![]() |
Citiraj:
|
Malo ce Dragon probat kak mu ide gore sa njim ak ne bu islo onda bu s njim dolje i tam budu ostali kolko mogu..
Ja nebum ostal budam. Imam svoje borbe ovih dana pa trebam se domorit.. |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Fedor ima prekrasna bacanja. Eto ga tu sa Mousasijem trenira.. http://www.youtube.com/watch?v=aeJCHW5gzYc |
Go Machida :)
|
Bezveze fajt.
Ničime nije imresionirao, samo je još jednom dokazao, kao onaj glupi drugi brazilac da samo zna bježati i tražiti priliku iz kontre. Kako mi idu na k. ti brazilci, strašno, a ovaj Dana im ide na ruku jer mlati lovu tamo ko pljevu pa im daje sve neke sigurne fajteve. Katastrofa. Jones mu je pokazao tko je tko, a i u ovoj diviziji će mu netko već pokazati da nema kaj tražiti sa kontrama. Ovo je dobio na krumpire. |
borba je bila pametna.. to što nisu letili ko blesavi jedan na drugoga i što nije bilo previše akcije ne znači da borba nije imala dubinu i kompleksnost.. obojica su inteligentni borci, neznam zašto to mora biti loše. Ili zašto svaka borba mora biti makljaža.. machida ima takav stil, iskoristi svaku manu protivnika i prilagodi se.. no teško je onda zadovoljit i gledatelje :/
|
Bar smo vidli sa Mousasi ima solidan ground game. Machida je u dosadan sa tim predaliranjem al mu se to nemre uzet za zlo..
|
Šta, nitko ništa?
Ronda, DC...!!!?? Zanimljiv event. |
ronda - early stoppage.. nešto herb dean brljavi u zadnje vrijeme sve više i više..
DC je ovog svog gym kolegu ponizio na najjače. |
Rondu su mogli malo više pustit, prerano je to prekinuto
|
porpustil sam ovaj.
|
Jos jedan poprilicno bezvezan event koji ce brzo u zaborav, bar kod mene.
|
dobri fajtevi su bili
previše smo se navilki na KO i submission fajteve i sada nemožemo uživati u dobroj predstavi dvaju izvrsnih boraca. Recimo McDonald i Maia, izvrstan fajt, toliko tehnički dobar i ugodan oku, iako nije završio prekidom. Znam da sam kenjao po Machidinom fajtu od prošlog puta, ali to je zato jer smatram da nije zaslužio takav hype, a ne zato što je fajt bio loš, dapače, odličan fajt! Jučer sam si pogledao i dokumentarac o 20 godina UFC-a. Eto moja preporuka, stvarno dobro odrađeno. |
Citiraj:
Prvu rundu smo mogli vidjeti nemoćnog mcdonalda, a druge dvije smo gledali polu-onesviještenog maiu kako dobiva po nosu pune dvije runde. Znači frajer se cijelo vrijeme ljuljao kao da je strusil litru vodke, ali bar sam se dobro nasmijao.. oni njegovi zamasi u trecoj rundi :lol2: A kad si vec spomenuo machida-mousasi, borbu zbog koje nisi ostao impresioniran, to je bio primjer tehnički dobrog i kvalitetnog fighta. |
kaj velite na ove najnovije sprehice i odluke u vezi trt mrt i tih supstanci?
|
Apsulutno se slazem i vec je bilo vrijeme. Cak mi je i Lyoto bolji izbor jer me jako zanima kak ce se postavit protiv takvog jakog hrvaca. Vitor je imal sansu zavrsit borbu brzo ili ne uopce po mom skromnom misljenju.
|
mislim da weidmanu nece bit lako i da se mora u ovoj borbi dokazat. Mousasi se nikako nije mogao priblizit, a ako ne bude mogao ni weidman, borba ce ici na stranu machide po meni.
Weidman mora muški uletit u machidu(ovo malo cudno zvuci), ali tu je machida najopasniji, u kontri. |
Tak nekak. On je svojim sampionskim danima bio sharp do bola, skoro bez greske dok nije naletil na raspolozenog Ruuuuu.. Ne treba zaboravit ni da je Lyoto polu-teskas e sad kolko bu mu to pomoglo ili odmoglo vidli bumo ali bi moglo malo neutralizirat sirovu snagu ovog..
|
|
Sto kazete na spinning back elbow KO? :)
Takodjer 24. 05. UFC 173, Junior Dos Santos VS Stipe Miočić! :D Awesome! |
|
ma to ce bit show. gustafsson is my fav. A Stipi stvarno sve najbolje, mislim da je za stepenicu ispod Dos Santosa, ali necemo znati dok ne udu u ring.
|
PICKOVI: Gustafsson, Guillard, Pickett, Nelson, Latifi.
|
Yo ekipa, kad počinju prelimovi u Londonu, tražim na UFC-u ali ovi glupi ameri neznaju napisati lokalno vrijeme nego pišu pacifičko i istočno a neda mi se računati!
E da, i kad je žmirko? |
Za London neznam, ali žMirko bi trebao biti oko 11 navečer ako se ne varam.
|
na rasporedu je u 21:45 na novoj tv. A Miko bi mogao biti oko 23h, da.
|
Davit Kiria :D
|
Svaka mu cast , jedna od boljih borbi u zadnje vrijeme
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:46. |