![]() |
ok, kako da provjerim dali mi je game controller ukljucen, nigdje nit nemam opciju za selektiranje keyboard, mouse ili nesto trece... ovo da nije origigi igrica ne stoji. jel mi pliz mozes reci za sta sluzi taj neki patch i jel to obavezno?
|
Citiraj:
j ih benČmark. jednom dobijem 32, jeednom 35, pa dignem rezu i sve na medium...opet 32, ma sve sterat... |
Isključi iz usb-a (gamepad,joystick,palicu...i sl) Stavi beta drivere sa nVidijine stranice 180.84 BETA, pa probaj s njima, i skini patch sa GTA4 stranice...i trebalo bi biti sve super...ako imaš org.!
|
hvala danc00 ! probat cu sad... its a lonely world kad se ekipa oko tebe bakće sa il i fps, a ti nemres ni pokrenut igricu lol...
anyway, po vasem iskustvu kako vam se cini ta gt 9600 i kad si osposobim igru, hece li mi to bit dovoljna grafulja ili moram opet upgrade? tnx! :zdero2: |
9600 gt ce ti bit dovoljna
|
A čuj za GTA ti nebi škodilo da dodaš još 2GB DDR2, proc je quad i više nek dosta a grafa je ok, za medium ok! Možeš i kvada malo OC :D !
|
Dobivam u ČET.. :):):):):
|
Citiraj:
|
Imam problema sa traženjem servera na PCu, naime nalazi ih najviše 2-3 u browseru...
U postavkama Live-a sam stavio svoju lokaciju u SADu, jel bi to možda stvaralo problem? |
ne...
|
Zadovoljavajući FPSi sa obzirom na to koliki se dio grada vidi :)
http://pce.hostili.com/images/Fwzzk_thumb.jpg http://pce.hostili.com/images/Fy2n1qo_thumb.jpg E da, skoro zaboravih, nije spoiler, ali ću staviti pod tag, radi se o challengeu sa mostovima: |
jebote, nemam pojma, igrica je jednostavno (pre)loše napravljena. nekima se vrti na amd 5000+ i HD4850 na 15 fps, a meni se vri na oko 20/25 fps-a na 1024x768 i med settingsima s onim ostalim glupostima 25/30/27. još je fps dobar ali me nerviraju one teksture ispadajuče šta kasne. ono vozim po cesti, odjedanput lik leti kroz šajbu:wtf2:
zaključak: gubo, dajte novi patch!:hitthewal: e,da. nemogu se ni bunit, igrica je ipak bila "besplatna" |
Popizdim kad moram vozit jebeni helikopter.
|
Citiraj:
|
Helić je zapravo tak lagano vozit :)
Sječam se one misije u VC-u kad sa malim heličem moraš eksplozive odnjet i srušit zgradu, to je najdosadnija, ali i najlaganija misija ikada, a 60% ljudi ju nije prešlo ni iz 10og pokušaja :D Samo se okani miša, WASD i 2,4,6,8. To je sve sto ti treba, baš full lagano samo 15 min prakse :) A tek San Andreas, ona misija kad moraš HArriera ukrast sa nosača aviona, :care: prejaka misija, znao sam bezveze igrati samo tu misiju stalno ispočetka, odlično napravljeno EDIT: A LoL Kuda češ :D http://pce.hostili.com/images/lol239y_thumb.jpg |
to malo letece govance na daljinski bi mi uvijek ostalo bez goriva za zadnji kombi.....
on topic: igram multiplayer otkad je igra izasla, i puno se pricalo vec o njenoj (ne)optimiziranosti, ali me i dalje uspijeva iznenaditi: http://img.w3dizajn.net/images/G2009...t6o9_thumb.jpg rekoh wtf? a taman sam bio na killing spree... |
Evo i ja ju upravo probao i sta reci igra je stvarno dobra, iako sam se zafrkavao dosta vremena da sredim texture, no bitno da je proradila, zanimalo me samo kako izgleda jer uskoro ionako uzimam novi komp...
No iznenadilo me da na rezi 800x600 sa konfom moji komp je isla na nekih 15fps-a (sve na low) iako pise minimum 7900GS. Sad neznam jedino dali bi se moglo dici to na high sa 512mb grafom il bi trebala giga? Tolko od mene odoh spavat:D |
Citiraj:
jel xlive zapravo onaj microsoft live sto mi se pojavljuje i viče player1 signed in? napravio sam benchmark za quad 2,5GHz, 2GBram@1066, GeForce 9600 GT 512MB, i veli ovako, nakon onog ludog crtica i nemilosrdno klokane grafe: fps: 38 (jel to ok?) recommended reza: 1024*768 draw distance 55 ono drugo je isto 55 shadows do max vise se ne sjecam. oni texture details i ono drugo sta vec, oboje je na medium i ne da se povecavati jer mi grafa pada u crveno cim pipnem to... dajte bacite koji komentar na to sve da vidim kak stojim...totalno mi treba rama, barem jos 2GB... thanks ljudi. |
kak nema u opcijama za promjenit
stisni tipku custom mapping i namjesti tipke kak god hoces btw kaj se tice kompa, ja sam benchmark test imao 42,xx fps-a, vrtio sve na preporucenim settinzima i zadovoljan sam grafikom i brzinom... nekad su mrvicu zajebavale texture ali nikad nije zastekala igra |
Citiraj:
|
Citiraj:
tnx i sori kaj gnjavim, stvarno zelim da proradi kak spada, jos uvijek sam u fazi zabijanja u zidove s autom zbog W A D S tipki i čuđenja teksturama kak se raspadaju... aj barem ne trza. |
Citiraj:
|
to care !! :) :care::care:
|
jedno pitanje:jel igra pita kad ju uninstaliraš jel hoćeš ostavit sejvove?
thanks! |
kolko se ja sječam DA
|
kako se upisuju sifre, veli na mobitel da mu upisem, al tipkam i nista se ne dogadja... jel to mozda zato kaj su mi smrdane kontrole?
|
Imam jedno pitanje: prekopirao sam sejvove, al na novo instaliranim windowsima onaj broj od foldera ne paše. I makar sam probao sve žive kombinacije:
- prekopiraj cijeli folder - prekopiraj stare sejvove u novi folder Ništa nejde, uvjek piše da nema sejvova ili tako nešto.. Što da radim? 76% igre ponovno na 20ak FPS-a? NO WAY! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
lijeva tipka mlati šakom, a desna ne radi nista...
pa ja brijem da su meni kontrole u banani ali žešće. :hitthewal: |
Citiraj:
Da ste na početku igre malo čitali, znali bi :D I da, BTW, kontrole se mogu normalno mijenjati... Samo se u opcijama ne ide na Controller ili kako već, nego 4-5 izbora iznad - Custom mapping. |
nije enter zelena i backspace crvena, barem meni nije...
ja kad otvorim taj sugavi mobitel sa strelicom gore, onda mi je lijeva tipka na misu za odgovor a desna za poklopiti, a ti reci sto hoces, i nisam mjenjao nikakve postavke inace, da je igra neoptimizirana to svakako, uzas... :( |
po defaultu je telefon namješten na strelicu gore, a kada oćeš pisat broj onda dvaput stisneš strelicu gore.ručno namještanje svake tipke je u Custom Mapping.
|
evo ekipa, zahvaljujuci vama igra konacno leti, nakon patcha i novih nvidia drivera, evo benchmark test rezultata:
Statistics Average FPS: 50.54 Duration: 37.04 sec CPU Usage: 72% System memory usage: 87% Video memory usage: 90% Graphics Settings Video Mode: 1024 x 768 (60 Hz) Texture Quality: Medium Render Quality: High View Distance: 60 Detail Distance: 76 Hardware Microsoft® Windows Vista" Ultimate Service Pack 1 Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT Video Driver version: 180.84 Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio) Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz nasao sam custom mapping (bas sam konj) i namjestio sve, konacno normalno igram... samo mi recite kako stojim sad s tim rezultatom, posto se ne kuzim bas u te fps i to... |
Ma ide super...sve kaj je iznad 30 je super...ovo TEXTURE QUALITY još pukni na HIGH i vozi!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ali da su mogli to malo bolje srediti, jesu... |
Meni nije jasno ovo. Ovaj sa 9600gt ima vise fps-a nego ja. Meni 25fps-a izbacuje.
Nisam instalirao patch. Driveri za hd4850 su najnoviji. Konfiguracija je e6600,2 gige rama 533mhz.4850 graficka. Ima screenshot na nekolko stranica prije. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:01. |