interesu da više ne varaš, jer, baš kako je spwn rekao, sredit ćeš si bannove sa servera ako se to pročuje.

podrav;)

Nisam kempao,normalno sam igrao ka bez wallhacka samo sto sam sve vidio,odigrao sam samo jednu s wallhackom i to ova 101/48 kao sto i rezultat govori!:)

grizli 15.02.2006. 15:05

A da bacimo jednu dozu pa sve to možete isprobat

thuNdeR 15.02.2006. 15:06

najbolje da ne probate ništa od cheatova

btw. ovaj ckiller to sam ja ili ti je pobjeglo slovo :D :clap:

ili postoji još koji

Roller 15.02.2006. 15:07

Ja sam za...
Tak i tak bi sad trebo učit :D

E.T. 15.02.2006. 15:09

@AMD
nevjerujem da roller vara-mozda te je vidio od kuda pucas ili si prosao pored prozora il sl. pa je znao kuda ces izaci...

Meni su tri put rekli da varam:
1. zato jer ja uvijek izbacim nasumicno tri bombe i nakon 30-tak respawna i 90 bacenih bombi- uspijem slucajno napraviti 2-3 killa no obicno se zaboravim da sam na dozi i da tu ima cookinga pa imam i 1-2 suicida i 2-3 puta mirror deatha jer bacim na svoje bombu...

2. netko me ubije i ne makne se s tog mjesta pa ja odmah po respawnu bacim bombu tamo ili opalim par metaka na slijepo i covjek se pita kako sam ga vidio :rolleyes: ili vidim ga kako ulazi u kucu i ja automatski ciljam prozor jer znam da ce izviriti...

3.ciljam ispred nekoga kad ovaj trci...pa to je logicno jer ako ciljas u njega a on se krece dok metak dode do njega ovaj se vec pomaknuo, a ovako ciljas ispred njega i nadas se da ce naletiti na metak...

CatKiller 15.02.2006. 15:21

Citiraj:

To sa nišanjenjem reci catu. Sa onim šugavim rifleom me skine sa pola mape i jednim metkom, a oba u trku
Ne mora mi reci, ja vec znam! :D

ZED 15.02.2006. 15:25

Citiraj:

A da bacimo jednu dozu pa sve to možete isprobat
Pa cekam vas

mitzek 15.02.2006. 16:33

Citiraj:

Originally posted by Thoroughbred B
Nisam kempao,normalno sam igrao ka bez wallhacka samo sto sam sve vidio,odigrao sam samo jednu s wallhackom i to ova 101/48 kao sto i rezultat govori!:)

: nono : : nono :

i onda je Svizac zamotao cokoladu......

to ti je ko sa onom njufacom(junfericom), ona bi se hebala,samo da joj ne udje... joj,joj decaaa....:rolleyes: :rolleyes:

grizli 15.02.2006. 16:36

Koji je ovo vrag nestala je i doza

grizli 15.02.2006. 16:43

Koji je ip doze nestal mi sa eya

mitzek 15.02.2006. 16:52

eto,nema vise...valjda su i njima dopizdili chiteri....:rolleyes: :rolleyes:

sad uljetite braci iz Bosne,pa se i tam "pokazite"

MRKONJA 15.02.2006. 16:59

Pa ima doze jebote ćuk smotanog:rolleyes:
Igra se upravo

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:09.