![]() |
Citiraj:
da ne naje=%/() jedini :D :beer: :beer: |
Eto, što se mislite pobogu, smještaja ima, spize će bit. :D
|
Citiraj:
ne treba se ni spavati tu noć, klope i menzi ima svuda :D nego mi je prijevoz za bajs zajeban. htio bi proći povoljno i sigurno, tu mi je stari bio as... ali :D koliko nas je sigurnih i da se pokupimo s vlakom kolektivno :beer: |
Jeli neko za voznjicu danas? Cesta gore,suma??? Sve isto!
|
Danas ce ti biti pre ljigava podloga. Sutra bi vec moglo biti ok. Jel netko za voznju sutra? Dok je jos uvjek 10+ stupnjeva :D
|
Vjerojatno ja, iako ce biti gore vrijeme nego danas (zapuhat ce sjeverac, kasnije kazu kisa i susnjezica). Samo pitanje je kad ce se tocno poceti kvariti vrijeme. Bumo videli sutra :D
|
Po čemu će biti pre ljigavo. Odeš Lojstekom koliko ide, ako ne ide skreneš na cestu kod Adolfovca. A za dolje ne smeta blato, semega plin.
-- Koji fantastičan dan, smrdim u uredu, ko je mogao ić na Sljeme ili u đir a nije nek se poklopi ušima |
Sile, ja sam moga ali nisam. Poklapam se s usima. Sli sam za sutra ziher. Molim vas jeli moze umjesto standardnih 10 u 10:30??????????????
|
koliko vidim prognozu, nakon ovo malo kisice slijedi puno suncanih dana. ima netko zainteresiran za svakodnevne pohode gore? razmisljam se doći u zg, voziti se :D
|
Renesis samo dodi, ima nas ornih!
|
Kako su promijenili prognozu - ujutro je pisalo pogorsanje poslijepodne, a trenutna prognoza (18h) da ce biti nocas i ujutro a poslijepodne proljepsanje
Mislim, tak i mi mozemo prognozirati vrijeme. Na kraju nebu nista ni padalo. Ako ujutro, kad sa 7. kata promotrim oblake, zakljucim da nece padati :D - onda sam u 10h na tunelu. U protivnon ostajem doma. Sad iz stana imam puno bolji pogled na oblake (i okolna brda) nego sa garaze ;) Sto se mene tice na Staru godinu idem 100% na voznju (zatvaranje sezone) + jedan dan preko vikenda (ako ne i oba). |
Ne znam da li je itko od vas mlatimudana pratio mtb-news.de ali na forumu su kroz zadnju godinu serijom glasovanja odlučili kakav će bicikl napraviti firma Carver http://www.carver.de/bikes/
Nazvan je ICB (Internet Community Bike), enduro bike s 170 hoda (podesivo), i imat će 3 stupnja opreme. http://fthumb0.mtb-news.de/cache/670...um16_22_58.png http://fthumb1.mtb-news.de/cache/670...svarianten.png Prve 2 opcije su mi meh, ali 3500€ za setup s XX1 pogonskim dijelom, e13 TRS kotačima, X0 Trail kočnicama, BOS suspenzijom, Reverb Stealth štangom zvuči fenomenomenalno. Još par detalja http://fstatic0.mtb-news.de/f/78/um/...12_07_26.png?0 65 kut vilice, 74 kut štange, ISCG05 tabovi, 8mm BB drop, 604mm u L veličini ETT, 1196 wheelbase, so far so good. |
Nik, tak cu nekak i ja. Ak ujutro izgleda perspektivno, pakung i u 10 kod tunela.
Drzim fige da bu ljepo sutra. |
Prati se prati. Meni se sviđa i ova najjeftinija verzija za 1800-2000€. Jeftini, a trajni i dobri dijelovi.
|
Na Sljemenu pustos, nigdje nikoga, a i ja solo.
Leustek je u donjoj trecini natopljen vodom, ali kako nije rastackan kao prekjucer, tako je danas bilo puno lakse pedalirati, cak se i ona kaljuga nakon klupica dala izvoziti. Vozivo je i nakon krizanja za Runolist, ali za vikend kad se treba mimoilaziti s ljudima ( i kad ljudi to razgaze i rastackaju) bojim se da ce biti problema tako da taj dio treba zaobici.. U Lugarnici sam se zadrzao 10ak minuta i cestom do ulaza na 57icu, pa kod stupova zicare desno na 55icu. 57ica je u jos boljem stanju nego prije dva dana, one snjezne fleke sam sve pregazio na zalet, tako da ne treba silaziti s bajka, ostatak staze do stupova super, gume drze, blata nigdje, odlicno se da voziti. Skretanje na 55icu sa glavnim detaljem prva liga, sve dok se ne pocne spustati niz sumski put s kolotrazima, e tu pocinje zagrijavanje za drifting, a u onim kanalima se proklizava s oba kotaca, blata na izvoz. Ali zato onaj donji dio kad se zavine ostro lijevo na singlicu je vrlo dobrom stanju, na momente i odlicnom, blata na samo par mjesta. Da sam produzio po 57ici i na greben dosao bi doma cist ko suza, a ovako sam dosao kao na slici ispod :D: ![]() ![]() Ako malo bolje zagledate prvu sliku skuzit cete puknut lanac u liscu - nije izdrzao torturu :D |
Nik, umalo sam te prije cca. 1.5h pokupio autom na semaforu kod autobusnog kolodvora!
Vozis ko luđak s tim 29erom! spasila te zarko crvena majica u kojoj si jako uocljiv ;) btw. dobru si kilometrazu danas drapnuo?! Predpostavljam da je bilo.. od Knezije do Dubrave 29erom. Promjena bajka pa na Sljeme. Odrađeno Sljeme i povratak opet u Dubravu. Pa iz Dubrave kod zene natrag 29erom ;) Kakva je situacija za sutra, tko sve dolazi pred tunel u 10h? Ili je ekipa odustala obzirom da je vani zapuhao jaki sjeverac, i dosta zahladilo ( dhmz veli da je na Puntijarki trenutno 0 ) |
jbt nik, kak ti se dalo. Ja sam se ustao, pogledo kroz prozor, vidio da je sve ljigavo, mracno i mokro i sam se vratio u krevet.
Cjeli dan neki sitni qrac kapa, tu i tom sunce izviri da ti fakić pokaze |
Odustaje ekipa sa neadekvatnom oblekom :)
|
@night_rider
Ih, pravi se javio, ajd' priznajem da vozim ko ludjak, nemrem se ja sporo i kulturno voziti po gradu, pogotovo kad ovaj 29er leti ko sam vrag,bas mi je gust naganjati se (danas je pao brzinski rekord Dubrava-Knezija). Istinabog, nisi ni ti nista bolji, rekao bi i gori od mene - dovoljno mi je bilo da se jedanput vozim iza tebe kroz cijeli grad pa da znam koliko je sati. Daklem suti ;) Oderem skoro 60km kad idem onako kako si ti pretpostavio, a dobro si pretpostavio, samo se presvlacim i mijenjam bicikle :D. @Shoshy Kaj mi se ne bi dalo, pa postio sam 3 tjedna, a meni se uopce nije cinilo tak crno k'o tebi, i dobro da nije jer je bilo bolje nego sto sam pretpostavljao da bude. |
Odustaju picipjevčići :rambo:
|
heheh.. bas me zanima ko ce se sve na kraju pojavit sutra pred tunelom u 10h,
a ko bu bicepjevčić?! Znam samo da je Sile zimogrozan, a max najaktivniji u online diskusijama;) Mene sutra samo moze visa sila (čitaj žena) sprijeciti ;( |
Prošle zime se vozilo na -16 (samo je ludi Čuki probao na -20), a ove godine se kuka kad temp. padne sitno ispod 0.
Harden the fuck up - rekao bi Sile :D |
Primjetio sam da se samo Shoshy zalio, ali radi kise i vlage a ne hladnoce. Vozio sam Sljeme na najhladniji dan ove godine 13.12. na Svetu Luciju, cini mi se da je taj dan Zagreb Maksimir mjerio -16*C.. tako da nema govora placipickicarenju ;)
Osobno me više brinu loše gume, nego niske temp.. |
vazno da lajes okolo kak ce se vratiti ljepse vrijeme pa gume vise nece biti problem.
lose gume su lose gume bilo ljeto ili zima :D |
Night rider ne znam zašto čekaš da Aleš dobije Nobby Nicove kad ih imaš hrpetinu na njuškalu. Na kod onog govnara Plutusa ima 2.1 evo za 300kn obje, u super stanju. I još puno sličnih ponuda. Malo potraži, kupi i uživaj.
Ne znam dal ću biti sutra na tunelu, jebe me malo prehlada. Ali zato od nove godine sam gore kad god stignem, a to je svaki dan :) Ja sam lagano lud, imam pare za ramu a ništa se korektno nije pojavilo već 3 mjeseca u oglasima. Glavno da je prošle godine kad nisam imao lipe u đepu stalno bilo bajkova i rama za prste polizat. |
ja sam sutra u 10 u vrbovskom :-p
|
ja sam sutra u 10.... na poslu -.-
imam guzvetinu na poslu, al bi se zato u nedjelju provozao zadnji puta u ovoj godini, na staru godinu isto radim |
Ja sutra kod tetke u Sloveniji - niti blizu Aleša niti ikakve civilizacije - tako da sis kobaja, eventualno ulovim đir u nedjelju popodne za zaokružit godinu.
U ponedjeljak radim kod kapitalističko-buržoajsko-fašističkom čiŽmom. |
Citiraj:
Ja sam zadnja 4 tjedna bio na sluzbenom putu. Sutra idem sigurno jer u nedelju sam ponovo na putu. Bajk sam unjeo u stan da se stemperira malo :) Oblekica je spremna i jedva cekam da guram bajk do vrha :D |
Odlucih se sljedece godine malo vise vozit nego ove...jucer iso na polaganu voznju od nekih 10tak km po cesti,napravio sam krug koji ide kroz jazbinu do dinamovog stadiona pa kroz maximir od bukovca pa do remetske crkve i izadem kod tunela i onda na izvor po vodu..probat cu ici tak 3 puta tjedno pa za nekih 2mj dodem u neku formu...neubijem se al ipak se maknem iz kuce...
|
I, jel još uvijek itko (osim mene) nabrijan na vožnju po splitu ?? :D
da se dogovorimo i posložimo ! :beer: |
Daj ajde idemo nas dvojica i čao :D
|
Ev vam jedan šesni za jutreko ;)
http://www.youtube.com/watch?v=mX-ZlCmQVJk P.s. ja sam svakako za st :) |
i, kako ćemo do tamo ?? :D
i, kada ?? :D :D :beer: :beer: |
99% da ja u nedjelju pičim za Zg, što bi značilo da mogu prevesti vas trojicu sa bajkovima (1 na krov, 2 nekako zbuksamo u auto).
Ili utorak pičimo za St, po istoj shemi |
Nedjelju, sutra ili idući tjedan? Sutra nikako ne, onaj idući tjedan idealno :)
|
Danas se opet vozilo po Sljemenu, laganini nadoknadjujem propusteno ;)
Posto sad drapam duple biciklisticke ture, gradsku i brdsku (i uvijek imam jos nesto za usput obaviti), tesko mi je doci na vrijeme pa nisam niti najavio da dolazim, i tako kasnim ja 15ak min. a na tunelu night_rider koji se cudi gdje je ostatak ekipe koji se najavio :) Kazem ja - vjerojatno su isli preko Lonjscine. Po Leusteku do vrha. U Lugarnici sestorica NN ekipe za stolom. NN ekipa s fulkama na 18-20, a HT jarbolasi (night_rider i Rulac) i ja na 57icu i greben na 1.stup zicare. ...hm, nesto je trulo u drzavi Danskoj.:fiju: Obojica XC kolega su fotkala pa ce biti i pokoja slikica s voznje. Gore je lijep i suncan dan, ali su jucer bili daleko bolji uvijeti za voznju - zato je trebalo voziti oba dana ;) |
ja veceras stizem u ZG, koliko je blata gore? temperatura? da znam sto sve od robe nosit :)
sutra u 10 ili? :) |
Ren, gore ti nije hladno, oko -3 na vrhu, al nema vjetra pa je dobro. Blata na stazama je taman da te zasprica od glave do pete, al ne ubija uzitak u voznji. Snijega i nema skoro, samo zadnji dio lojsteka je pod ledom al se da izvoziti sve.
Gore je sunce i super je :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:17. |