![]() |
Citiraj:
stvarno su genijalne :D |
|
Hehe nije da copram ali Adax je takav kineski Fox satro na prvoj vožnji.
|
Citiraj:
|
Momci, pozdraf sa praznog i mracnog Sljemena :)
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa išli smo već jednom, zašto ne bi opet. Ovaj put želim ić na Srnec. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Do tunela mi treba sat vremena, ne volim se pacat po gradu baš, ali sigurno je da i strmopeć moram ponovo vozit da vidim kako napredujem. :D
|
Zagorska strana preko Srneca ide cim jos malo vegetacija potjera jer mi se ne vozi uz potok i preko Srneca kad je sve sivo...ali kad se zazeleni i kad sunce probija kroz krosnje - e to je prava stvar.
|
Koliko je zahtjevna zagorska strana za uspon, molio bih usporedbu s lojstekom? :)
|
Citiraj:
A šta misliš gdje se proizvodi "američki" FOX? (vrlo vjerojatno u istoj tvornici) Ja kad sam kupovao svoje, frajer je imao u opisu napisano da su to rukavice iz iste tvornice samo da nemaju deklaraciju na engleskom! |
Citiraj:
|
Citiraj:
...a i spust je jako zanimljiv, pogotovo singlica uz potok, dosta je ljudi ronilo po liscu :D |
Za vikend optimistična prognoza :)
Samo, pitanje je što voziti nizbrdo :kafa: |
Vuco si ti bio taj koji je nekoliko lampi za volan isprobal?
Po čemu da se ravnam, jer si polako trazim nekaj, cekam ljepse vrijeme pa da se mogu i po noci voziti ugodno, vozim cesta-makadam 50-50. Da znam na kaj moram pazit dok gledam, ako već imaš iskustva ili kolege možda ? : D Jel 150 kn malo za tak nekaj ? Htio bih kupiti u ZGu ili okolici! |
Citiraj:
|
U zadnje vrijeme su puno stroži za "fejkove" (namjerno u zagradi, jer se radi o istom proizvodu iz iste tvornice koja radi "originale") pa tako recimo CK donji veš više nije CK nego su isto tako prekrili ili zamaglili natpis nečime samo da ih nemogu tužakati, ali ti dobiješ CK gaće, odnosno FOX rukavice :D
Živjeli čajnizi! |
|
Jel može netko linkat neki dobar nosač za kacigu za takve lampe, ALI da se glava nosača ili može rotirat, ili da je dio koji se kači na kacigu pod 90 u odnosu na smjer u kojem se lampa kači.
Na kacigi su mi jedine rupe položene jedna iza druge, a ne jedna pokraj druge, tako da s ovakvim bi mi lampa bacala leve ili desne a ne naprijed :D |
Složi si prizmu na kacigu tak da ti lijepo baca svjetlo prema naprijed.
A čajnizi neka samo rade tamo u svojoj zemljici jer kad žive u nekoj zgradi kod nas maltene cijeli kvart smrdi. Nadam se da to nećete morati doživjeti. |
Citiraj:
Reci hvala :P |
@ destroyer - Beskorisni rasistu. Kod nas u Zagrebu nema kineza, preseli se ovdje.
Epic Photo Još malo pa bu tako i kod nas. @ Kroki kroket - jesi isprobo takav ili sličan s Enduromaticom? Oće radit? |
jos jedan vrlo zanimljiv artikl :) uzimam sebi jedan pa ako netko hoce nek javi u iducih 17h :D
http://www.ebay.com/itm/New-2L-Bicyc...ht_4557wt_1396 |
Citiraj:
Drugi kazu ovo... |
Citiraj:
:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:51. |