![]() |
doky, potpuno se slažem.
Lampard je odličan igrač i bez ugovora nakon 6. mjeseca. :) Sve mi nekako miriše na situaciju kada je Pirlo iz Milana otišao u Juve kao slobodan igrač i uveliko pridonio naslovu prvaka prošle sezone. :goood: |
Citiraj:
|
I to. :) Bilo bi super da ostane još dvije-tri godine u CFCu. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kad ja vidim sliku na službenim stranicama MUFC-a gdje Lampard drži dres to je to. Ostalo ne vjerujem. :D Ovo bi bio pravi potez kad bi napravio, dokazao bi da mu je do nogometa i trofeja a ne do novca (glupo zvuči, sigurno neće za biber igrat u Junajtedu ali bi mu u Rusiji dali sigurno više love nego u MU). |
Točno to vision19..
Što biš onda rekao kada čuješ da se Luka vraća na otok :D :D Luka se ne vraća nigdje i gotovo, e :) |
O vraćanju Luke mislim isto što i o vraćanju lanjskog snijega. Nema šanse. Do sada nije dobio pravu priliku tamo, nije prošao pripreme, i nije promašaj mada bi to neki žarko željeli. Osim toga, nekoga igrača toliko platiti i iduću sezonu prodati a imajući na umu da Alonso neće igrati još 10 godina bilo bi jako neozbiljno pa čak i za Real.
Danas Luka solidan, povezuje, asistira, trči. Ocjena dobra :D http://www.goal.com/en/match/98185/r...player-ratings Mislim da je to pravi put, Mou daj mu priliku, bit će on pravi. Svi naši (hrvatski) a i drugi hejteri, morati će te pričekati još malo :D |
Jučer bilo zanimljivih utakmica za gledanje:
Juve prošao u polufinale Kupa pobjedom 2-1 u produžecima.... :goood: Golovi Giovinca i Vučinića. Milan out! Chelsea se opet osramotio 0-2 protiv Swansea usred Londona, Ivanović zvjerka :D Real dobio Celtu 4-0. |
Daboma da se osramotio. :D Iako ajde Swansea je roknuo united prije par kola. :D
I to je fakat ništ koristi kup. I u napadu je bio fernanda. :D Nisi valjda mislio da će zabiti. :D Pizdun plavi. :D Ali opet ostatak momčadi je manje-više standard i da trebali su dobiti. |
Nije roknuo nego neriješeno.
|
Na isto ti dođe. :D Kaj ovaj vikend m.united - livepool? Webb sudi ili? :D
|
|
Ideš, tko da ovima krepilima iz sportneta da pišu nešto.
Kakve oni gluposti pišu to je strašno. Valjda cijeli tjedan samo vise na guglu da bi što više pojmova izvukli i ubacili u imbecilan članak. Mjesecima se ne mogu načuditi krami tog pisanja. Kako bi inače Utd spasio živu glavu, kad redovito pod bude pobrisan sa unitedom, ipak izvuče neriješeno ili nekim čudom u 96. min. pobjeda. Morali su staviti Webba, najveću sramotu u povijesti suđenja. Samo neka Suarez još čarolije izvede, nije bezveze debelo najbolji igrač u Ligi. |
Citiraj:
|
Kaj to čujem, onom panjini Ivanoviću se pišu dvije asistencije?:p
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sahin ponovo u Dortmundu!
Posudba sa pravom otkupa. |
Citiraj:
Luis Suárez GAMES: 20 GOALS: 15 ASSISTS: 3 SHOTS: 123 Robin Van Persie GAMES: 21 GOALS: 16 ASSISTS: 6 SHOTS: 74 |
Škrti urugvajac...
|
Stoke - Chelsea 0:4. Usojeli su si majstori dva autogola dati. Frank je zabio jos jedan gol. Totalni car.
|
Engleska l(j)iga:smoke:
|
Ajde buljo razmisli zakaj je to tak. Nije zalud mrznja prema unitedu. :)
|
gledao sam danas do drugog!??! autogola i nemam komentara.
Ako je ova utakmica Chelsea bila regularna, HNL je svetište puno bezgrešnih ljudi kojima se ne vidi aureola |
Citiraj:
Nebi ni ja priznao ali da jedan kapetan kluba ide takvom izjavom prije tekme je stvarno jad i bijeda. Ajd da poslje tekme kaže da je rukom igrao, a sudac nije vidio rekao bih oke i to spada pod čari nogometa ali ovo je stvarno jadno. |
Citiraj:
MEGALOL. klasika. All things considered, debelo je bolji od VPa. Zalaganje, trka, driblinzi, tehnika... Većina Engleskih novina i televizija (onih koji nisu Sun i Sky naravno) se slaže da je Suarez player of the year. Citiraj:
Ne biti licemjeran :fiju: . Citiraj:
Za igrača koji je naučio igrati nogomet u 30oj, drugog pridjeva nema. Al fenboi je fenboi. Tak je to kad navijaš za scum. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Fairplay? My ass! I kad smo već kod gorespomenute l(j)ige, nitko neće komentirat padavičara matu danas? :fiju: |
Citiraj:
Ne bih niti ja na njegovom mjestu priznao da sam od istog suca protiv istog kluba pokraden 5-6 puta... |
@buljo...pa ne bi ni ja priznao posto se united favotizira i ide im se na ruku.
Kaj se mata hitil? Lol konj spanjolski. Daj vido. Kako bi im kazne stiskao za to. |
Kad smo kod toga Suarez vs RvP, škrti urugvajac djelomično zna igrati ali nezna ili ne želi dodavati loptu. RvP je bolji za klasu jer dodaje zbog prezicnosti i zna pročitati suigrača. Škrti to nema uopće i samo za sebe u stilu Kristinke.
RvP vs RvN http://t.co/zTJHV0Xz |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:35. |