![]() |
evo kmice,tko god da si je shebo instalaciju neka procita OVAJ TOPIC! :)
pa si možete čenđat po potrebi fileove.eventualno ako postoji neka dobra dusa da napravi batch file za mjenjanje pa da ga ubacimo :) |
Ja da komentiram killhouse
PRedobra zamjena za shipment. Ako vas ima više od 30 servera uzmite deep impact i saw i samo roštajte po zidovima mapa je predobra. Nemaš mjesta za skrivanje, a tek kad se bombe počnu bacat zabavi nema kraja :D |
Citiraj:
Odigrao i ja Killhouse Brutalna mapa, igrao sa Skorpionom, 3x frag, stopping power i deep impact Mada ovo zadnje ni ne treba, jer su zidovi ko od šperploče :D Al baš su me ti sa SAW-om naživcirali :fuming:, legnu i roštiljaju :fuming: |
C2Y patched to 1.6 version
C2Y Server je patchan na verziju 1.6!
Da bi mogli igrati morate i vi patchati svoju igru. PS - sa patchem 1.6 nečete moći igrati na 1.5 serverima.... |
Killhouse respect. Upravo igrao 32na 32 partija je bila gotova za 4 minute :D
Nema bolje od killhouse :D |
Citiraj:
|
Chinatown najbolja mapa ikad. Koji ugođaj pogotovo kad u 1600 x 1200
sve na max ohoho kako izgleda , kako je dobro složena ma milina. Još kad počnemo po zidovima :D |
Citiraj:
|
Creek prelijepo izgleda, stvarno dugo nisam vidio tako "živu" mapu
Predobro je ispolirana A Čajnataun.... najgora mapa (daleko i bez premca) koju sam ikada igrao, a i odvratno mi izgleda |
Killhouse je novi Shipment, makar teško da će nešto bolje od Shipmenta biti. :D
Creek mi je fora, a Chinatown mi se čini kao debilana, ali budi u meni nostalgiju jer mi baca na America's Army... Ahhh :) Broadcast spada u rubriku "Nije trebalo/Recycle Bin"... |
Citiraj:
Broadcast je po meni odlična mapa jer je "Najrazličitija", onako... ugodno osvježenje :) A Creek je vjerovatno jedina mapa na kojoj se neće Zombies igrati :roller:, prevelika je :D |
Chinatown i Broadcast su mi zakon ...ali creek sranje sta se mene tice hebo ja tu zelenjavu :D kempera pun k. ne mozes normalno igrat
|
Creek može proć (sviđa mi se), Chinatown onako, Brodcast užas, i Killhouse možda samo za povremeno napucavanaje (shipment i derivati mi nisu za ozbiljnu igru)!
Sve od ovih mapa sam igrao 1x znači možda se nešto i promjeni u mom mišljenju, ali Brodcast je smeće! |
evo danas je ona Feniks LAN, pa valjda ćemo se vidjet neki :) ako nekome smeta moj GL, neka me dođe pozdravit :)
|
Hahahah
Ja te dolazim pozdravit, sa pivom :D (Navodno i Ren vrti rundu :p ) |
Kad ce zecovi na 1.6?
|
evo odigrao te nove mape, i sve su LOŠE.
|
Citiraj:
Inaće chinatown je sranje, brodcast je tako tako creek :respekt:. Inaće dobre su mape ali treba se naviknuti na njih |
chinatown, užas. Toliko šerenila, uništili su Carentan, koji se mogao daleko bolje prebaciti za cod4.
broadcast - nesabrana mapa, previše hodnika, više katova. ubije mi želju za igranjem. Killhouse-onako, isto živčana mapa, vrijeme ostanka na životu 3 sekunde. Creek - previše trave, živice, graba, nepregledna do zlaboga.. Igrao sam na delako boljim custom mapama, i šteta što nisu u igri. Meni najviše fali što nisu stavili VELIKE mape, znači, da sa snajpom postaje problem nešto pogodit, da ti treba s jedne strane ne drugu 2 minute, otovrenih prostora.. |
Citiraj:
|
nisam znao da su nove mape u cod4,mogo bi ja to opet usnimiti..
ali bit ce mi zao ako dignem lvl 29 i onda dalje ne mogu igrati!!,pise disconnected i gotovo. :( |
e vrijeme je da i ja krenem poslije stanke od 2 mjeseca moram sad uc u formu
|
nove mape su jako dobre, chinatown , konacno jedna mapa koja nije siva nego ima i boje malo :D
|
Citiraj:
Našao je server di se vrti samo Creek, Broadcast, Overgrown (:care:) i Crossfire :D Ali i dalje se ne mičem od .DvG Overgrown 24/7 TDM :care: |
Pa Chinatown..znas kineska cetvrt..pa u kineskim cetvrtima i ima pun k* tog sarenila,lampa i ostali djidji midji :D
Ali meni su sve dobre i napokon da se malo i druge mape malo igraju :) Jedva cekam i nove :) |
Tko ima volje moze slobodno navratiti i na nas server. Server je UP tek nekoliko dana pa moze jos biti malih poteskoca oko postavki, resetiranja i sl. stvari i unaprijed isprike za takvo nesto ako se dogodi...
Ime servera: .:: JAVNA KUCA ::. CTN klan server, 24 (22)slota IP: 85.190.2.175:28961 - Hardcore - TDM - Teamkill (reflective) - umire onaj tko puca - Autobalance - Fast respawn - Sva oruzja i perkovi dozvoljeni - Helicu smanjen "health" sa 1100 (ili 1000) na 100 - Killcam OFF - Standardne rotacija mapa Kratki izvadak iz pravila :D:D:D 1. ZABRANJENO je NE koristit GL 2. ZABRANJENO je kampati krace od 10 min 3. ZABRANJENO je kampat duze od Brokve(jedan nas clan :)) 4. DOZVOLJENO je suprostavljanje adminu, ako se usudite 5. Plačljivcima ulaz zabranjen 6. HAVE FUN - ovo je samo igra... |
Citiraj:
2. To se šališ ili? :stoopid: 3. Svi ga znamo, kempa točno 19 min 26 sek ili dok ga netko ne ubije ili dok mora na WC pa je afk... :rolleyes: 4. Mrak, prc prc :D 5. Ako nas je cura ostavila? 6. Weeeee :chears: Jedna loša stvar.... Killcam OFF :nono: |
ovaj reflect bi mogao radit problema kad ljudi nahrupi (hint bombe), a killcam bi trebalo na ON, čisto radi kempera i nedo bog citera :)
|
Dali je taj server original?
Loša stvar... Kill Cam off, ali oke Budem navratio :goood: |
Ajmo rec da je sve osim pod 5. vise manje sala :), koristite sve sto vam je na raspolaganju, ko voli Gl nek` ga koristi, ko voli kempat, samo naprijed, ali ne volimo plačljivce, joj vidi ovog, joj vidi onog...
A neke od postavki, kill cam npr., se prema potrebi lako promijene ak vidimo da ovako ne funkcionira bas najbolje... |
E, ja imam mali problem sad COD 4 instaliranjem na Visti x86, i to mi se dogodilo i na x64 verziji dok sam ju imao, te svaki put mi se to dogodi (morao sam ga instalirati nanovo svaki put kada sam rušio OS)
Naime, instalacija traje 40 minuta (doslovno! Jučer mi se instalirao od 14:55 do 15:35 :hitthewal:) dok na XPu traje 5 minuta To ide tako sporo da mi brada naraste dok bude gotovo :nono:, mada normalno radi igra Instaliram sa hard diska (prebacio sam sve fileove sa DVD-ova na HDD, nije image, već baš setup fileovi) i instalacija se vrši na istom disku di je i setup (možda je do toga, ali opet, tako je bilo i prije na XPu pa je trajalo 5 miuta) Dali je još netko imao takvih problema? |
Citiraj:
|
OK, hvala, probat ću sa tim sljedeči put.
Evo ja se malo pozabavio za ovim cfg-ovima da izvučem koji fps, i zasad sam prosječno izvukao 10-20 FPSova sa par configa, stavio lock na 125, filed of view stavio na 80, maxpackets na 100 (ovo mi je preyebeno, igra puuuuuno lijepše klizi), snaps stavio na 30 i one specific shadows ugasi Još ću par nekih ubacit al zadovoljan sam, mada se nikad nisam previše opterečivao FPSovima http://www.imagesforme.com/out.php/t81963_SS4.jpg http://www.imagesforme.com/out.php/t81962_SS3.jpg http://www.imagesforme.com/out.php/t81961_SS2.jpg http://www.imagesforme.com/out.php/t81960_SS1.jpg Fora mi je ovaj mali graf dolje desno, zvan lag-o-meter :D Prikazuje koliko dobro je igra dobro sinkronizirana sa serverom i tim sranjima, meni po objašnjenju grafa... odlično ide :D /cg_drawlagometer "1" |
Kud izgleda jaaaako gadno..a ni fps nije bas nesto..
I LOL za lagometar :D |
Citiraj:
|
Ispunjavam challenge, ne igram radi oružja, već izazova
Red dot na kalašu mi je za hedšotove, M14 isto koristim do 150 hedšotova za red tiger M16 mi je inače najdraže oružje, al sam ih toliko već pobio sa njim da mi dosadilo M14 mi je baš Ok gun, trzaj je malo veći al yebeš to kad ako pogodiš ovaj pada :D +M14 je ok za bildanje skilla |
Ocjena za ozbiljnije igrace: Sigle player je pre kratak! Zavrasite ga u jedno popodne. Multiplayer nije doradjen, sve je nekako pusteno na pola za igru na netu. Hitbox detection nije dobar, najveci rank je 55 a to mozete postici i u lanu sa prijateljima (sto je vise preporuceno nego igranje na netu). Igra je zarazna na pocetku ali na duze relacije opada interes jer se sve ponavlja a igra pusta malo mjesta za unaprijedjenje osobnog skill-a. Super igra za neiskusne FPS igrace, oni koji su iskusniji ce se brzo izgustirat.
jedno 5/10 |
LOL???
1. Nebi reko da sam neiskusan FPS-aš, i igra je zarazna i mene neće skoro proči 2. Slažem se oko levela, i 55 je "malo" ali opet, i 100 bi bilo "malo" 3. Challengei daju dodatnu MP vriujednost igri i to oho-ho dodatnu vrijednost 4. Trenutno vjerovatno najigranija igra na internetu 5. SP kampanja prekratka definitvno 6. Osobni skill se uvijek može unaprijediti 7. Igra godine ('nuff said) 10/10 i to minimalno |
Citiraj:
|
steta sto na poslu imam integrirusu u kompu, sad bi halao cod :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:09. |