![]() |
Bar ga je lakše izmjenit i očisti
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Uh, već vidim da će se ove stranice masovno customizirati i moći kupovati. Što nije ni loše ako netko želi drugi skin :D
|
Stavljam ovako da se odmah more gledat. ;)
Tekući metal umjesto paste. :D T2 FTW. :D :D Ja bi rekao da su ga odlično posložili. Mislim da će vj biti nečujan. |
Sad sam tek shvatio koliko je konzola ogromna :O
|
Citiraj:
|
Skriveni pretinac za šraf od postolja je najbolji dio.:):D Jebeno su sve skupa složili, modularno i kak spada.:chears:
|
Bog te mazo koliko je to čudo
|
Citiraj:
|
Jedva čekam da ga udomim :)
|
Ja također, 19.11. je sve blize. I jos nekidan shvatim da Cyberpunk izlazi isti dan kao i PS5 tako da pada i taj preorder :D
|
Neopisivo mi se svida kako su ga slozili, a tek koristenje liquid metala umjesto tradicionalne termalne paste je zivi sex, svaka cast.
|
Ovo se rijetko viđa da proizvođač pokazuje kako rastaviti njihov proizvod, i to još prije nego je izašao.
Dok drugi sve više otežavaju pristup komponentama nekog elektroničkog uređaja i sve se nešto skriva, Sony radi baš suprotno. Svaka čast. |
Koliko se sjećam i za PS4 su napravili službeni teardown prije launcha.
PS5 zaista djeluje odlično složen: ogroman heatsink, liquid metal, vent koji ima dovoljno velike lopatice da se ne mora vrtiti prebrzo, stvarno lijep komad hardvera, malo ću se strpiti da dođe prva revizija šasije i uzimam. |
Svaka cast Sony, ovo sve zgleda jako jako dobro :)
Poslano sa mobilnog aparata |
Ne znam kaj je tu tak impresivno, pol foruma ima bolji airflow i thermals u svojim desktopima nego ovo.
To kaj moraš pol konzole rastaviti da ugradiš SSD je ono, wtf. A i veličina konzole je apsurdna, da nisu nakalemili ova plastična "krila" dimenzije bi bile isto malo normalnije. Ovak mi je to sve blesavo. Ajd, liquid metal je fora vidjeti, na tome svaka čast. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ps5 verzija tek sljedece godine dolazi samo da budes svjestan :D Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Citiraj:
kad ljudi (wanna bi znalci i experti) počnu otvarat konzole pa onda slat na reklamaciju budu ih glatko odbili... :lol2: |
Citiraj:
Izlazi na PS5 u 11. mjesecu. Citiraj:
Citiraj:
|
Super je slozen pleki, svida mi se iako je ogroman. I cini mi se da ce dodatni ssd bit obavezan s obzirom na tendenciju rasta velicine igara na 100+gb a ssd je (samo) 825gb.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Imam neki feeling da će kroz godinu dana izaći nova verzija s 2TB SSD-om. Citiraj:
Ali sumnjam da će biti neka velika razlika između jedne i druge verzije. Tako da, podrška za PS5 ili PS5, važno je da se može igrati na PS5 od 11. mjeseca. :) |
Sve zavisi od toga kako će se koristiti ..
ima nas svakakvih. Osobno kroz sve ove godine nisam bio ni blizu popunjavanju diska na četvorci. Naprosto nikad nisam imao više od par igara instaliranih, što trenutno igram (kad završim, obrišem) i možda pokoju omiljenu da se nađe ako mi se zaigra baš tog trenutka .. no to nije bilo 20 naslova. Osim toga, nisu sve igre prenapuhani CoD sa milijun gigabajta. |
Citiraj:
Upravo to. Nešto kao boost mode na ps4 pro dok igra nije dobila pravi patch za ps4 pro. Tako da rekao bi da će biti značajnih razlika u 2021: bolje teksture, bolja optimizacija za ps5 ssd itd. Ja ću čekati "pravu" ps5 verziju, ne žuri mi se. |
Meni je kapacitet ok, imat cu PS4 PRO i PS5, nek se nađe.
Poslano sa Sony XZ3 |
Citiraj:
Neće. Tu je objašnjeno zašto nije klasičnih 1TB, 2TB, 500GB itd: https://forum.ffa.hr/d/18115-zasto-p...itavi-terabajt |
Citiraj:
Nekakav game boost, ne zna se što i kako, ali su najavili. |
Citiraj:
Kladim se da ce razlika biti dan i noc.Samo raytracing i refleksije ce drasticno promjenit izgled grada. Ja cu pricekat proper ps5 verziju ili series x Poslano sa mog Galaxy S10 |
Citiraj:
Bit će uvijek igara kao CoD koje su bez nekog pametnog razloga 150-200 GB velike ali se nadam da ih neće biti puno. |
Citiraj:
PS5 specifikacija kaže: 4K 120Hz TVs, VRR (specified by HDMI ver 2.1) Nece sve igre raditi na 120 Hz. To ovisi o developerima kolko ce dobro optimizirat samu igru i dal ce hardver konzole i s time moc "tjerat" visoki FPS. 30 FPS -a je standard na PS4, dok neke igre rade i na 60 FPS-a. Za sada su samo ove igre potvrđene da ce radit na 120 FPS-a Full list of 120fps PS5 games Call of Duty: Black Ops Cold War Devil May Cry 5 Special Edition Dirt 5 Monster Boy and the Cursed Kingdom Rainbow Six Siege Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
240Hz at 1080p is the capability of HDMI 2.0 144Hz 1080p is included in the HDMI 1.3 port, so this is not very demanding of the HDMI 2.0 port. Ako sam što fulao molio bih da me ispravite. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:05. |