![]() |
Citiraj:
120kn me izašlo oba alata - taj koji tebi treba + onaj alat sa lancem koji drži kazetu kad je se skida. |
Citiraj:
Žele nikako nije do powerdirectora Potraži malo jello effect na googleu pa će ti biti jasno Da skratim, shutter speed manji - jello effect manji shutter speed - 30 sličica u sekundi veći nego na 60 sličica u sekundi |
Ekipa, pozdrav iz Lugarnice ;)
http://img546.imageshack.us/i/imagezbt.jpg/ Novost je da su dobili wi-fi, radi fiskalnih blagajni :D Dolje picim 57icom, 18-20ka je u zadnje vrijeme postala preopasna:D btw.. na vjestima javljaju da gore ima 30.000ljudi radi fis utrke, a brat bratu ako ima 5.000.. koja obmana u medijima! u Lugarnici ja, crni konobar i mrsava plava kuharica! A ja ocekivao, da nece bit slobodnog stola.. :roller: Review navecer edit: ako ima 1500 ljudi puno sam rekao.. sad je zalutao policajac do Lugarnice i veli da je gore jedva soma gledatelja.. od kad nema janice, banana.. no valjda bu na muskoj tekmi u ned ipak dosta bolja posjecenost?! |
Citiraj:
svejedno mi poluga ili ne kad imam francuski pa i on posluzi :D polugu s lancem cu napraviti u suradnji sa starim, to mi je blesavo davati pare za takvu debilnu stvar, a alat je vec mal teze napraviti pa cu ga kupiti da imam za ubuduće (isplatim ga jednim odlaskom u servis). |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
149eur ti je komad bez rotora. Dvije su 298eur i racunas minus 17% merver. To je onda 248eur zaokruzeno. |
vozi netko purgatory ili butchera?
btw rider pa nema ljudi u lugarnici, ima ih mozda uz stazu vise nego na lojsteku xD |
Pozdrav ljudi,
Ima li sutra kakva vožnja od zapadnog dijela grada na Sljeme? Onako jedna cjelodnevna :) (npr. podsused -> tomislavov toranj -> dotrščina -> maksimir) |
Krećem u 9:00 s Vrapča po Vrapčanskoj prema desetki pa gore. Ovisno o stanju terena ću ići 10-9 ili 10-kustošijanski makadam.
U lugarnici sam najkasnije u 12:30 po nekim proračunima :) |
Još nisam stigao niš provjeriti za nalje, djelomično gužva, djelomično zaboravio. :)
Bit će uskoro, čim dobijem odgovor... |
Citiraj:
|
Ima li dobrovoljaca za sutra, tunel u 10h?!
jed2i dali ti ideš pa da zajedno idemo do tunela? |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Daj neku iz prirode, džabe si išao na sunce dolje |
Citiraj:
Sutra priroda, bacam odjeb svima koji me pokušaju omest u tome :amen: |
Njušim neku navalu bronhitisa ujutro :D
E Zlayo kaj nisi ti bio na Stumpyu s Butcherom i Purgatoryem kad si se spontano razletio na 20tki i strgo ruku? I Max, kaj se nisi ti razbio kad je Butcher proklizao na kamenju spontano, i strgo lopaticu? Adax super si gume kupio, odmah si i night rideru dao ideju kaj da nabavi :D |
Citiraj:
EDIT: Ekipa, hitno, ako tko ide u slo, trebala bi mi jedna SLX 675 kočnica (Prednja) . U bajkmaniji je 450 sa povratom poreza, ja vam dam 550kn, tako da ako je kome usput, pa da mi pošalje amo. Bilo bi mi od pomoći. |
koji je ovo drek vani s kisom? :/
|
To bi trebalo stati do ujutro, ako ne stane nista od subotnje voznje.
|
Pogon
Elem, HIiM raja
pojeo sam šajbe i treba mi novi pogon: 10 brzina, kurble 175mm, kontam da je omjer 24/32/42. Gledo sam nešto u rangu deore, a ako ima kaj za ponuditi a da meni mere slušam...dali netko ima alat za zameniti, ako bi išlo po principu uradi sam...:chears: EDIt: zna li 'ko šta o ovom baciklu? |
|
Citiraj:
Citiraj:
Mislim, ako je pogon u funkciji i dobar nema potrebe da ga mijenjaš, promijeni samo te potrošene šajbe.:stoopid: |
@Sile
Je imam Butchera naprijed, a iza clutch. Posto sam zamijeniongume dok je pocelo ovo blato ne mogu rec bas kak drze. Al na usponu clatch bas i ne proklizuje. Za sada sam zadovoljan sa gumama. Bas me zanima kak drze po suhom. @Bane HIiM - hvaljen isus i marija :D |
Citiraj:
Nije ni čudo zakej mi je ovo bilo nepoznato (za jednog ateistu), hvala max ;) |
Hvala i od mene Max :chears:
2Bane: ma poj'o sam sve 3 šajbe pa kontam da bi me zamena svake posebno došlo ko novi komplet pogona... |
|
|
@Jed2i
Sada sam gledao ovaj tvoj filmic i drito sam sa desnim ramenom pokupio ovaj korijen dole kaj se vidi ispod drveta preko kojega si ti preletio. |
znaci i brzinu si finu imao ako si se tamo razbio...jq zelim opet tamo, da sa sodom razgazim taj dio fino
|
Kocio jesam prije prvog kamena, onda sam pustio kocnice i skocio sa njega i jedno 1m prije tog korijena mi se je volan smoto i zavrsio u korijenu.
Doletio sam sa lijepom brzinom :) |
A di sam jebemu, na Sljemenu :)
Nije ni kod nas danas loše bilo, dapače! Kako je kišilo po noći čovjek bi rekao da će biti grdo danas, ali sunce i visoka temperatura su mi izmamili osmijeh na lice i s lakoćom sam izašao van :) Nikog nije bilo na Vrapču i otišo sam na tunel (10ka je nakon ovakve kiše grozna za pedalirati), tamo nikog do 10:10, čak se ni stanoviti noćni_vozač nije pojavio :fiju: Leustek cijeli pedabilan, nakon prvih klupica je ona strmina dosta blatna ali sam na čuđenje planinara prošao to bez problema :) U lugarnici ekipica, Sile, Jack, Lovrix, Čorus, Čuks i kasnije se pridružio i Nik s istoka. Dolje 57mica s onim dropom po daskama, Nik je odvalio dropout i mjenjač, al brzo je on to sredio i složio SS pa je mogo pedalirat dalje. Na onoj stazici prije gipsa koja vodi do dropa smo maknuli jedno drvo. Staza je nakon ove kiše noćas nepredvidljiva i jako skliska preko lišća tako da sam nakon grebena na Lonjščini na istom mjestu ko i zadnji put proklizao pod drvo. Drvo smo zatim slomili i makli da ne smeta, ali ono drugo je ostalo jer je preteško za pomicat, a čak ni kung fu Čuks ga nije uspio raspoloviti... Čorus ne voli pomagati i samo nas je gledao dok smo micali drveće :nono: Meni super vožnja :) |
Bez mog bodrenja i pozitivnog stava ne bi uspjeli pomaknuti drvo ;)
Ali sve u svemu lijep dan za voznju |
Citiraj:
ništa, idući put ti i ja idemo u osvetu preko tog dijela, nema nam druge |
Hehe, danas je baš super bilo, laganica tempo bez žurbe. Smradovi Sile i Čorus su kasnili preko pola sata iako su došli autom. High roler ima ogroman otpor kotrljanja na krovu pa ih je.to jadne usporilo.
Dole 57, baš sam se zabavio i izgušto, podloga je bila fakat dobra, i proradila mi je stražnja kočnica tak da sam mogao driftat kao da nema sutra. Još popili pive/sokove pred dionom i lagano doma. Čuki nemoj zaboravit slike! Živi bili i ponovili ovakvu vožnjicu. |
Eh Murina i ja se izgustali, prvo na Đumbirovu, tj. Meksikankinu stazu, pa skoro do morske razine, pa opet gore na Kikere, pa na Drugu do mora skroz, pa na Voćkinu do Južne, pa ja desno, a on u parkić na pump. Za kraj se lipo razletia preko dropova, pa na skale, ludilo zavrsetak, jos snimali lipo da patite i odlucite doc.
|
|
Dobro ste se navozali, 28km po Marjanu to je...3-4 puta proć cijeli Marjan :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:16. |